Προς το περιεχόμενο

Stellaris - Grand strategy on a galactic scale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι φετιχ είναι αυτό με τις ανθρωπογάτες; Γούστα θα μου πεις αλλά...

Αυτό

"Αν έχετε δημοκρατία και ο πολιτικός σας αρχηγός δεν κρατήσει τις υποσχέσεις του που έδωσε για να εκλεγεί, στις δεύτερες εκλογές θα τον μαυρίσουν, ακόμα και αν τον υποστηρίζετε εσείς,"

δεν είναι πολύ ρεαλιστικό με βάση την ελληνική πραγματικότητα τις τελευταίες δεκαετίες :P

• Like 2
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Box Contains

PC Game

καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό :P ένα ξερό dvd μέσα :D άσε θα το πάρω από G2A

Δημοσ.

Νομιζω πολλοι παρασυρονται απο το οτι ειναι RTS κατα ονομα ,χωρις να συνειδητοποιουν τι εστι grand strategy της Paradox και θα τα κλαινε τα λεφτα τους

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω πολλοι παρασυρονται απο το οτι ειναι RTS κατα ονομα ,χωρις να συνειδητοποιουν τι εστι grand strategy της Paradox και θα τα κλαινε τα λεφτα τους

Σε Grand Scale (μεσαίος χάρτη).

Όταν οι προσπάθειες της Khajiit Confederation, ενός φιλελεύθερου καπιταλιστικού οργανισμού,  και Khajiit Republic, ενός φίλο-εξωγίηνου και του διαφωτισμού οντότητα , απέτυχαν, μία ήταν λύση για επιβίωση στο Γαλαξία.

Khajiit Empire. Όπου αλύπητα με το μαστίγιο στο χέρι δεν σταματά μόνο στην σκλαβοποίηση πρωτόγονων ιθαγενών στους διάφορους πλανήτες που συναντά, αλλά και μεγάλα κομμάτια της γηγενής πλέμπας.

281990_20160514031201_1_zpsyaxwa3op.png

281990_20160513223621_1_zpsrnftfeaz.png

281990_20160513223623_1_zps0sxtwkq1.png

• Like 2
Δημοσ.

Μου αρέσουν τόσο πολύ αυτά τα παιχνίδια ως ιδέα.

Τα αγοράζω χωρίς δεύτερη σκέψη, παίζω 1-2 μέρες και μετά με πιάνει πονοκέφαλος με τα micromanagement και τα παρατάω.

Τρώγομαι απίστευτα να το αγοράσω, ενώ ξέρω ότι θα πάθω μιά απο τα ίδια...

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσουν τόσο πολύ αυτά τα παιχνίδια ως ιδέα.

Τα αγοράζω χωρίς δεύτερη σκέψη, παίζω 1-2 μέρες και μετά με πιάνει πονοκέφαλος με τα micromanagement και τα παρατάω.

Τρώγομαι απίστευτα να το αγοράσω, ενώ ξέρω ότι θα πάθω μιά απο τα ίδια...

Μεγάλες οι διαφορές. Μέχρι 5-7 πλανήτες μπορείς να έχεις πλήρη έλεγχο για micro-managment.  Μόλις πιάσεις το όριο, ξεκινάς και τους βάζεις σε επαρχίες όπου πλέον δεν έχεις έλεγχο επάνω τους, για να αποικήσεις άλλους πλανήτες. Και οι επαρχίες σου πληρώνουν φόρους σε υλικά, και τους λες που να επικεντρωθούν.

Επίσης τους βάζεις και έναν κυβερνήτη οπότε δεν χρειάζεσαι να έχεις ένα ανά πλανήτη.

Στον χάρτη επάνω, βλέπεις στα αριστερά, εντός της κόκκινης περιοχής μία άσπρη; Επίσης δεξιά πάλι μέσα στην αυτοκρατορία άλλη μία;

Οι δύο αριστερά είναι επαρχίες, με 5 πλανήτες σύνολο. Η δεξιά ξεκίνησα τώρα την επαρχία αυτή και της βάζω πλανήτες.

Στους core πλανήτες κρατάς μόνο τους μεγάλους. Αρχικό και όσους είναι 20+ σε μέγεθος.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν είπα να το τσεκάρω και ας μην μου αρέσουν τα grand strategy τόσο λόγο management, αλλά είναι καλό.

Έχω ένα θέμα και το google δεν απαντάει, τι εννοεί όταν σου λέει "this building requires a grown pop to function" σε surface buildings?

post-155453-0-50036900-1463236455_thumb.png

Δημοσ.

Λοιπόν είπα να το τσεκάρω και ας μην μου αρέσουν τα grand strategy τόσο λόγο management, αλλά είναι καλό.

Έχω ένα θέμα και το google δεν απαντάει, τι εννοεί όταν σου λέει "this building requires a grown pop to function" σε surface buildings?

Θα πρέπει να του βάλεις ένα ήδη υπάρχοντα pop ήτοι κατοίκους/εργάτες. Ο τύπος στο farm από κάτω, είναι "pop".

Αν δεις pop που είναι λίγο αχνό με μία κίτρινη μπάρα από κάτω, είναι αυτό που ανεβαίνει

Όσο περισσότερο φαγητό έχεις, τόσο πιο γρήγορα ανεβαίνει ο πληθυσμός επίσης.

Σημείωση. Αν είχε εκεί κάποιον και εξαφανίστηκε "μαγικά", απλά ίσως να έχεις επιτρέψει την μετανάστευση και πήγε σε άλλο πλανήτη δικό σου, ή σε κάποιον των αντιπάλων. Εκτός και αν τρέχεις αρνητικό φαγητό. Εκεί ψόφησε από την πείνα.

Δημοσ.

Όχι όλα καλά απλά έπρεπε να περιμένω λίγο, νέο game ξεκίνησα οπότε είμαι πολύ αρχή ακόμα. Θα την παλέψουμε που θα πάει

• Like 1
Δημοσ.

Όχι όλα καλά απλά έπρεπε να περιμένω λίγο, νέο game ξεκίνησα οπότε είμαι πολύ αρχή ακόμα. Θα την παλέψουμε που θα πάει

Βαλε full tutorial

Δημοσ.

Full tutorial έχω, δεν μπορείς και αλλιώς άλλωστε όταν το ξεκινάς, απλά χθες ξέρναγα στο Αιγάλεω με ότι ήπια και είμαι λίγο slow. Ωραίο είναι για την ώρα, δεν ξέρω όταν ξεκινήσει να γίνονται πολύ τεράστιες οι αλληλεπιδράσεις πως θα πάει.

Depon maximum αναβράζον και stellaris μόνο 

• Like 3
Δημοσ.

Και πέρασαν τόσες ώρες και δεν πήρα χαμπάρι. Πολύ ωραίο το παιχνίδι, έφτιαξα και το faction μου να γουστάρω και προχωράει καλά. 

Θέλει προσοχή στο ship building πάντως πολύ.

• Like 1
Δημοσ.

Και πέρασαν τόσες ώρες και δεν πήρα χαμπάρι. Πολύ ωραίο το παιχνίδι, έφτιαξα και το faction μου να γουστάρω και προχωράει καλά. 

Θέλει προσοχή στο ship building πάντως πολύ.

Παρασκευή βράδυ είπα στις 11 να παίξω καμιά ωρίτσα. Ξαφνικά ήταν 4 το πρωί.

• Like 1
Δημοσ.

Για πειτε κανα build που προτιματε στα πλοια.

Επισης μετα την κατακτηση των πλανητων πως την παλευετε με το revolt?

Δημοσ.

Corvettes με όσο το δυνατόν περισσότερα Small και άντε κανά δύο Medium, για όπλα Plasma Accelerators και όσο το δυνατόν περισσότερο Evasion. Άντε βάλε και κανά 3-4 Battleships με Kinetic όπλα για να υπάρχει αλλά οι κορβέτες είναι τούμπανο.

Μπορεί να φαίνεται λίγο μονοδιάστατο αλλά δουλεύει καλύτερα από τα πάντα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...