Προς το περιεχόμενο

Stellaris - Grand strategy on a galactic scale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

20αρικακι το dlc ,δε τα αξιζει για κανενα λογο.

Περιμενα αρκετα παραπανω,με απογοητευσε.

Προσπαθησαν αλλα καποια πραγματα τα καναν χειροτερα απο αποψη gameplay.

Εν συντομια,πλεον τα factions ειναι απλα αδιαφορα.Πριν τουλαχιστον ασχολιοσουν λιγο για να μη γινει κανας πανικος.

Το early game καταφεραν και το καναν βαρετο ενω ηταν το ενδιαφερον κομματι του παιχνιδιου.

Εβγαζες μετα απο ενα σημειο αβερτα minerals,ε απλα εβαλαν για το καθε pop να πληρωνεις και τελος.προχειρολυση δηλαδη.

Βαρετο το late game?ε για να σας εχουμε κατι να ασχολειστε,βαλαμε κατι megastructures που θελουν 750 χρονια για να φτιαχτουν(θελει 4 βηματα το καθενα που θελει 40000 minerals και 10 χρονια) και απειρα Minerals ωστε να καθεσαι αν φαρμαρεις το μισο game.Α και εννοειται δε μπορεις να φτιαχνεις πανω απο 1 ταυτοχρονα,δε πα να χεις ολο το γαλαξια δικο σου.

Εχω φτασει σε ενα σημειο που εχω μετρια σχετικα σε εκταση δυναμη αλλα λογω της βλακειας με τα Minerals δε μπορω απλα να εκμεταλλευτω καν ολο naval capacity απλα γιατι θα γονατισει η οικονομια.

Ενω η ιδεα για το global food φαινεται καλη, στη πραξη ειναι μεγαλη αποτυχια.

Φτιαχνεις ενα πλανητη τιγκα φαρμα και μετα δε ξανασχολεισαι με food.

Ενω στη προηγουμενη εκδοση ηθελε λιγο τη μελετη του στο καθε πλανητη και για να αναπτυχθει γρηγορα.

Ασε που το ΑΙ στο sector φτιαχνει και αβερτα φαρμες και εχεις ενα πλεονασμα +200 και βαλε ,που δε το κανεις τιποτα.κλασσικα δηλαδη χαμενα resources αφου ουτε trade δε μπορεις να το κανεις.Ενω εχει και μικρο αντικτυπο στο ποσο μεγαλωνει το καθε pop.

Αν το διναν κανα ταληρακι,ισως να αξιζε.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν κατανοώ την γκρίνια σου. Όλοι, όπως και εγώ, εκφέρουν την τελείως διαφορετική άποψη για το DLC και το Banks update.

Εγώ πιστεύω παίζεις το παιχνίδι λάθος. Δεν είναι endless space ή gal civ ή civilization. Είναι περισσότερο EU4 & CK2

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το θεμα εδω βλεπω ειναι λιγο πεθαμενο αλλα προσφατα αγορασα το παιχνιδι και με εχει αρεσει πολυ μεχρι στιγμης. Διαβαζω εδω, διαβαζω εκει και στο 3ο save μου καταφερα να αναπτυχθω αρκετα και γρηγορα αλλα σε μια φαση με εβγαλε οτι ενα AI κερδισε με το federation win condition. Προφανως σε βγαζει την επιλογη να συνεχισεις ή να βγεις αλλα εχει νοημα να συνεχισεις? επηρεαζεται το παιχνιδι καπως? μπορεις να κερδισεις με conquer πχ αν συνεχισεις? 

Δημοσ.

Οχι δε μπορεις να κερδισεις μετα,αλλα κατα τα αλλα δεν επηρεαζει το παιχνιδι.

Εγω παντως το παιζω σταθερα και το θεωρω το καλυτερο space strategy,μιας και τα εχω παιξει σχεδον ολα.

Το καλο-κακο της υποθεσης οτι κανουν συνεχεια αλλαγες,με αποτελεσμα ναι μεν να μη το βαριεσαι(μιας και το late game του δυστυχως πασχει) αλλα υπαρχουν και συνεχεια bug.

Δημοσ.

Καταλαβα. Εχω χρονια να παιξω strategy και space strategy δεν εχω παιξει ποτε αλλα αυτο με αρεσε πολυ. Το χω λιωσει μεσα σε λιγες μερες που το εχω, μεχρι και το μανατζερ παρατησα :P .

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...