Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s6 (...vs iphone 6?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το έχεις γράψε μας εντυπώσεις!!

Περιμενεις να ακουσεις κατι το διαφορετικο απο αυτα που ξερεις και εχεις διαβασει ως τωρα?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο χθες το βράδυ το έχω στα χέρια μου. 

Εντυπωσιακό, δεν είχα χρόνο να το φτιαξω ακομα οπως πρεπει να είναι  :-D

ξερει κανείς αν υπάρχουν skins στην ελληνική αγορά? μεμβρανες δηλαδή αλλα αδιαφανείς, γιατι είναι μπρος - πίσω γυαλί

• Like 1
Δημοσ.

Απο χθες το βράδυ το έχω στα χέρια μου. 

Εντυπωσιακό, δεν είχα χρόνο να το φτιαξω ακομα οπως πρεπει να είναι  :-D

ξερει κανείς αν υπάρχουν skins στην ελληνική αγορά? μεμβρανες δηλαδή αλλα αδιαφανείς, γιατι είναι μπρος - πίσω γυαλί

Βαλτου μια σιλικονη περιμετρικα και πισω σαν αυτη και μια μεμβρανη στην οθονη και εισαι οκ.

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Thikh-Backcover-gia-Galaxy-S6-Edge-Diafanh.htm

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/zelatines/Sentio-Zelatines-Prostasias-gia-Samsung-Galaxy-S6-Edge.htm

Στο περιπου αυτα...αν ψαξεις σε skroutz θα βρεις κι αλλα.

Δημοσ.

Βαλτου μια σιλικονη περιμετρικα και πισω σαν αυτη και μια μεμβρανη στην οθονη και εισαι οκ.

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Thikh-Backcover-gia-Galaxy-S6-Edge-Diafanh.htm

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/zelatines/Sentio-Zelatines-Prostasias-gia-Samsung-Galaxy-S6-Edge.htm

Στο περιπου αυτα...αν ψαξεις σε skroutz θα βρεις κι αλλα.

Skins, δεν βρήκα κάπου εδω στην ελλάδα οπότε έτσι οπως προτείνεις θα γίνει.. Για μεμβρανη δεν ξερω, απο εμπειρία με gorilla glass προηγουμένως έχω δει ότι δεν γρατζουνίζεται με τίποτα και για το θέμα του ραγίσματος/σπασίματος δεν ξερω αν θα με σωσει η μεμβράνη :P

τωρα λίγα λόγια για τις πρώτες εντυπώσεις. Τα συγκρινα διπλα διπλα με iphone 6 οπως και στα βιντεακια (αλλιώς ειναι να το βλέπεις απο κοντα) και στο θέμα κάμερα δεν υπάρχει συγκριση. Το auto mode του s6 είναι απίθανο, επίσης τράβηξα 4κ βίντεο, και έμεινα με ανοιχτο το στόμα για κανα 5λεπτο...

Οθόνη πανέμορφη, πραγματικό μαυρο/λευκό. Τωρα το θεμα λειτουργικου είναι όπως το ξέρετε.

Δημοσ.

Skins, δεν βρήκα κάπου εδω στην ελλάδα οπότε έτσι οπως προτείνεις θα γίνει.. Για μεμβρανη δεν ξερω, απο εμπειρία με gorilla glass προηγουμένως έχω δει ότι δεν γρατζουνίζεται με τίποτα και για το θέμα του ραγίσματος/σπασίματος δεν ξερω αν θα με σωσει η μεμβράνη :P

τωρα λίγα λόγια για τις πρώτες εντυπώσεις. Τα συγκρινα διπλα διπλα με iphone 6 οπως και στα βιντεακια (αλλιώς ειναι να το βλέπεις απο κοντα) και στο θέμα κάμερα δεν υπάρχει συγκριση. Το auto mode του s6 είναι απίθανο, επίσης τράβηξα 4κ βίντεο, και έμεινα με ανοιχτο το στόμα για κανα 5λεπτο...

Οθόνη πανέμορφη, πραγματικό μαυρο/λευκό. Τωρα το θεμα λειτουργικου είναι όπως το ξέρετε.

Προσωπικα κι εγω δεν χρησιμοποιω μεμβρανη και το note 4 εχει gorilla 4 που δεν καταλαβαινει τιποτε.

Για το λειτουργικο που λες αν θες γινε λιγο συγκεκριμενος.

Εαν ενεργοποιησεις τις επιλογες προγραμματιστη και βαλεις στα γραφικα 0,5x ή και τα κανεις disable θα καταλαβεις οτι μπορεις να σεταρεις το λειτουργικο οπως θελεις.

Αν θελεις τα παραθυρα να ανοιγουν ακαριαια τα κανεις disable.

Αν θελεις ομαλη μεταβαση,γρηγορη και χωρις να καταναλωνεις πολλους πορους τα βαζεις στο 0.5x.

Εαν θελεις γραφικα σαν το iphone(να ανοιγει ενα παραθυρο μετα απο κανα αιωνα)αστο στο 1,0 ή βαλτο και στο 1,5x που προσωπικα το θεωρω εφετζιλικι.

Οτι δεν χρησιμοποιεις disable απο τα services και εισαι απλα οκ.

Δημοσ.

Αν και iphonακιας μπορώ να πω ότι s6 σε κάμερα,οθόνη,χρώματα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τo iphone 6. Ήρθε ένας φίλος μου από γερμανία και το είδα από κοντά. Έχει τρομερή ανάλυση,κάμερα,οθόνη.Οι φωτογραφίες είναι κορυφαίες.Έμεινα παγωτό.

Προσωπικά προτιμώ iphone λόγο λειτουργικού και σχεδιασμού,+ και για την ασφάλεια που προσφέρει.

Καθε χρονο γίνετε η ίδια μαλακια ,το edge που πράγματι ειναι εντυπωσιακό κινητό μην το συγκρίνεται με iPhone προηγούμενης χρονιάς ,περιμεντε 9 Σεπτεμβρίου και κάντε συγκρίσεις αν και νομιζω φέτος θα τα βρει σκούρα η Apple

Δημοσ.

Lg g4 κορυφή στο θέμα android ολα τα αλλά είναι full στο lag και το s6 έχει ανύπαρκτο multitasking λόγω θέματος με τη ram.

Δημοσ.

Lg g4 κορυφή στο θέμα android ολα τα αλλά είναι full στο lag και το s6 έχει ανύπαρκτο multitasking λόγω θέματος με τη ram.

Τα Htc και το Nexus 6 ειναι full στο lag??? Αν εφτιαξες account για να παραπληροφορεις τοτε σε λαθος site μαλλον εισαι :)

• Like 2
Δημοσ.

Σκεφτούμε σοβαρά να μεταπηδησω απο iPhone se samsung ,ένας προβληματισμός μου ειναι αν έχεις ταμπλετ και τηλ της samsung και κανεις καταχώρηση μια φωτό η τηλ ενημερώνεται αυτόματα και η άλλη συσκευή ? γιατι το βρίσκω παρά πολυ βολικό να μην χρειάζεται να κάνω διπλοεγγραφές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...