Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ...ειμαι σε μια φαση που εχω αποκτησει μια 55 ιντσων οθονη smart και λογω χωρου μπορω να εχω μονο αυτη για κεντρικη οθονη στο pc μου ( ι5 4690, ssd, 16 gb ram ,z97 chipset ) και εχω προβληματιστει ιδιαιτερα γιατι θελω να παιζω πχ hardline bf4 wow diablo και να εχω frames να μην ειναι οριακα και δε ξερω τελικα ποια καρτα να παρω το budget μου ειναι πχ GTX 960 4gb η R9 380 4 gb η δεν ξερω εάν κανω πχ την δουλεια μου με χαμηλοτερες καρτες πχ r7 370 4gb η gtx 750 4 gb oc , οποιος μπορει σας παρακαλω ας μου πει μια ιδεα τι να παρω 

ευχαριστω πολυ 

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους ...ειμαι σε μια φαση που εχω αποκτησει μια 55 ιντσων οθονη smart και λογω χωρου μπορω να εχω μονο αυτη για κεντρικη οθονη στο pc μου ( ι5 4690, ssd, 16 gb ram ,z97 chipset ) και εχω προβληματιστει ιδιαιτερα γιατι θελω να παιζω πχ hardline bf4 wow diablo και να εχω frames να μην ειναι οριακα και δε ξερω τελικα ποια καρτα να παρω το budget μου ειναι πχ GTX 960 4gb η R9 380 4 gb η δεν ξερω εάν κανω πχ την δουλεια μου με χαμηλοτερες καρτες πχ r7 370 4gb η gtx 750 4 gb oc , οποιος μπορει σας παρακαλω ας μου πει μια ιδεα τι να παρω 

ευχαριστω πολυ 

Δεν παίζει ρόλο το μέγεθος της οθόνης αλλά η ανάλυση. Αν η ανάλυση είναι στα 1080p  πάρε μια 960 ή μια 380 και είσαι μια χαρά.

• Like 1
Δημοσ.

Απο τις καρτες που λες, καταλαβαινω οτι το budget σου ειναι κατω απο 250 ευρω, μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις? Επισης πες μας τι παιχνιδια παιζεις

ΥΓ, εγω προτείνω r9 380, αν ειναι αυτο το budget σου, και τα παιχνιδια που γραφεις στο αρχικο post

• Like 1
Δημοσ.

Αν διαθέσεις όλα τα χρήματα μπορείς να πάρεις R9 290 . Να ξέρεις πως αν είναι να ασχοληθείς με πολύ pc gaming η τηλεόραση δεν...Είσαι πολύ καλύτερα με οθόνη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...