snookafreak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί, Πήρα πρόσφατα αυτό το tablet: Samsung Galaxy Tab A SM-T555 LTE Τablet 9.7" 4G White http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Samsung-Galaxy-Tab-A-9-7-SM-T555-White-SM-T555NZWAEUR.htm από τον "Γερμανός" και χωρίς να μου έχουν πει κάτι (ούτε και να μου κάνουν κάποια έκπτωση ή σύνδεση με την cosmote!) δυστυχώς είναι εγκατεστημένο το ROM της cosmote που φυσικά βγάζει τις ενοχλητικές διαφημίσεις στο ΒΟΟΤ καθώς και SHUTDOWN του tablet αλλά και επίσης κατεβάζει διάφορες εφαρμογές που δεν με ενδιαφέρουν και καθυστερούν το TAB χωρίς λόγο. Μήπως μπορεί κανείς να μου πει εάν μπορώ να το αφαιρέσω και πώς ? Με μικρή έρευνα που έκανα, μπορώ να κατεβάσω κάποιο ROM unbranded για αυτό το Tablet ? Εάν ναι από πού παρακαλώ ? Ψάχνω για μια λύση χωρίς "root" καθώς δεν έχω μεγάλη εμπειρία με αυτά και για λόγους εγγύησης της συσκευής. Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων όποιον έχει λίγο χρόνο. ΜΦΧ Σταύρος ΥΓ. Έχω ήδη κάνει παράπονο στον "Γερμανός" και αναμένω απάντηση ..... Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2015 από snookafreak
Demon Lord Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα φίλε μου. Δοκίμασες να πας απευθείας στην ελληνική αντιπροσωπεία της samsung ή έστω να μιλήσεις με αυτούς; Ίσως να μπορούν να σου βρουν μια λύση
TheAccountant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-T555/ Βρισκεις την Ελλάδα, και λογικά αυτη η ROM θα ειναι unbranded. Trip δεν νομιζω να κανει το Knox (αν εχει) οντας original ρομ....
snookafreak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε μου. Δοκίμασες να πας απευθείας στην ελληνική αντιπροσωπεία της samsung ή έστω να μιλήσεις με αυτούς; Ίσως να μπορούν να σου βρουν μια λύση Καλησπέρα, μίλησα σήμερα, με τα κεντρικά της Samsung, μου είπαν ότι αυτοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς Ο "Γερμανός" έχει δικαίωμα να βάζει ότι ROM θέλει στις συσκευές που αγοράζει από την Samsung. Όμως μου παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να μου το είχαν πει ειδικά αφού δεν πήρα κάποιο πακέτο σύνδεσης ή κάποια έκπτωση. http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-T555/ Βρισκεις την Ελλάδα, και λογικά αυτη η ROM θα ειναι unbranded. Trip δεν νομιζω να κανει το Knox (αν εχει) οντας original ρομ.... Ευχαριστώ για το link (ζητάει account θα φτιάξω) Την δεύτερη πρόταση της απάντησής σου δεν την κατάλαβα LOL Δηλαδή εάν κατεβάσω αυτήν την ROM και είναι unbranded ? Κάνω install και όλα καλά ? Θέλει rom για να κάνω install ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ !! Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2015 από snookafreak
Athens44 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 καλησπερα!!! Κατα τα αλλα τι εντυοωσεις εχεις απο το ταμπλετ; γρηγορο καλο;
snookafreak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) είναι πολύ καλό και γρήγορο, (δεν έχω δοκιμάσει ipad ποτέ.) σε αυτό που πήρα έχω βάλει αρκετές κ βαριές εφαρμογές (office, navi κλπ) και μια χαρά τα πάει οθόνη καλή-θα μπορούσε να έχει καλύτερες κάμερες από μπαταρία μοιάζει ΟΚ απλώς δεν το χρησιμοποιώ πολύ μεσα στη μέρα για να σου πώ. 9,7 Inch οθόνη είναι αρκετά καλή θα προτιμούσα 10,5 (χαχα) ΥΓ είχα πάρει ένα φθηνότερο ΤΑΒ αλλά δεν έλεγε κάτι και αναγκάστηκα να πάω σε κάτι ακριβό για να έχω τουλάχιστον γρήγορο και ευχάριστο browsing χωρίς κολλήματα (zte,κλπ) και μια καλή ταχύτητα με μικρό βάρος. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2015 από snookafreak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα