Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 http://www.pcgamer.com/stellaris-director-promises-big-changes-and-more-content-in-future-updates/?utm_content=buffer8bfff&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamer Άντε μην τα πάρω στο κρανίο πάλι. Και έλεγα να το αγοράσω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αυτά τα παιχνίδια της Paradox θέλουν πάντοτε αρκετό χρόνο για να ωριμάσουν. Είναι πολύ φιλόδοξα και σύνθετα οπότε, αναπόφευκτα, τους ξεφεύγουν, εντός και εκτός εισαγωγικών, διάφορα πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Αυτά τα παιχνίδια της Paradox θέλουν πάντοτε αρκετό χρόνο για να ωριμάσουν. Είναι πολύ φιλόδοξα και σύνθετα οπότε, αναπόφευκτα, τους ξεφεύγουν, εντός και εκτός εισαγωγικών, διάφορα πράγματα. Τα οποία αργότερα τα δίνουν με 30€ DLC. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εξαρτάται τι εννοούμε με τα "διάφορα πράγματα". Λ.χ., το patch που ετοιμάζουν τώρα, σύμφωνα με τον Henrik Fåhraeus δίνει έμφαση στο mid-game (αναλυτικά, εδώ), για το οποίο έχουν υπάρξει αρκετές παρατηρήσεις από τους παίκτες. Αυτό, προφανώς, δεν είναι DLC, δωρεάν θα διανεμηθεί. Άσχετα από τα όποια DLC (τα οποία, αν είναι ουσιώδη, δεν είναι κακό πράγμα, δεν αναφέρομαι σε unit packs βέβαια), τα grand strategy της Paradox θέλουν χρόνο για να ωριμάσουν, κυρίως λόγω συνθετότητας, αλλά και επειδή λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις των παικτών.
hayatogr Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Για εμένα είναι ότι θα έπρεπε να ήταν το master of orion 3!πολύ καλό και πολλά υποσχόμενο...από ότι διαβάζω οι devs πέρνουν πολύ σοβαρά τις παρατηρήσεις των παικτών έκανα ήδη 2ο game για να διωρθώσω κάποιες αστοχίες του πρώτου...interstellar in a game!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Εξαρτάται τι εννοούμε με τα "διάφορα πράγματα". Λ.χ., το patch που ετοιμάζουν τώρα, σύμφωνα με τον Henrik Fåhraeus δίνει έμφαση στο mid-game (αναλυτικά, εδώ), για το οποίο έχουν υπάρξει αρκετές παρατηρήσεις από τους παίκτες. Αυτό, προφανώς, δεν είναι DLC, δωρεάν θα διανεμηθεί. Άσχετα από τα όποια DLC (τα οποία, αν είναι ουσιώδη, δεν είναι κακό πράγμα, δεν αναφέρομαι σε unit packs βέβαια), τα grand strategy της Paradox θέλουν χρόνο για να ωριμάσουν, κυρίως λόγω συνθετότητας, αλλά και επειδή λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τις παρατηρήσεις των παικτών. Δεν αναφέρομαι σε αυτό το θέμα. Σε αυτό το θέμα βγάζω το καπέλο στην PDX. Αυτό που εννοούσα, και λάθος μου γιατί ίσως δεν το έκανα καθαρό, είναι ότι ύστερα από κάποιο σημείο κάποια features του παιχνιδιού τα κλειδώνουν πίσω από ένα paywall. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια έγινε έτσι (EU IV) που σε αυτό το παιχνίδι, αν δεν έχεις σκάσει τα 20-30-40€ που θέλει το κάθε DLC που στην τελική δεν είναι καθόλου ουσιώδη, δεν μπορείς να παίξεις κανονικά.
Apoll Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν αναφέρομαι σε αυτό το θέμα. Σε αυτό το θέμα βγάζω το καπέλο στην PDX. Αυτό που εννοούσα, και λάθος μου γιατί ίσως δεν το έκανα καθαρό, είναι ότι ύστερα από κάποιο σημείο κάποια features του παιχνιδιού τα κλειδώνουν πίσω από ένα paywall. Ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια έγινε έτσι (EU IV) που σε αυτό το παιχνίδι, αν δεν έχεις σκάσει τα 20-30-40€ που θέλει το κάθε DLC που στην τελική δεν είναι καθόλου ουσιώδη, δεν μπορείς να παίξεις κανονικά. Το Cities Skylines έχει βγάλει εδώ και ένα χρόνο 2 DLC. Όλο το core παιχνίδι είναι στα free updates. Μόνο αν θέλεις να παίξεις με κύκλο νύχτας μέρας ή σε χιονισμένους χάρτες αγοράζεις DLC. Κανάλια, Τραμ κλπ ήταν free. Αυτό λέει και η PDX στο άρθρο. Ότι core αλλαγές θα είναι σε updates και κερασάκια στην τούρτα ως DLC. Και η CA την ίδια πολιτική χρησιμοποιεί με τα TW παιχνίδια. Δεκάδες DLC αλλά κανένα δεν σου δίνει διαφορά/μειονέκτημα στο παιχνίδι αν δεν έχεις το DLC, και το κανονικό παιχνίδι βελτιώνεται. 1
Panagiotis32 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Τι traits/govs/ethics είναι καλύτερα για ένα safe και newbie build? Στην πρώτη μου απόπειρα με μισούσανε όλοι επειδή είχα repugnant kai collectivist Τώρα φτιάχνω πάλι ανθρώπινη φυλή με charismatic/strong στα traits και Fanatic Materialist μαζι με ξενοφιλία με σκοπό να έχω φιλικές σχέσεις ώστε να μπορώ να επεκταθώ αρκετά στο χάρτη χωρίς να με κηρύξουν πόλεμο (το ελπίζω ) Στο πολίτευμα είχα βάλει Science Directorate. Το recearch alternative που δίνει +1 είναι οι επιστήμες που διαλέγεις να ερευνήσεις? Εγώ δηλαδή είχα να διαλέξω ανάμεσα σε 3 επιλογές κάθε φορά. Κανονικά έχει 2? Ποιο πολίτευμα είναι πιο op? Η δημοκρατία δεν δίνει κάποιο καλό μπόνους και σκέφτομαι οτι κάθε 5 χρόνια να σπαταλάς influence points για να βγάλεις αρχηγό με χαλάει. Το despotic hegemony kai η πλουτοκρατική ολιγαρχία δίνουν καλά μπόνους αλλά λέτε να έχουν επιπτώσεις στον πληθυσμό? edit: Αν αποτύχω και αυτή τη φορά μετά μόνο Fanatic Militarist και θα γίνω Darth Vader
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το Cities Skylines έχει βγάλει εδώ και ένα χρόνο 2 DLC. Όλο το core παιχνίδι είναι στα free updates. Μόνο αν θέλεις να παίξεις με κύκλο νύχτας μέρας ή σε χιονισμένους χάρτες αγοράζεις DLC. Κανάλια, Τραμ κλπ ήταν free. Αυτό λέει και η PDX στο άρθρο. Ότι core αλλαγές θα είναι σε updates και κερασάκια στην τούρτα ως DLC. Και η CA την ίδια πολιτική χρησιμοποιεί με τα TW παιχνίδια. Δεκάδες DLC αλλά κανένα δεν σου δίνει διαφορά/μειονέκτημα στο παιχνίδι αν δεν έχεις το DLC, και το κανονικό παιχνίδι βελτιώνεται. Το City Skylines δεν είναι δημιούργημα της PDX. Η PDX μόνο το publishάρει.
Apoll Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 κατανοεί κανείς ότι το παιχνίδι είναι χαμένο, όταν οι ποταποί σε pre-Space Age πολιτισμοί δημιουργούν την XCOM. Δεν χρειάζεται να δεις 22,000 στόλο να σε πατά.... 1
Apoll Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Το παιχνίδι δεν έχει πάψει να με εντυπωσιάζει και να ανακαλύπτω νέα στοιχεία!!!! Σε ένα παιχνίδι λόγο ενός random event άρχισε και γέμισε ο τόπος διαφορετικές κουλτούρες από τον γηγενή πληθυσμό. Μέσα σε 60 χρόνια ο κεντρικός και η πρώτη αποικία είχαν ένα σωρό..... Ενώ απόψε σε άλλο παιχνίδι μου έπεσε αυτό το tech που δεν το έχει δει ξανά στις δεκάδες ώρες που έχω παίξει το παιχνίδι Κάνοντας το παιχνίδι από την δεύτερη αποικία πολύ ενδιαφέρον. 2
danis1` Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν ξερω ποσοι εχουν φτασει εκει αλλα το παιχνιδι δεν μπορεις να καταλαβεις ποσο ωραιο ειναι αν δεν φτασεις σε μια end game crisis. Ο 110κ power και 1010 fleet limit (οριο ειναι το 1000 και δεν αλλαζει) στολος μου παιζει φαπες με 2 fallen empires συν εναν extra galactic invader (Οχι ταυτοχρονα εννοειται). Το θεμα ειναι οτι πρεπει να τον κανω upgrade και φοβαμαι να χασω 10-20 χρονια παιχνιδιου απο την στιγμη που θα πατησω το κουμπακι.
chek2fire Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 ξεκίνησα και εγώ το πρώτο μου gamethrough με human και δημοκρατία. Απλά το game είναι φοβερό! Ηδη τα σύνορα μου έχουν αρχίσει να πέφτουν πάνω σε εχθρικούς εξωγήινους πολιτισμούς, αποίκισα και τον πρώτο μου πλανήτη στον Σείριο και βρήκα και δύο πολιτισμούς που δεν έχουν αναπτύξει ακόμα τεχνολογία και σκέφτομαι να τους βάλω παρατηρητήριο για να τους παρακολουθούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα