bize Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για κινητό και διαθέτω 150 ευρώ. Η χρήση του κινητού θα είναι για browsing, social media, games του facebook και φωτογραφίες. Η αγορά θα γίνει άμεσα! Από μια πρώτη έρευνα βρήκα τα εξής κινητά: Meizu M2 Note, Lenovo K3 Note, Xiaomi Redmi Note 2. Όσο διαβάζω κριτικές σε διάφορα site, τόσο δεν μπορώ να καταλήξω... Το Meizu M2 Note έχει το «μικρότερο επεξεργαστή(1.3Ghz)” και μη αποσπώμενη μπαταρία. Για το Lenovo K3 Note διαβάζω πολλά bugs,προβλήματα με updates και λίγη ram διαθέσιμη (600mb από τα 2GB). To Xiaomi Redmi Note 2 είναι πολύ καινούριο χωρίς επίσημα reviews για συμπεράσματα. Ξέρω δε γίνεται να τα έχω όλα... , αλλά τι θα μου προτείνατε; Αν μπορείτε βάλτε μου και ένα αξιόπιστο site για παραγγελία. Επίσης με service τι παίζει;
leo06 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html6 κομμάτια ακόμη διαθέσιμα
kougi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Για τα αλλα 2 δεν ξερω, αλλα το λενοβο που ακριβως το βρισκεις 150€? Εχω διαβασει απειρα reviews για το συγκεκριμενο κινητο, και πραγματικα γι αυτα που προσφερει ειναι απο τα καλυτερα vfm. Εγω που το εχω δουλεψει απο κοντα το μονο που δεν μου αρεσε ειναι τα κουμπια του που δεν ειναι backlit. Ολα αυτα τα προβληματα που γραφεις δεν τα εχω διαβασει πουθενα, παντως απο επιδοσεις το κινητο πλησιαζει ανετα smartphones που κοστιζουν 100 και 150€ πιο πολυ. Απο Ελλαδα το βρισκεις στα 225, δε νομιζω να υπαρχει πιο φτηνο. Για αυτο το price range θα το προτεινα αφοβα.
Stogianz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Xiaomi Redmi Note 2 απο μένα Για τα αλλα 2 δεν ξερω, αλλα το λενοβο που ακριβως το βρισκεις 150€? Σε αυτή την τιμή απο εξωτερικό μόνο. 1
mary Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Για τα αλλα 2 δεν ξερω, αλλα το λενοβο που ακριβως το βρισκεις 150€? Εχω διαβασει απειρα reviews για το συγκεκριμενο κινητο, και πραγματικα γι αυτα που προσφερει ειναι απο τα καλυτερα vfm. Εγω που το εχω δουλεψει απο κοντα το μονο που δεν μου αρεσε ειναι τα κουμπια του που δεν ειναι backlit. Ολα αυτα τα προβληματα που γραφεις δεν τα εχω διαβασει πουθενα, παντως απο επιδοσεις το κινητο πλησιαζει ανετα smartphones που κοστιζουν 100 και 150€ πιο πολυ. Απο Ελλαδα το βρισκεις στα 225, δε νομιζω να υπαρχει πιο φτηνο. Για αυτο το price range θα το προτεινα αφοβα. Ελα ντε. 150€ απο κινα, απο vickmall πχ. Το πηρα για την αδερφη μου, το κρατησα 1 μερα και το χαλβαδιαζω τωρα. Πολυ καλη καμερα, ωραια οθονη, φωτεινη, εντονα χρωματα. Το μειον του meizu m2 note ειναι πως δεν παιρνει sd card.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα