voltmod Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 H LG ανακοίνωσε ότι στην έκθεση IFA 2015 θα παρουσιάσει την δεύτερη γενιά του G Pad II tablet στις 10,1 ίντσες. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις LTE και WiFi όταν κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στην Β. Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία. Από άποψη χαρακτηριστικών, διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών ανάλυσης WUXGA (1920 x 1200 pixels) και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 800 SoC. Διαθέτει 2GB RAM, 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου και ενσωματώνει μπαταρία 7400mAh, που σύμφωνα με την LG είναι η μεγαλύτερη στην κλάση του. Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 2,0 Megapixels ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 5,0 Megapixels. Το λογισμικό βασίζεται στο Android 5.1.1 Lollipop και υποστηρίζονται λειτουργίες όπως οι Reader Mode, Dual Window και QuickMemo+. Το LG G Pad II 10,1 θα είναι διαθέσιμο σε Brilliant Bronze και οι διαστάσεις του είναι 254,3 x 161,1 x 7,8 χιλιοστά ενώ το βάρος του είναι 489 γραμμάρια. Να θυμίσουμε, ότι πριν λίγες μέρες, η Κορεάτικη κατασκευάστρια είχε ανακοινώσει το G Pad II 8,0. Site: GSMArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
00 George 00 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ωραία χαρακτηριστικά , καλή προσπάθεια από την LG , περιμένουμε την απάντηση της samsung (επιτέλους) Νote 10.1 / 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Να ήταν και windows θα το αγόραζα με το που κυκλοφορούσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Να ήταν και windows θα το αγόραζα με το που κυκλοφορούσε αν επισης ηταν dual boot με καλη τιμη θα ηταν κινεζικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DaemonLord92 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Περιμένω τιμουλα. Άμα είναι μέσα στο budget που μπορώ να διαθεσω θα το τσιμπήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Tα specs ειναι μια χαρά γενικά. Ευτυχώς δεν βάλανε Soc4xx. Θεωρώ πως αν τιμολογηθει σωστά (250-320€ αναλογα την εκδοση) θα γράψει καλές πωλήσεις. Ευτυχώς δεν ειναι windows γιατι θα ταν αχρηστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 όλα θα εξαρτηθούν από την τιμή του. σε σχέση με το προηγούμενο g pad 10.1 http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_10_1-6354.php έχει μικρότερες διαστάσεις, είναι ελαφρύτερο, έχει καλύτερη ανάλυση, και διπλάσια ram αλλά θα έχει ίδια εσωτερική μνήμη, (2015 έχουμε και ακόμα δίνουν 16gb εσωτερική. μην μου πείτε για κάρτα μνήμης. στα πιο πολλά tablets βγάζουν πρόβλημα και με μία επανεκκίνηση δεν τις διαβάζουν). θα φοράει παλιό αλλά αξιόπιστο επεξεργαστή snapdragon 800. και θα έχει μικρότερη μπαταρία. 7400<8000 οπότε όλα είναι θέμα κοστολόγησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hic_et_nunc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δεν αγοραζεις ταβλετα της προκοπης αν δεν τα σκασεις. Δεν μιλαμε για συσκευες που αλλαζουμε οπως τα κινητα αλλα για κατι που θα κρατησουμε χρονια. Σε ταμπλετες μονο Samsung και apple, τιποτε αλλο για μενα. Εκλεισα 1 χρονο με το Tab S 10.5 και παραμενει στα 3 καλυτερα tablet της αγορας ενα χρονο μετα την κυκλοφορια του. Με κραταει ανετα για 2 χρονια ακομα καθως θα παραμεινει σιγουρα μετα απο 3 χρονια συνολικα στα 10 καλυτερα tablet της αγορας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 όλα θα εξαρτηθούν από την τιμή του. σε σχέση με το προηγούμενο g pad 10.1 http://www.gsmarena.com/lg_g_pad_10_1-6354.php έχει μικρότερες διαστάσεις, είναι ελαφρύτερο, έχει καλύτερη ανάλυση, και διπλάσια ram αλλά θα έχει ίδια εσωτερική μνήμη, (2015 έχουμε και ακόμα δίνουν 16gb εσωτερική. μην μου πείτε για κάρτα μνήμης. στα πιο πολλά tablets βγάζουν πρόβλημα και με μία επανεκκίνηση δεν τις διαβάζουν). θα φοράει παλιό αλλά αξιόπιστο επεξεργαστή snapdragon 800. και θα έχει μικρότερη μπαταρία. 7400<8000 οπότε όλα είναι θέμα κοστολόγησης. Γιατι το λες αυτο ρε παλικαρι?Εχω το gpad 8.0 lte το οποιο πηγαινει κατευθειαν τις εφαρμογες στην sd.Εχω μεσα(στην καρτα εννοειτε) 5 παιχνιδια και 20 εφαρμογες,15 απο αυτες τις χρησημοποιω καθημερινα.Απο το Μαιο που το εχω δεν εχει κανει κιχ και την καρτα την ειχα ενα χρονο σε ενα Onda,την φορμαρισα ισα με 50 φορες,γενικα ειναι δουλεμενη,οχι καινουργια(μια Kingston,δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο).Δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες.Απο την αλλη πιστευω οτι με σωστη τιμολογηση θα ειναι λουκουμι το συγκεκριμενο,ωραιο καδρο-καλη αναλυση,ισχυρο-αν και λιγο παλιο-SoC,η αυτονομια του-εστω και την μιση του πρωτου gpad να εχει-θα ειναι κορυφη.Πιστευω να μην απογοητευσει η LG με την τιμολογηση.Ιδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 τι να σου πω. εγώ και ένας φίλος μου έχουμε θέμα με τις κάρτες μνήμης. εγώ έχω το gpad και αυτός ένα samsung. αν κάνεις αντιγραφή πολλά αρχεία μαζί στην κάρτα θα διαβάζει τα μισά. επίσης αν κάνεις επανεκκίνηση σταματάει να τη διαβάζει και θέλει φορμάτ. ίσως να φταίει ότι έχουμε και οι δύο noname κάρτες από το ebay. με έβαλες σε σκέψεις. θα πάρω μία kingston να δω αν έχει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εμ κατι παιζει με τις καρτες.Αφου και οι δυο εχετε προβλημα με τα ταμπλετ και το μονο κοινο που εχουν οι συσκευες σας ειναι οι καρτες μνημης,δεν σας περασε απο το μυαλο μηπως φταινε αυτες?Τεσπα,εμενα ειναι Kingston microSDHC class 10.Παρε μια καλη καρτα και δοκιμασε,δεν θα εχεις κανενα θεμα πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα παρω ιδια με τη δικη σου και θα δοκιμασω να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα