randy1989 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Που ακριβως πηγες και ειχε το note 5; Μεγαλυτερη οθονη(που η πλειοψηφια το ζητα) και 1 ram παραπανω δεν την λες και καμια διαφορα. Οσο μεγαλυτερη ram τοσο το καλυτερο το φανταζομαι.Πιο ανετο σε ολα. Αλλιως και στα desktop θα ειχες μονο 2 και δεν θα εβαζε κανεις 8 και 16. Eιπα καμια διαφορα περα απο την οθονη. Ειχες ποτε προβλημα σε smartphone με 3gb ram οπου αν ειχες παραπανω θα ησουν καλυτερα? Αλλο desktop και αλλο smartphone. Τελειως διαφορετικες εφαρμογες σε θεμα καταναλωσης μνημης και επεξεργαστικης ισχυος. Για να καταλαβεις 3 gb smartphone ειναι σαν να λεμε 24-32gb ram desktop...Παρα πολυ σπανια/σχεδον ποτε δεν θα χρειαστεις παραπανω. Οποτε για μενα ειναι απλα κατι για να τραβηξει τα βλεματα και τιποτα ουσιαστικο σαν αναβαθμιση. Το λιωσες.... Μονο και μονο που ανεφερες τα specs παει τελος Ναι αναφερω σπεκς. Γιατι να μην αναφερω? Το ξερω οτι το καθε λειτουργικο κανει διαφοερικη χρηση τους αλλα και παλι το ενα ειναι πιο γρηγορο απο το αλλο...τι να κανουμε? Εχει android που ειναι 10 φορες πιο βαρυ και παταει το αλλο με ios. Ποιος ειναι ο λογος? Τα σπεκς δεν ειναι? Μου φαινεται καποιοι τρωτε κουτοχορτο απο το μηλαρακι δυστηχως και μιλατε για παραπληροφοριση κλπ ενω στην ουσια εσεις αναπαραγετε τα λεγομενα αλλονων χωρις καν να ξερετε αν ισχυουν και κατα ποσο... Στεκω με την αρχικη μου δηλωση. Το gs6 ειναι καλυτερο απο το iphone σε SPECS, oθονη, ποιοτητα κατασκευης, καμερα, εγγυηση. Αν μπορεις αποδειξε με λαθος.
dialer1453 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Ναι αναφερω σπεκς. Γιατι να μην αναφερω? Το ξερω οτι το καθε λειτουργικο κανει διαφοερικη χρηση τους αλλα και παλι το ενα ειναι πιο γρηγορο απο το αλλο...τι να κανουμε? Εχει android που ειναι 10 φορες πιο βαρυ και παταει το αλλο με ios. Ποιος ειναι ο λογος? Τα σπεκς δεν ειναι? Τα δούλεψες και τα δύο και βρήκες το ένα γρηγορότερο; Ή διάβασες benchmarks? Γιατί αν είναι αυτό τότε πολύ λίγα είπε ο Fulgore. Στο θέμα μας: Ενώ το Iphone 6 όντως υπολείπεται σχεδον σε όλα ή σε όλα τα χαρακτηριστικά και μόνο ότι διαθέτει iOS για μένα το καθιστά μοναδική επιλογή στο μπάτζετ καθότι το λειτουργικό του (=αυτό που είναι υπεύθυνο για την επαφή των όποιων σπεκς με τον τελικό χρήστη) είναι αιώνες μπροστά. Για κινεζιές των 200 ευρώ ας πούμε οκ, αλλά μια περιουσία για android ούτε ο θεός δεν το θέλει... Το s6, το g4 κτλ κτλ υπάρχουν εξαιτίας του iphone που σε κάθε νέο λανσάρισμα είναι το σημείο αναφοράς.
randy1989 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τα δούλεψες και τα δύο και βρήκες το ένα γρηγορότερο; Ή διάβασες benchmarks? Γιατί αν είναι αυτό τότε πολύ λίγα είπε ο Fulgore. Nαι τα εχω βαλει διπλα διπλα και ανοιγοντας τις ιδιες εφαρμογες και παιχνιδια ειναι ξεκαθαρο οτι το s6 ειναι πιο γρηγορο. Τωρα αν απο αυτα που εχω πει πιστευεις οτι βασιζομαι σε μπεντσμαρκς τοτε μαλλον επρεπε να τα λεει για σενα και οχι για μενα...τεσπα.
Grey29 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Παιδιά κατέληξα στο s6 τελικά, θα πάω να τα δω και τα δύο (απλό και edge) απλά έχω μια ερώτηση σχετικά off-topic. έχει δέκτη για 4g αλλά το θέμα είναι πως εγώ που είμαι στη Cosmote έχω ακούσει από φίλους ότι απλά δεν υπάρχει ακόμα ουσιαστικό 4g παρόλο που το διαφημίζουν και τσακώνονται και με τη Vodafone για το ποιος το έφερε πρώτος... 3
randy1989 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Παιδιά κατέληξα στο s6 τελικά, θα πάω να τα δω και τα δύο (απλό και edge) απλά έχω μια ερώτηση σχετικά off-topic. έχει δέκτη για 4g αλλά το θέμα είναι πως εγώ που είμαι στη Cosmote έχω ακούσει από φίλους ότι απλά δεν υπάρχει ακόμα ουσιαστικό 4g παρόλο που το διαφημίζουν και τσακώνονται και με τη Vodafone για το ποιος το έφερε πρώτος... Τι εννοεις δεν υπαρχει? Μια χαρα υπαρχει απλα οχι παντου. Οσο πιο κεντρικα εισαι σε μια μεγαλη πολη τοσο πιο πιθανο ειναι να πιανεις 4g.
Stogianz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Παιδιά κατέληξα στο s6 τελικά, θα πάω να τα δω και τα δύο (απλό και edge) απλά έχω μια ερώτηση σχετικά off-topic. έχει δέκτη για 4g αλλά το θέμα είναι πως εγώ που είμαι στη Cosmote έχω ακούσει από φίλους ότι απλά δεν υπάρχει ακόμα ουσιαστικό 4g παρόλο που το διαφημίζουν και τσακώνονται και με τη Vodafone για το ποιος το έφερε πρώτος... Αν μπορείς παρε Edge! Το τηλέφωνο ειναι πολυ ωραίο κι ξεχωριζει από το κλασσικο κόψιμο των galaxy. Εγω 4g έπιανα στην Αιδηψό(Μυκονο της 3ης ηλικίας) κι δεν επιανα μεσα στην Αθήνα τι να πεις... Παντως εχει διαφορά σε ταχύτητα.
mp44christos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 έχει δέκτη για 4g αλλά το θέμα είναι πως εγώ που είμαι στη Cosmote έχω ακούσει από φίλους ότι απλά δεν υπάρχει ακόμα ουσιαστικό 4g παρόλο που το διαφημίζουν και τσακώνονται και με τη Vodafone για το ποιος το έφερε πρώτος... πρεπει να το ενεργοποιήσεις πρωτα... Η αθηνα εχει καλη κάλυψη 4γ.
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Nαι τα εχω βαλει διπλα διπλα και ανοιγοντας τις ιδιες εφαρμογες και παιχνιδια ειναι ξεκαθαρο οτι το s6 ειναι πιο γρηγορο. Τωρα αν απο αυτα που εχω πει πιστευεις οτι βασιζομαι σε μπεντσμαρκς τοτε μαλλον επρεπε να τα λεει για σενα και οχι για μενα...τεσπα. Eιπα καμια διαφορα περα απο την οθονη. Ειχες ποτε προβλημα σε smartphone με 3gb ram οπου αν ειχες παραπανω θα ησουν καλυτερα? Αλλο desktop και αλλο smartphone. Τελειως διαφορετικες εφαρμογες σε θεμα καταναλωσης μνημης και επεξεργαστικης ισχυος. Για να καταλαβεις 3 gb smartphone ειναι σαν να λεμε 24-32gb ram desktop...Παρα πολυ σπανια/σχεδον ποτε δεν θα χρειαστεις παραπανω. Οποτε για μενα ειναι απλα κατι για να τραβηξει τα βλεματα και τιποτα ουσιαστικο σαν αναβαθμιση. Ναι αναφερω σπεκς. Γιατι να μην αναφερω? Το ξερω οτι το καθε λειτουργικο κανει διαφοερικη χρηση τους αλλα και παλι το ενα ειναι πιο γρηγορο απο το αλλο...τι να κανουμε? Εχει android που ειναι 10 φορες πιο βαρυ και παταει το αλλο με ios. Ποιος ειναι ο λογος? Τα σπεκς δεν ειναι? Μου φαινεται καποιοι τρωτε κουτοχορτο απο το μηλαρακι δυστηχως και μιλατε για παραπληροφοριση κλπ ενω στην ουσια εσεις αναπαραγετε τα λεγομενα αλλονων χωρις καν να ξερετε αν ισχυουν και κατα ποσο... Στεκω με την αρχικη μου δηλωση. Το gs6 ειναι καλυτερο απο το iphone σε SPECS, oθονη, ποιοτητα κατασκευης, καμερα, εγγυηση. Αν μπορεις αποδειξε με λαθος. Κλασσικο φαινομενο τα τελευταια χρονια να διαβαζουμε τετοια σχολια στο Insomnia αλλα και σε αλλα σχολια Για ριξε μια ματια στο παρακατω video που ο τυπας μιλαει καπως πιο αντικειμενικα για να δεις Να τονισω μονο καποια στοιχεια που ξεχωρισα 1)Στο παραπανω που αναφερεις, αναφερει και ο κυριος μετα τα μισα του video οτι αν και τα specs ειναι υπερ του S6 παρολα αυτα παρα πολλες φορες πετυχε εφαρμογες(ακομα και γνωστες οπως αναφερει πχ το Instagram)που ειτε του κρασαρανε,ειτε κλεινανε μονες τους σε αντιθεση με του Iphone. 2)Η καμερα αν και φενεται να ειναι λιγο καλυτερη στο S6 παρολα αυτα οπως το τονιζει οι διαφορες ειναι κυριολεκτικα ελαχιστες. Καμια σχεση βεβαια με αυτα που διαβαζουμε εδω για τεραστιες διαφορες κλπ. 3)Και σημαντικοτερο για μενα αυτο που λεει στο τελος βαζοντας τα ολα κατω. Τα παντα ειναι θεμα Ios ή Android. Αν θες το καλυτερο Android πας σε S6(ή καλυτερα σε S6 edge)αλλιως σε Iphone(μεταξυ των δυο αυτων κινητων και βεβαια σε Phablet ειναι ξεχωριστα το Note αρα δεν χρειαζεται αναφορα οτι για phablet ειναι μονοδρομος). Αρα αυτα που διαβαζω παραπανω για πιο γρηγορο,''παταει το αλλο'' κλπ ναι τα θεωρω υπερβολες. Επισης μαρεσει που με κραζεις που εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο παρολο που τα περισσοτερα κινητα που εχω προτεινει στο forum(οπως και στις καρτες γραφικων το ιδιο)ειναι Android αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι κακοι και ολοι οι αλλοι οι καλοι. 2
randy1989 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Κλασσικο φαινομενο τα τελευταια χρονια να διαβαζουμε τετοια σχολια στο Insomnia αλλα και σε αλλα σχολια Για ριξε μια ματια στο παρακατω video που ο τυπας μιλαει καπως πιο αντικειμενικα για να δεις Να τονισω μονο καποια στοιχεια που ξεχωρισα 1)Στο παραπανω που αναφερεις, αναφερει και ο κυριος μετα τα μισα του video οτι αν και τα specs ειναι υπερ του S6 παρολα αυτα παρα πολλες φορες πετυχε εφαρμογες(ακομα και γνωστες οπως αναφερει πχ το Instagram)που ειτε του κρασαρανε,ειτε κλεινανε μονες τους σε αντιθεση με του Iphone. 2)Η καμερα αν και φενεται να ειναι λιγο καλυτερη στο S6 παρολα αυτα οπως το τονιζει οι διαφορες ειναι κυριολεκτικα ελαχιστες. Καμια σχεση βεβαια με αυτα που διαβαζουμε εδω για τεραστιες διαφορες κλπ. 3)Και σημαντικοτερο για μενα αυτο που λεει στο τελος βαζοντας τα ολα κατω. Τα παντα ειναι θεμα Ios ή Android. Αν θες το καλυτερο Android πας σε S6(ή καλυτερα σε S6 edge)αλλιως σε Iphone(μεταξυ των δυο αυτων κινητων και βεβαια σε Phablet ειναι ξεχωριστα το Note αρα δεν χρειαζεται αναφορα οτι για phablet ειναι μονοδρομος). Αρα αυτα που διαβαζω παραπανω για πιο γρηγορο,''παταει το αλλο'' κλπ ναι τα θεωρω υπερβολες. Επισης μαρεσει που με κραζεις που εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο παρολο που τα περισσοτερα κινητα που εχω προτεινει στο forum(οπως και στις καρτες γραφικων το ιδιο)ειναι Android αλλα ειπαμε εμεις ειμαστε οι κακοι και ολοι οι αλλοι οι καλοι. Kαταρχας δεν σε κραζω που εχεις καποιο τηλεφωνο. Με ενοχλει να μου την λες για κατι που ειπα το οποιο ειναι απολυτως σωστο. Το video το εχω δει καθως και τα περισσοτερα του ειδους του. Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να αποδειξεις παντως. 1)Το s6 ειναι πιο γρηγορο. Τελος. Ανοιγει σχεδον ολες τις εφαρμογες/ ιστοσελιδες πιο γρηγορα. Αν ανοιγει μια εφαρμογη πιο γρηγορα το iphone τι παει να πει? Τιποτα... 2)Οταν μου λες για την καμερα τους βασιζομενος σε τετοια βιντεο κυριολεκτικα γελαω. Ο τυπος απλα σου παρουσιαζει τα smartphone δεν εχει μπει σε λεπτομερειες για το θεμα της καμερας και γενικα για καθε αλλο θεμα. Δες ξεχωριστα βιντεο που ασχολουνται μονο με αυτο το θεμα και το ψαχνουν. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Αυτο θα πω. Δεν θα πω ουτε μηδαμινη ουτε τεραστια. Ειναι μεγαλη η διαφορα. 3) Αν δεις το πρωτο μου ποστ στο θεμα ειπα αν εισαι κολλημενος με ios παρε iphone. Το καταλαβαινω οτι σε πολλους δεν αρεσει το android και θεωρουν καλυτερο το ios. Εγω τα θεωρω ισα γιατι εχουν και τα 2 τα καλα και τα κακα τους. Αν ομως δεν εχεις κολλημα με το ios και εισαι ανοιχτομυαλος δεν υπαρχει λογος να πας στο iphone φετος. Και ακομα στεκω στην αρχικη μου δηλωση. Το s6 ειναι καλυτερο σε σπεκς, οθονη, ποιοτητα κατασκευης, καμερα, εγγυηση. Κατσε εσυ με την προ 5ετιας καλης αναλυσης οθονη και ενα κινητο που απο την τσεπη αν σου πεσει σπαει και λυγιζει με 20-30 kg δυναμη. Δεν σε κραζω. Δεν μπορεις να αρνησε τα δεδομενα και να προσπαθεις να καλυψεις αληθειες ομως. 1
voldemort Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 2)Η καμερα αν και φενεται να ειναι λιγο καλυτερη στο S6 Aπο εδω σταματησα να σε διαβαζω... Τοση "αντικειμενικοτητα" απο εσενα τουλαχιστον δεν την περιμενα... Αν θελεις μπορω να σου παραθεσω δεκαδες αλλα βιντεο. Κι αν δεν μπορεις να δεις τις διαφορες...ξερεις τι να κανεις. Να βλεπεις βιντεο απο πραγματικα αντικειμενικους ανθρωπους. Μονο που συγκρινεις 2κ με απαρχαιωμενη αναλυση και οθονη κινητο με OYTE 1080 που ακομη και στο θεμα μπαταριας το s6 με την ιδια ακριβως χρηση και ενα τελειως διαφορετικο και απαιτητικο οικοσυστημα(android)ειναι παλι καλυτερο και με μεγαλυτερη αυτονομια σημαινει οτι καποιοι αδυνατουνε να δουνε τα προφανη. 1
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Aπο εδω σταματησα να σε διαβαζω... Αν ειδες στο παραπανω να αναφερει κατι αλλο ή αν πχ στις φωτογραφιες που τραβηξε ειδες κατι το διαφορετικο παρακαλω διαφωτισε μας και μας..... Aπο εδω σταματησα να σε διαβαζω... Τοση "αντικειμενικοτητα" απο εσενα τουλαχιστον δεν την περιμενα... Αν θελεις μπορω να σου παραθεσω δεκαδες αλλα βιντεο. Κι αν δεν μπορεις να δεις τις διαφορες...ξερεις τι να κανεις. Μαρεσει που το εγραψα κιολας παραπανω οτι η καμερα ειναι καλυτερη στο S6 ,οπως το λεει και ο τυπας στο video ,που ανεβασα αλλα εσυ κολλησες στο λιγο καλυτερη...... Kαταρχας δεν σε κραζω που εχεις καποιο τηλεφωνο. Με ενοχλει να μου την λες για κατι που ειπα το οποιο ειναι απολυτως σωστο. Το video το εχω δει καθως και τα περισσοτερα του ειδους του. Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να αποδειξεις παντως. 1)Το s6 ειναι πιο γρηγορο. Τελος. Ανοιγει σχεδον ολες τις εφαρμογες/ ιστοσελιδες πιο γρηγορα. Αν ανοιγει μια εφαρμογη πιο γρηγορα το iphone τι παει να πει? Τιποτα... 2)Οταν μου λες για την καμερα τους βασιζομενος σε τετοια βιντεο κυριολεκτικα γελαω. Ο τυπος απλα σου παρουσιαζει τα smartphone δεν εχει μπει σε λεπτομερειες για το θεμα της καμερας και γενικα για καθε αλλο θεμα. Δες ξεχωριστα βιντεο που ασχολουνται μονο με αυτο το θεμα και το ψαχνουν. Η διαφορα ειναι μεγαλη. Αυτο θα πω. Δεν θα πω ουτε μηδαμινη ουτε τεραστια. Ειναι μεγαλη η διαφορα. 3) Αν δεις το πρωτο μου ποστ στο θεμα ειπα αν εισαι κολλημενος με ios παρε iphone. Το καταλαβαινω οτι σε πολλους δεν αρεσει το android και θεωρουν καλυτερο το ios. Εγω τα θεωρω ισα γιατι εχουν και τα 2 τα καλα και τα κακα τους. Αν ομως δεν εχεις κολλημα με το ios και εισαι ανοιχτομυαλος δεν υπαρχει λογος να πας στο iphone φετος. Και ακομα στεκω στην αρχικη μου δηλωση. Το s6 ειναι καλυτερο σε σπεκς, οθονη, ποιοτητα κατασκευης, καμερα, εγγυηση. Κατσε εσυ με την προ 5ετιας καλης αναλυσης οθονη και ενα κινητο που απο την τσεπη αν σου πεσει σπαει και λυγιζει με 20-30 kg δυναμη. Δεν σε κραζω. Δεν μπορεις να αρνησε τα δεδομενα και να προσπαθεις να καλυψεις αληθειες ομως. Τι λεπτομερειες θες δηλαδη να δεις πριν παρεις το τηλεφωνο αλλα και να σου παρουσιασει??Αν ανοιγει την εφαρμογη στη μια συσκευη 1-2δευτερα πιο γρηγορα απο την αλλη συσκευη???
voldemort Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 αλλα εσυ κολλησες στο λιγο καλυτερη...... Αφου το καταλαβες γιατι ρωτας; Το οτι προσπαθεις να ωραιοποιησεις κατι με πλαγιες λεξεις και περιγραφες δεν σου λεει τιποτε στην προσπαθεια να εισαι "αντικειμενικος"; Ναι μεν...αλλα...και ενταξει...κ.ο.κ εκφρασεις δειχνουν την αδυναμια καποιου να αναγνωρισει τα προφανη. ή κατι ειναι καλυτερο ή οχι. Συγκρινεις το iphone 6 παμπαλαια specs και χαρακτηριστικα(να μην αναφερθω στο ios παλι και ξεκινησει μια μαχη αυτο vs αυτο και ξεφυγουμε)δεν εχω λεξεις να το περιγραψω σεβομενος την αποψη σου. Iphone 6(μικροτερη αυτονομια,μικροτερη αναλυση,μικροτερη καμερα front back). S6(το αντιθετο). Η ποιοτητα κατασκευης και στα 2 πολυ ωραια και θεμα γουστου(με edge καλυτερο λογω και της οθονης). Δεν θα συγκρινω λειτουργικο διοτι ειναι θεμα γουστου και αναγκων. Τοσο απλα δεν μπορεις να το πεις;
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Αφου το καταλαβες γιατι ρωτας; Το οτι προσπαθεις να ωραιοποιησεις κατι με πλαγιες λεξεις και περιγραφες δεν σου λεει τιποτε στην προσπαθεια να εισαι "αντικειμενικος"; Ναι μεν...αλλα...και ενταξει...κ.ο.κ εκφρασεις δειχνουν την αδυναμια καποιου να αναγνωρισει τα προφανη. Εγω προσωπικα γιγαντιες διαφορες δεν βλεπω στις φωτογραφιες υπερ του S6 οπως και συνεχιζω να το πιστευω.Στα video που ανεφερες ναι οκ ισχυει αλλα στις φωτογραφιες δεν βλεπω μεγαλες διαφορες και γιαυτο και την καμερα την θεωρω λιγο καλυτερη. Καλυτερη ειναι οπως και να το δεις αλλα οχι δεν εχει τοσο γιγαντιες διαφορες τουλαχιστον στο δικο μου ματι. Ουτως ή αλλως μικρη εως καθολου σημασια εχουν ολα τα παραπανω αφου ο Ts εχει αποφασισει τι κινητο θα παρει.
voldemort Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγω προσωπικα γιγαντιες διαφορες δεν βλεπω στις φωτογραφιες υπερ του S6 οπως και συνεχιζω να το πιστευω.Στα video που ανεφερες ναι οκ ισχυει αλλα στις φωτογραφιες δεν βλεπω μεγαλες διαφορες και γιαυτο και την καμερα την θεωρω λιγο καλυτερη. Καλυτερη ειναι οπως και να το δεις αλλα οχι δεν εχει τοσο γιγαντιες διαφορες τουλαχιστον στο δικο μου ματι. Ουτως ή αλλως μικρη εως καθολου σημασια εχουν ολα τα παραπανω αφου ο Ts εχει αποφασισει τι κινητο θα παρει. Οι φωτογραφιες στο iphone 6 ειναι θολες σε συγκριση με s6 που ειναι λεπτομερεστατες. Ασχολουμαι με την φωτογραφια χρονια και αν εσυ δεν βλεπεις διαφορα ασε να εκφερουν γνωμη αυτοι που βλεπουν. Η καμερα του s6 συνεχιζει να ειναι η καλυτερη απο την συντριπτικη πλειοψηφια των συσκευων smarts και εσυ καθεσαι και μου λες οτι δεν βλεπεις διαφορα...ΟΚ..
dialer1453 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Κατσε εσυ με την προ 5ετιας καλης αναλυσης οθονη και ενα κινητο που απο την τσεπη αν σου πεσει σπαει και λυγιζει με 20-30 kg δυναμη. Δεν σε κραζω. Δεν μπορεις να αρνησε τα δεδομενα και να προσπαθεις να καλυψεις αληθειες ομως. Γράψτα απ την αρχή αυτά να καταλάβουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα