Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s6 (...vs iphone 6?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη ειμαι ο μονος που ειναι προβλημα του android το οτι θα χρειαζεσαι στο κινητο 3 η 4 gb ram?

Αλλου το πας και με λανθασμενο τροπο σκεπτομενος.

Τα περισσοτερα android σημερα εχουν 2 Ram οσο θα εχει και το iphone 6s(και οπως βλεπω και 3 στο 7) και τρεχουν νερακι ΑΝ δεν εχουν bloatware.

Επειδη σου δινουν παραπανω να βαζεις παρα παρα πολλες εφαρμογες και να τρεχει με αερα σημαινει οτι ειναι και κακο;

Τοτε βαλε και στα desktop 2 ram επειδη και ετσι τρεχουν καλα.

Το android και με 2 ειναι μια χαρα.Οτι παραπανω σου δινουν το παιρνεις και λες και ευχαριστω.

Μιλαμε για ενα λειτουργικο με καθαρο multitasking.

Tην παραπανω μνημη καποιος αλλος την χρειαζεται.Αν εσυ δεν την θελεις μην παιρνεις με 3 και 4.

Παρε με 2.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλου το πας και με λανθασμενο τροπο σκεπτομενος.

Τα περισσοτερα android σημερα εχουν 2 Ram οσο θα εχει και το iphone 6s(και οπως βλεπω και 3 στο 7) και τρεχουν νερακι ΑΝ δεν εχουν bloatware.

Επειδη σου δινουν παραπανω να βαζεις παρα παρα πολλες εφαρμογες και να τρεχει με αερα σημαινει οτι ειναι και κακο;

Τοτε βαλε και στα desktop 2 ram επειδη και ετσι τρεχουν καλα.

Το android και με 2 ειναι μια χαρα.Οτι παραπανω σου δινουν το παιρνεις και λες και ευχαριστω.

Μιλαμε για ενα λειτουργικο με καθαρο multitasking.

Tην παραπανω μνημη καποιος αλλος την χρειαζεται.Αν εσυ δεν την θελεις μην παιρνεις με 3 και 4.

Παρε με 2.

Καταχρας δεν καταλαβινω γιατι μιλας επιθετικα.

Επισης δεν το παω καπου αλλου. Ειχα lg g2 και πηγαινε σε ολα τελεια. Απλα αληθεια μου φαινεται υπερβολικο να χρειαζεται ενα κινητο 4 gb ram. Οπως ειπες με 2gb αυτη τη στιγμη ειναι μια χαρα αλλα στο μελλον δεν νομιζω. Μετα θα λεμε οτι με τουλαχιστον  3gb ram ειναι μια χαρα. Προφανως δεν ειπα οτι ειναι κακο απλα θεωρω οτι δεν θα επρεπε ενα κινητο να χρειαζεται να εχει τετοια specs  ωστε να κανει τη δουλεια του απροβληματιστα... (μιλαω για ram - επεξεργαστη).

Υ.Γ. Για να σε προλαβω δεν ηθελα να πω κατι γιατι ios-android αν αυτο καταλαβες. Απλα εγραψα ενα προβληματισμο μου.

Δημοσ.

Καταχρας δεν καταλαβινω γιατι μιλας επιθετικα.

Επισης δεν το παω καπου αλλου. Ειχα lg g2 και πηγαινε σε ολα τελεια. Απλα αληθεια μου φαινεται υπερβολικο να χρειαζεται ενα κινητο 4 gb ram. Οπως ειπες με 2gb αυτη τη στιγμη ειναι μια χαρα αλλα στο μελλον δεν νομιζω. Μετα θα λεμε οτι με τουλαχιστον  3gb ram ειναι μια χαρα. Προφανως δεν ειπα οτι ειναι κακο απλα θεωρω οτι δεν θα επρεπε ενα κινητο να χρειαζεται να εχει τετοια specs  ωστε να κανει τη δουλεια του απροβληματιστα... (μιλαω για ram - επεξεργαστη).

Υ.Γ. Για να σε προλαβω δεν ηθελα να πω κατι γιατι ios-android αν αυτο καταλαβες. Απλα εγραψα ενα προβληματισμο μου.

Δειξε μου μια γραμμη απο την οποια εβγαλες το συμπερασμα οτι μιλαω επιθετικα.

Μιλαω...δεν σκουζω...ουτε κεφαλαια γραφω ουτε και θαυμαστικα βαζω.

Μιλω και επιχειρηματολογω.

Ειμαι λαθος σε αυτα που σου εγραψα;

Και 10 να μου βαλουν σε ενα κινητο αν μπορω να το παρω θα το παρω και ας ειναι και iphone Που λεει και ο λογος.Γιατι να ειναι κακο απαραιτητα σε αυτο που σε ρωτω;

Ειμαι απο τα λιγα ατομα εδω μεσα που λεω οτι δεν θεωρω κακο αν π.χ το Iphone εχει 2,3,4 ram.

Πρεπει να εχει σημερα ενα κινητο κατα την δικη μου αποψη μεγαλη ram γιατι μελλοντικα θα σου χρειαστει οπως και να εχει.

Αλλωστε το κοστος τους ειναι γελοιο κατασκευαστικα.

Δημοσ.

Εγώ έχω τώρα το Moto G που μου φαινόταν πολύ ικανοποιητικό αλλα γέμισε αμέσως (8gb  :wacko: ) και έχει αρχίσει να τρώει κάτι σκαλώματα που και που που μόνο με reset φτιάχνει. Ειδικά αν παίζει spotify και παω να απαντησω αμέσως viber καμια φορά BOOM.

Tο έχω μονο 1μιση χρόνο και έχει και το lollipop, οπότε το λυπάμαι λίγο... Θα ηθελα όμως να έχω κάποια στιγμή ενα 100% premium τηλέφωνο :-D

Δημοσ.

Εγώ έχω τώρα το Moto G που μου φαινόταν πολύ ικανοποιητικό αλλα γέμισε αμέσως (8gb  :wacko: ) και έχει αρχίσει να τρώει κάτι σκαλώματα που και που που μόνο με reset φτιάχνει. Ειδικά αν παίζει spotify και παω να απαντησω αμέσως viber καμια φορά BOOM.

Tο έχω μονο 1μιση χρόνο και έχει και το lollipop, οπότε το λυπάμαι λίγο... Θα ηθελα όμως να έχω κάποια στιγμή ενα 100% premium τηλέφωνο :-D

Τα 8GB που λες ειναι ο αποθηκευτικος χωρος οχι η ram-Μνημη.

Aυτο ειναι κατι αλλο αν αναφερεσαι σε αυτο.

Δημοσ.

εεμ... Το γνωρίζω, το εγραψα για να πω οτι με εχει απογοητεύσει που εχει τόσο λίγο χώρο, δεν υπολόγιζα σωστά, ελεγα σιγα τις εφαρμογες που θα εχω

Δημοσ.

εεμ... Το γνωρίζω, το εγραψα για να πω οτι με εχει απογοητεύσει που εχει τόσο λίγο χώρο, δεν υπολόγιζα σωστά, ελεγα σιγα τις εφαρμογες που θα εχω

Οι περισσοτεροι ετσι λενε...θα μου φτασουν...και μετα τρεχουν να την αυξησουν. :mrgreen:

Δημοσ.

Πηρα πριν 3 μερες το galaxy s6 και ημουν και εγω στο ιδιο διλλημα s6 vs iphone 6. ειδα απειρα reviews/comparisons κτλ και κατεληξα οτι αν δεν εισαι κολλημενος με το ios δεν υπαρχει αλλος λογος να πας για το iphone. στα παντα ειναι καλυτερη η σαμσουνγκ σε αυτην περιπτωση. specs, οθονη, καμερα, ποιοτητα κατασκευης, εγγυηση...

Το λιωσες.... Μονο και μονο που ανεφερες τα specs παει τελος :P

• Like 1
Δημοσ.

"ΩΩΩΩ ΔΙΚΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΚΑΙ ΟΧΤΑΠΥΡΗΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΡΑΜ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΚΑΠΙΞΕΛ ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ"

Αίσχος πλέον με την παραπληροφόριση!!

• Like 1
Δημοσ.

Ολα μετρανε αναλογως τι συγκρινεις.

Δεν εχει καλυτερη καμερα;(specs ειναι).

Δεν εχει καλυτερη cpu;(specs ειναι).

Η μνημη ειναι σχετικη καθως και τα 2 πανε προς το παρον καλα.

Δεν εχει καλυτερη οθονη;(specs ειναι).

κ.ο.κ...

Δημοσ.

κ.ο.κ...

Όταν συγκρίνουμε το HW μίας συσκευής με αυτό μίας άλλης πρέπει να βασίζονται στο ίδιο SW αλλιώς αερολογούμε.

Μην επαναλαμβανόμαστε συνεχώς.. και ναι, αντικειμενικά μάλλον το S6 πέραν του λειτουργικου (υποκειμενικό) είναι καλύτερο σε όλα του. Αλλα γενικεύσεις τύπου "πιο καλό γιατί είναι οχταπύρηνο" καλό είναι να απουσιάζουν καθώς αποτελούν παραπληροφόριση.

Δημοσ.

κ.ο.κ...

Αναφερει ξεχωριστα τα specs απο την καμερα και την οθονη αν διαβασεις ξανα το post αρα προφανως και αναφερεται σε Cpu και Ram γιαυτο ακριβως και εγραψα οτι εγραψα.

• Like 1
Δημοσ.

Που ακριβως πηγες και ειχε το note 5; στην αμερικη σε ενα καταστημα της t-mobile 

Μεγαλυτερη οθονη(που η πλειοψηφια το ζητα) και 1 ram παραπανω δεν την λες και καμια διαφορα.

Οσο μεγαλυτερη ram τοσο το καλυτερο το φανταζομαι.Πιο ανετο σε ολα.

Αλλιως και στα desktop θα ειχες μονο 2 και δεν θα εβαζε κανεις 8 και 16.

Που ακριβως πηγες και ειχε το note 5;

Μεγαλυτερη οθονη(που η πλειοψηφια το ζητα) και 1 ram παραπανω δεν την λες και καμια διαφορα.

Που ακριβως πηγες και ειχε το note 5;

δεν είναι μονο η μεγαλύτερη οθονη..και τα τεχνικά χαρακτηριστικα ..ειναι μια συσκευή που οταν την κρατας στο χερι σου εχεις την αίσθηση οτι τα λεφτα που εδωσες τα αξιζη..εχει τρομερή ποιότητα κατασκευής και ειναι τοσο όμορφο που δεν μπορεις να  παρεις τα ματια σου απο πανω του...τώρα μην αρχίσετε με κολλήματα και διάφορα άλλα τέτοια ...γιατι απο οτι ειδα δεν εχει το παραμικρό ολα δουλεύουν τέλεια 

Δημοσ.

δεν είναι μονο η μεγαλύτερη οθονη..και τα τεχνικά χαρακτηριστικα ..ειναι μια συσκευή που οταν την κρατας στο χερι σου εχεις την αίσθηση οτι τα λεφτα που εδωσες τα αξιζη..εχει τρομερή ποιότητα κατασκευής και ειναι τοσο όμορφο που δεν μπορεις να  παρεις τα ματια σου απο πανω του...τώρα μην αρχίσετε με κολλήματα και διάφορα άλλα τέτοια ...γιατι απο οτι ειδα δεν εχει το παραμικρό ολα δουλεύουν τέλεια 

Δηλαδη το S6 edge+ ειναι πιο ομορφο απο το S6 edge και το Note 5 πιο ομορφο απο το Note 4 τοσο πολυ???Τα παρουσιαζεις λες και ειναι σουπερ καινοτομα απο πλευρας σχεδιασμου και κατασκευης....

Επισης σε Phablet θα μπει σιγουρα η θηκη αρα την ποιοτητα κατασκευης δεν την πολυνιωθεις και εν μερη τι να την κανω την καλη ποιοτητα κατασκευης αν φοβαμαι μην πεσει το κινητο και βγαλει κανενα σοβαρο προβλημα...Αρα να την βρασω αυτη την ποιοτητα κατασκευης...

Δημοσ.

Το edge έχει ωραίο σχεδιασμό κι καλη ποιότητα κατασκευής,ΑΛΛΑ αυτή η Samsung απορώ έναν σχεδιαστή έχει? Προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω τον ίδιο κι τον ίδιο σχεδιασμό στα μοντέλα της εταιρείας(με εξαίρεση το edge κι την σειρά Alpha που προσωπικά μου άρεσε)εδώ κι 5 χρόνια...Το iphone 6(προσωπική μου άποψη) είναι πολύ καλύτερο σχεδιαστικά απο το s6 (όχι το edge).Απο άποψη σχεδιασμού απο τις φετινές ναυαρχίδες s6 edge,iphone 6(όχι το plus...) κι Huawei P8 ξεχώρισαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...