Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,λοιπόν ο υπολογιστής στο πουθενά φριζάρει(συχνά-εκνευριστικά συχνά) μαυρίζει η οθόνη κι μετά απο λίγο μου βγάζει το μήνυμα kernel 355.60 has stopped working and has recovered Μπλα μπλα μπλα... Nα σημειώσω ότι μου το έκανε και με την έκδοση 353.82 κι έβαλα την 355.60 μήπως στρώσει,τίποτα. Επίσης να αναφέρω ότι 2 φορές απλά μαύρισε η οθόνη κι δεν επανήλθε κι έκανα ρεσταρτ απο το κουμπί στο κουτί. Κάρτα έχω Geforce Gt 610 (δεν την έχω κι πάρα πολύ καιρό). Λέτε να είναι θέμα κάρτα ή θέμα καινούργιων drivers?

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας κι για τις όποιες απαντήσεις.

Δημοσ.

εαν δεν παίζεις παιχνίδια κλπ για να χρειάζεσαι latest drivers βάλε τον 347.25 και δες αν έχεις προβλήματα

κατεβάζεις DDU,κατεβάζεις τον 347.25

πας πινακα ελεγχου,πετάς τα πάντα πλην του driver(τον αφήνεις τελευταίο γιατί ζητάει επανεκκίνηση για την απεγκατάσταση)

αφου τα πετάξεις πετάς και τον driver

ζητάει επανεκκίνηση,την κάνεις αλλα μπαίνεις SAFE MΟDE.

αφου μπεις safe mode και καθαρίζεις με ddu(επιλέγεισ nvidia Και την πρώτη επιλογή που λεει recommended) και κάνει επανεκκίνηση το σύστημα.

ανοίγει στην επιφάνεια εργασίας κανονικά και περνάς τον 347.25.

ετοιμος.

Δημοσ.

Drivers περάσαμε στην αρχη καλα φαινόταν μετα παλι τα ίδια. Τωρα μου κολλησε μερικες φορες στην αρχη αρχη πριν καν κανουν load τα windows (εκει που σου βγαζει την motherboard κι πατας για να μπεις Bios) οποτε εχω αρχισει να πιστευω οτι όντως εχει πρόβλημα η καρτα. Καμία ιδεα που αλλου μπορει να οφείλεται το πρόβλημα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...