nivek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Γεια σας χρησιμοποιησα το ARX CONTROL του logiteck g910 όταν επαιζα ένα παιχνιδι για να δω τις θερμοκρασίες του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων και εχω καπια ερωτήματα και θελω να μου πειτε αν ειμε σε φυσιολογικα πλαισια.. όταν επαιζα το far cry 4 η θερμοκρασια ειχε παει στους 67 βαθμούς και η καρτα γραφικων μου στους 71 τωρα εινε καλο;;; εχω κανει overclocking τον επέξεργαστη μου αλλα θελω να μου πειτε εινα καλες θερμοκρασίες όταν ειμε σε παιχνιδι;;;; περα από αυτό στους 8 πυρηνες ο ενας πυρήνας πηγαινε στο 80 με 90% το gpu usage ειχε παει στο 60 με 70% και το gpu memory στο 40% τωρα εγω χρησιμοπιουσα το κινητο μου όταν ειμουνα στο ARX CONTROL του logiteck g910 μηπως μετραγε και την χρηση και την επεξεργασια του κινητου μου εκεινη την στηγμη;;; επισης θελω να ρωτησω κατι όταν θελουμε να δουμε ποσο vram χρησιμοποιει το κάθε παιχνιδι την ωρα που παιζουμε κοιταμε το gpu usage η και το gpu memory;;; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2015 από nivek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα