Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω καποιους γνωστους οι οποιοι εχουν οτε vdsl 50αρα και με καποιο τροπο (που δεν μου τον λενε (και οι 2 δεν μου λενε δεν ξερω γιατι, ο ενας δεν γνωριζει τον αλλον οποτε δεν παιζει να ειναι συνενοημενοι)) εσπασαν το οριο που τους ειχε βαλει ο οτε και ποιανουν 75 down  ενω πληρωνουν για 50.

Γνωριζουμε τιποτα ? 

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πολυ δυσκολο μου φαινετε να σπασει καποιος μια κλειδωμενη ταχυτητα στο dslam. Η μονη λογικη εξηγηση που μου ερχετε, ειναι να εχουν πεσει σε καποια απο τις λιγες καμπινες που διαβασα πως ο ΟΤΕ δουλευει πιλοτικα την 100αρα ταχυτητα, και να ειναι ευνοημενοι...

Αν καποιος αλλος γνωριζει κατι αλλο ας το αναφερει να μαθαινουμε...

Δημοσ.

εμενα ο οτε που μιλησα (δεν τους ειπα ξεκαθαρα τι ηθελα) απλα τους ρωτησα ποσο ποιανει η γραμμη μοθ max και μου ειπαν 90 mbps απλα αυτοι το κοβουν στο 50 

Δημοσ.

Αυτο εννοουσα οταν μιλησα για " κλειδωμενη ταχυτητα". Κομμενη στα 50mbps. Απλα υπαρχουν καποιες καμπινες που για δοκιμαστικους λογους (τεχνολογια VDSL2 Vectoring 100mbps), εχουν ανοιχτη την κανουλα χωρις κοφτη...

Δημοσ.

Στα huawei dslam εχει profile το οποιο ειναι απεριοριστο και πιανεις το μεγιστο up και down.Kατα 99,9% οι φιλοι σου εχουν ανθρωπο στον οτε οπου εχει προσβαση στην αλλαγη profile και τους το εβαλε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η πολυ απλα ειδαν το attainable που ειναι 90 και σου λενε εχω 90.κατα τα αλλα ολες οι ρυθμισεις ειναι στο dslam οποτε αν δεν εχεις ατομο μεσα απλα δεν γινεται απο το ρουτερ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...