randy1989 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Γράψτα απ την αρχή αυτά να καταλάβουμε... Συγχαρητηρια που καταλαβατε...οτι και αν ειναι αυτο.
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Οι φωτογραφιες στο iphone 6 ειναι θολες σε συγκριση με s6 που ειναι λεπτομερεστατες. Ασχολουμαι με την φωτογραφια χρονια και αν εσυ δεν βλεπεις διαφορα ασε να εκφερουν γνωμη αυτοι που βλεπουν. Η καμερα του s6 συνεχιζει να ειναι η καλυτερη απο την συντριπτικη πλειοψηφια των συσκευων smarts και εσυ καθεσαι και μου λες οτι δεν βλεπεις διαφορα...ΟΚ.. Ειπα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα στις φωτογραφιες απο τα video στο youtube. Απο κοντα μπορει οντως να ειναι μεγαλη διαφορα αλλα απο τα διαφορα video οχι δεν φενεται τοσο γιγαντια η διαφορα. Αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο τοτε οκ Nvm.
Grey29 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα, Επιστρέφω με update, χθες πήγα στα public να τα δω όλα απο κοντά γιατι αλλιώς τα βιντεάκια και αλλιως να κρατάς το κινητο στο χέρι. Το πρόβλημα ειναι ότι πηγα να δω το s6 και το iphone, και τελικά κατέληξα στο s6 edge (ahahah) που θα παω να το παρω σήμερα μάλλον! Γενικά σε αυτά που με ενδιαφέρουν εμενα σημείωσα τα εξης: -το ios ειναι πιο όμορφο. πολυ πιο όμορφο. αλλα το TW στα s6 είναι πιο ελαφρύ (visually παραμένει το ίδιο - ελπίζω σε κάποιο update). -H οθονη των samsung ειναι καλύτερη. Σε φουλ φωτεινότητα και -Η διαφορά στην κάμερα ειναι ορατη απο τα πρωτα δευτερόλεπτα, τα s6 είναι πολύ πολυ καλύτερα. 1
Stogianz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Ωραίο το edge κι ξεχωριστό απο τα αλλα. +1 απο μενα 2
randy1989 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Καλη επιλογη φιλε. Καλοριζικο να ειναι και να το χαρεις. 1
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα, Επιστρέφω με update, χθες πήγα στα public να τα δω όλα απο κοντά γιατι αλλιώς τα βιντεάκια και αλλιως να κρατάς το κινητο στο χέρι. Το πρόβλημα ειναι ότι πηγα να δω το s6 και το iphone, και τελικά κατέληξα στο s6 edge (ahahah) που θα παω να το παρω σήμερα μάλλον! Γενικά σε αυτά που με ενδιαφέρουν εμενα σημείωσα τα εξης: -το ios ειναι πιο όμορφο. πολυ πιο όμορφο. αλλα το TW στα s6 είναι πιο ελαφρύ (visually παραμένει το ίδιο - ελπίζω σε κάποιο update). -H οθονη των samsung ειναι καλύτερη. Σε φουλ φωτεινότητα και -Η διαφορά στην κάμερα ειναι ορατη απο τα πρωτα δευτερόλεπτα, τα s6 είναι πολύ πολυ καλύτερα. Οντως ειναι πολυ καλο το Edge και αξιζει. Οσο για την καμερα ειναι οπως ειπα παραπανω,αλλιως ειναι να βλεπεις φωτογραφιες μεταξυ των κινητων απο τα video οπου οι διαφορες δεν ειναι τοσο ορατες απο το να τις βλεπεις απο κοντα αλλα ειναι καλυτερη η καμερα αυτο ειναι σιγουρο. Επισης το μεγεθος ειναι σε σχετικα καλα πλαισια αφου δεν ειναι τοσο Phablet το κινητο σε διαστασεις.
vagos456 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν και iphonακιας μπορώ να πω ότι s6 σε κάμερα,οθόνη,χρώματα είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τo iphone 6. Ήρθε ένας φίλος μου από γερμανία και το είδα από κοντά. Έχει τρομερή ανάλυση,κάμερα,οθόνη.Οι φωτογραφίες είναι κορυφαίες.Έμεινα παγωτό. Προσωπικά προτιμώ iphone λόγο λειτουργικού και σχεδιασμού,+ και για την ασφάλεια που προσφέρει.
Masma Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Παιδιά καλησπέρα, Επιστρέφω με update, χθες πήγα στα public να τα δω όλα απο κοντά γιατι αλλιώς τα βιντεάκια και αλλιως να κρατάς το κινητο στο χέρι. Το πρόβλημα ειναι ότι πηγα να δω το s6 και το iphone, και τελικά κατέληξα στο s6 edge (ahahah) που θα παω να το παρω σήμερα μάλλον! Γενικά σε αυτά που με ενδιαφέρουν εμενα σημείωσα τα εξης: -το ios ειναι πιο όμορφο. πολυ πιο όμορφο. αλλα το TW στα s6 είναι πιο ελαφρύ (visually παραμένει το ίδιο - ελπίζω σε κάποιο update). -H οθονη των samsung ειναι καλύτερη. Σε φουλ φωτεινότητα και -Η διαφορά στην κάμερα ειναι ορατη απο τα πρωτα δευτερόλεπτα, τα s6 είναι πολύ πολυ καλύτερα. Καλοριζικο. νομιζω πως εκανες την καλυτερη επιλογη. Απλα να αναφερω πως εχω το I phone 5s και οταν πηγα να δω απο κοντα το s6 και το s6 edge ειχα παθει πλακα με την οθονη. Ειναι υπεροχη!
banmenow Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 είχα στα χέρια μου το Note 5 καμια συγγενεια με τον Αισωπο?
nikos1965 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 καμια συγγενεια με τον Αισωπο? θες να το δεις σε φωτο ?
banmenow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 θες να το δεις σε φωτο ?οχι απλα πες μας που
Grey29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά ακόμα δεν το έχω πάρει γιατί μου έτυχε κάτι απρόβλεπτο οπότε καθυστέρησε. Πιστεύω στις επόμενες μέρες θα καταφέρω να πεταχτώ να το πάρω! Είμαι σαν να κάθομαι σε αναμένα κάρβουνα Το note 5 απο ότι διαβάζω δεν είναι σίγουρο αν θα έρθει στην Ελλάδα. Αν σκεφτεί κανείς οτι ανακοινώθηκε μαζι με το s6 edge plus και ενω εχουν ξεκινήσει τα ελληνικά καταστήματα να διαφημίζουν το τελευταίο, για το note 5 σιγή ιχθύος...
The Lord K. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις το έχεις γράψε μας εντυπώσεις!!
nikos1965 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 οχι απλα πες μας που αμερικη ny σε καταστημα της t-mobile
banmenow Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 αμερικη ny σε καταστημα της t-mobile Χαχα πες το ρε τυπε λεω και γω ελλαδα που τα βρηκε λολ....ωραιος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα