mentoras99 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Που μπορω να αγορασω στο ebay, ενα μικρο σε διαστασεις πληκτρολογιο, πλαστικο, σαν αυτο που βλεπετε σε μια θηκη tablet 7 ιντσων? Οριστε τι πληκτρολογιο θελω Σημειωτεον οτι η θηκη εχει 13 ευρω, εγω το θελω για χρηση με netbook ως εξωτερικο πληκτρολογιο(χαλασε το δικο του), μ'αρεσει γιατι ειναι minimal, και αν μη τι αλλο αφου κατι τετοιο μαζι με θηκη κοστιζει 13 ευρω, αναμενω να υπαρχει μια αντιστοιχη επιλογη με σκετο πληκτρολογιο (χωρις θηκη δηλαδη), με κοστος κατω απο 10 ευρω. Υπαρχει κατι σαν αυτο, ή θα αναγκαστω να αγορασω την θηκη και...να ξεκολησω το πληκτρολογιο;
mentoras99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καμια προταση, σαν αυτο; Πειτε εστω και απο skroutz, ελληνικο καταστημα, οτιδηποτε σχετικο πηρε το ματι σας και μοιαζει με αυτο. (κι εγω θα το αναζητησω μετα απο εξωτερικο)
Redshift Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 http://www.skroutz.gr/c/1608/thikes-tablet.html?from=catspan&keyphrase=%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+tablet
mentoras99 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μα θελω 'σκετο' πληκτρολογιο, οχι κολημενο σε θηκη. Η φωτο ειναι για να σας δειξω οτι ειναι minimal, κατι σαν αυτο.
La_MoRt Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Πραγματικά ήθελα να ήξερα γιατί κανένας δε κάνει ένα απλό search. Μου πήρε ίσα με 5 λεπτα να το βρω. Πηγή: keayboard
mentoras99 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω για τις προτασεις παιδια. Αυτα που λετε ειναι λιγο μεγαλυτερα απο τις διαστασεις του 7ιντσου tablet που εχω σαν μετρο συγκρισης(δεν το θελω ομως για tablet αλλα για netbook), αλλα σιγουρα μικροτερα απο τα κλασικα keyboards.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα