Προς το περιεχόμενο

Stellaris - Grand strategy on a galactic scale

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέο game από την paradox και αυτή την φορά ένα grand real time strategy στο διάστημα. Δεν έχει δώσει ποιο πολλά στοιχεία εκτός από ένα trailer και μερικά στοιχεία ότι θα είναι real time, θα έχει διπλωματιά, explore και φυσικά ένα βαθύ gameplay που όλα τα grand strategy έχουν

Το official site του παιχνδιού είναι εδώ

http://www.stellarisgame.com/

το studio που το δημιουργεί έχει φτιάξει και τα crusader kings και europa.

Και μερικές εικόνες από το game χωρίς πολλά στοιχεία για το τι είναι η καθεμία

screenshot5-ffdef7de760b43ad982870ebe63d

screenshot4-2952816f0cc580073650a402250f

screenshot3-cbc6b883ddded0c4c260f31c6e3b

• Like 2
  • 6 μήνες μετά...
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξεκίνησα να το παίζω απόψε.

Εντυπώσεις μετά την 1η ώρα....

Εχμ, χάθηκα. Πάρα πολλές επιλογές, πάρα πολύ όμορφο παιχνίδι (γραφικά), δείχνει ότι έχει τρομερό gameplay και έχει αυτό το παραπάνω που ζητούσαμε από Gal Civ 3 και Endless Space.

Αυτό που κοιτάω είναι ότι δεν έχω πλέον χρόνο για να καώ σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όχι πριν τον Σεπτέμβριο τουλάχιστον. :(

Δημοσ.

Real time???Γιατι?? :fear:

Καλά στο Fast και πάει πιο αργά απ' ό,τι το Gal Civ 3. Ναι. Είναι RTS που πάει προχωρά πιο αργά από turned based!!!!!

Έπαιξα κάμποσες ώρες απόψε. Είναι πραγματικά τρομερό.

Δημοσ.

Μια χαρά πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μην παίξω αυτό το game. Ο χρόνος να βρεθεί βέβαια :P. Γιαυτούς που παίζουν ας μας πούνε εντυπώσεις. 

Δημοσ.

Μετα απο 2-3 ωρες παιχνιδιου μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο οσο το περιμενα (και το περιμενα παρα πολυ καλο)

Εκ πρωτης οψεως το Gameplay φαινεται πολυ πιο βαθυ και με πολλες περισσοτερες επιλογες απο το eu4

Σιγουρα θελει πολυ χρονο να το μαθεις αλλα αν κρινω απο το eu4 και την αρχικη απογοητευση μου σε σχεση με την μετεπειτα απολαυση μου οταν το εμαθα (ισως το παιχνιδι που εχω παιξει περισσοτερο χρονικα) αξιζει να επενδυσεις 2-3 playthrough χωρις την απαιτηση να κατακτησεις τον κοσμο για να το μαθεις ωστε μετα να αποζημιωθεις

Υπομονη και διαβασμα παιδια

• Like 1
Δημοσ.

Από bugs πως πάει?Εχω μείνει με την εντύπωση ότι οι πρωτες κυκλοφορίες της Paradox είναι γεμάτες bugs...

• Super Moderators
Δημοσ.

Kυκλοφόρησε ήδη ένα hotfix (v. 1.0.1) και ετοιμάζουν ήδη δεύτερο αλλά λογικά -συνυπολογίζοντας το πλαίσιο και την έκταση του παιχνιδιού- υπάρχει μέλλον.

Το έχω στα υπόψη, αλλά ακόμη δεν το έχω αγοράσει.

• Like 1
Δημοσ.

Από bugs πως πάει?Εχω μείνει με την εντύπωση ότι οι πρωτες κυκλοφορίες της Paradox είναι γεμάτες bugs...

Επιλογή χρωμάτων μόνο έχει ένα bug όταν φτιάχνεις custom φυλή.

Δημοσ.

Έπαιξα κάμποσες ώρες απόψε. Όπως έγραψα και παραπάνω, προσωπική άποψη, είναι μακράν καλύτερο του Gal Civ 3.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρακολούθησα λίγα gameplay και από ο,τι φάνηκε το game αυτό δεν είναι τόσο πολύ ένα original αλλά ένα EU στο διάστημα. Έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον για αυτό και δεν το πολυψήνω.

Δημοσ.

Παρακολούθησα λίγα gameplay και από ο,τι φάνηκε το game αυτό δεν είναι τόσο πολύ ένα original αλλά ένα EU στο διάστημα. Έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον για αυτό και δεν το πολυψήνω.

Δεν θα συμφωνησω. Πριν βγει ειχα την εντυπωση οτι οντως θα μοιαζει αρκετα. To interface μοιαζει. To gameplay οχι τοσο. Εχει και καποια στοιχεια απο crusaders kings. 

Θα το χαρακτηριζα ενα πολυ εξελιγμενο υβριδιο αυτων των δυο.

Παντως αν το δεις σαν αυτονομο παιχνιδι ειναι εξαιρετικο. Αν εισαι φαν των συγκεκριμενων η γενικα των grand strategy θα ειναι εγκλημα να μην το δοκιμασεις.

Δημοσ.

Περισσότερο Crusader Kings 2 είναι από ο,τι άλλο.

Δημοσ.

Κάποιες βασικές διαφορές και θετικά/αρνητικά εν συγκρίσει με Endless Space? Δεν έχω παίξει κανένα απ'τα δύο και ούτε είμαι μεγάλος γνώστης των 4X αλλά ήθελα ένα διαστημικό game και είμαι ανάμεσα σ'αυτά τα δυο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...