Anorymous Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Κατα καιρους εχω παρατηρησει οτι οταν παταω το power button η τηλεοραση δεν ανοιγει ενω το κοκκινο φωτακι αναβω-σβηνει, αυτο φτιαχνει αργοτερα απο μονο του και εμφανιζεται ξανα μετα απο 2-3 μηνες. Τι μπορω να κανω για αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Aπο οτι ειδα τελικα εχει γενικα το ιδιο θεμα η σειρα αυτη καιγονται οι πυκνοτες, επειδη δεν εχω κολλητιρι ποσο λετε να μου παρει ενας ηλεκτρονικος για αυτο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Έχει εγγύηση; Aπο οτι ειδα τελικα εχει γενικα το ιδιο θεμα η σειρα αυτη καιγονται οι πυκνοτες, επειδη δεν εχω κολλητιρι ποσο λετε να μου παρει ενας ηλεκτρονικος για αυτο ? Είναι σίγουρα οι πυκνωτές; Προσωπικά έχω αλλάξει πυκνωτές σε μητρική. Ανάλογα τον «μάστορα» 30-50 € Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Έχει εγγύηση; Είναι σίγουρα οι πυκνωτές; Προσωπικά έχω αλλάξει πυκνωτές σε μητρική. Ανάλογα τον «μάστορα» 30-50 € 99% αυτο ειναι γιατι παλια το εκανε μια στο τοσο τωρα δεν ανοιγει αλλα το φωτακι στο power button ανοιγει εψαξα και ειδα οτι πολλες τιβι απο την σαμμυ εχουν το ιδιο προβλημα λογο πυκνωτή. Τοσα πολλα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 εγω θα έλεγα άμα πιάνουν τα χέρια σου να πάρεις ένα κολλητήρι. που θα πάει θα το ξανα χρειαστείς κάποια φορά. γενικά είναι χρήσιμο εργαλείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Είχα αλλά το πέταξε η μάνα μου. ... Πόσο έχει τώρα ένα κολλητιρι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα