Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s6 (...vs iphone 6?)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

εριξα μια γρήγορη ματιά αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένο thread για το samsung galaxy s6

Η ερώτηση μου είναι η εξής, τα αξίζει τα λεφτά του? Θελω ενα κινητό με ΠΟΛΥ καλή κάμερα. Γενικα γρήγορο και αξιόπιστο, με ευέλικτο budget.

Θα εκτιμούσα την γνώμη αυτών που έχουν εμπειρία. Έχω κολλήσει στη σκέψη "άμα ειναι να δώσω τόσα λεφτά γιατί να μην πάρω το iphone 6 με λίγα παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το δίλλημα android vs iOS είναι δύσκολο δε λέω, αλλά όταν μπαίνει στη μέση ο περιορισμός της κάμερας πας καρφί για S6/S6Edge ή G4 και το άη-φον το ξεχνας.

Δημοσ.

Περιμενε να βγει το 6s και μετα δες τι θα αγορασεις.Απο πλευρας καμερας το S6 ειναι καλυτερο απο το iPhone 6 οποτε το διλλημα σου πρεπει να ειναι android η iOS.Αν θες την καλυτερη καμερα πας για S6 αν δεν σε πειραζει να πεσεις λιγο η πας στο iPhone 6 η περιμενεις για το 6s στο οποιο θα βελτιωθει πιθανον η καμερα αρκετα

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, αυτό με τα καινούρια iphone με απασχολεί αρκετά και με χαλάει. Παίρνεις καινούριο κινητο ενα σορο λεφτά μετα απο ενα εξάμηνο βγαίνει το "s" και το κινητο σου ξαφνικά γινεται "παλιό".

Νομίζω ότι θα πάω για την κάμερα, αυτό ειναι που με ενδιαφέρει πιο πολύ. Αλλά καποιος με hands-on εμπειρία, προβλήατα? κτλ?

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας, αυτό με τα καινούρια iphone με απασχολεί αρκετά και με χαλάει. Παίρνεις καινούριο κινητο ενα σορο λεφτά μετα απο ενα εξάμηνο βγαίνει το "s" και το κινητο σου ξαφνικά γινεται "παλιό".

Νομίζω ότι θα πάω για την κάμερα, αυτό ειναι που με ενδιαφέρει πιο πολύ. Αλλά καποιος με hands-on εμπειρία, προβλήατα? κτλ?

Πηρα πριν 3 μερες το galaxy s6 και ημουν και εγω στο ιδιο διλλημα s6 vs iphone 6. ειδα απειρα reviews/comparisons κτλ και κατεληξα οτι αν δεν εισαι κολλημενος με το ios δεν υπαρχει αλλος λογος να πας για το iphone. στα παντα ειναι καλυτερη η σαμσουνγκ σε αυτην περιπτωση. specs, οθονη, καμερα, ποιοτητα κατασκευης, εγγυηση...

• Like 2
Δημοσ.

τωρα γύρισα απο ενα κατάστημα ....είχα στα χέρια μου το Note 5 και το edge+ για κανένα 2 ωρο...οτι είπα για τα αλλα κινητά ..παρτε ενα σφουγγάρι και σβηστετα  .....τα 2 νεα μοντελα απλα δεν εχουν αντίπαλο ....δεν ξερω τι αλλο να γράψω 

Δημοσ.

Και τα δυο ειναι πολυ δυνατα κινητα. Μην κοιτας τα specs (επεξεργαστη ram) Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Δεν υπαρχει συγκριση. Καταρχας να πω οτι δεν ξερω πιο εχει καλυτερη καμερα παντως και των δυο η καμερα θα σε καλυψουν. Τα mp δεν λενε κατι αν και  νομιζω  οτι το Samsung galaxy s6 εχει καλυτερη αλλα μεγαλη διαφορα  θα δεις μονο σε εκτυπωσεις η αν ασχολησε με τη φωτογραφια σε πολυ μεγαλο βαθμο.

Και τα δυο ειναι top κινητα οποτε πας ξεκαθαρα σε επιλογη λειτουργικου. Προφανως  αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και το χρονο περιμενε και το I phone  6s .Αν παλι οχι επιλεγεις λειτουργικο και αγοραζεις το αντιστοιχο.

• Like 1
Δημοσ.

τωρα γύρισα απο ενα κατάστημα ....είχα στα χέρια μου το Note 5 και το edge+ για κανένα 2 ωρο...οτι είπα για τα αλλα κινητά ..παρτε ενα σφουγγάρι και σβηστετα  .....τα 2 νεα μοντελα απλα δεν εχουν αντίπαλο ....δεν ξερω τι αλλο να γράψω 

τι να γραψεις βρε φιλε...ουσιαστικα ειναι το s6  και το s6 edge με μεγαλυτερη οθονη και 1gb ram παραπανω. καμια διαφορα δηλαδη περα απο την μεγαλυτερη οθονη.

Δημοσ.

Τρομερά και τα δυο! Οποίο και να πάρεις θα είσαι υπερκομπλε! Τώρα αυτό για το περιορισμό κλασσική καραμέλα.. Ή οποία πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμη!

Πάρε οποίο γουσταρεις πιο πολύ καλή αγορά και να το χαρείς!

• Like 1
Δημοσ.
Θα εκτιμούσα την γνώμη αυτών που έχουν εμπειρία. Έχω κολλήσει στη σκέψη "άμα ειναι να δώσω τόσα λεφτά γιατί να μην πάρω το iphone 6 με λίγα παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο?

Για να μπορείς να αλλάξεις ringtone, να μεταφέρεις φωτογραφίες χωρις internet, πληρωμές με nfc, να μεταφερεις αρχεια ευκολα απο pc,

widgets, 2 εφαρμογές σε μια οθονη κοκ...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα

εριξα μια γρήγορη ματιά αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένο thread για το samsung galaxy s6

Η ερώτηση μου είναι η εξής, τα αξίζει τα λεφτά του? Θελω ενα κινητό με ΠΟΛΥ καλή κάμερα. Γενικα γρήγορο και αξιόπιστο, με ευέλικτο budget.

Για να μπορείς να το κάνεις ό,τι θέλεις. Τα iPhone είναι δύσκολα να περάσεις δικά σου πράγματα και όλα θέλουν το σκατοπρόγραμμα της Apple. Αν θέλεις να έχεις ιδιότητες τηλεφώνου και όχι χίπστερ πάρε Samsung.

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ για το input, κλείνω τελικά προς το Samsung αλλα πηγα να το δω στο χέρι μου πως μου φαίνεται και είδα και το edge... Που έπαθα πλάκα με την οθόνη του. 

Το note 5 που μπορώ να το δω?? Στο σκρουτζ αν θυμαμαι καλα, δεν το εχει ακομα...

Δημοσ.

Που ακριβως πηγες και ειχε το note 5;

τι να γραψεις βρε φιλε...ουσιαστικα ειναι το s6  και το s6 edge με μεγαλυτερη οθονη και 1gb ram παραπανω. καμια διαφορα δηλαδη περα απο την μεγαλυτερη οθονη.

Μεγαλυτερη οθονη(που η πλειοψηφια το ζητα) και 1 ram παραπανω δεν την λες και καμια διαφορα.

Οσο μεγαλυτερη ram τοσο το καλυτερο το φανταζομαι.Πιο ανετο σε ολα.

Αλλιως και στα desktop θα ειχες μονο 2 και δεν θα εβαζε κανεις 8 και 16.

Δημοσ.

Που ακριβως πηγες και ειχε το note 5;

Μεγαλυτερη οθονη(που η πλειοψηφια το ζητα) και 1 ram παραπανω δεν την λες και καμια διαφορα.

Οσο μεγαλυτερη ram τοσο το καλυτερο το φανταζομαι.Πιο ανετο σε ολα.

Αλλιως και στα desktop θα ειχες μονο 2 και δεν θα εβαζε κανεις 8 και 16.

Δηλαδη ειμαι ο μονος που ειναι προβλημα του android το οτι θα χρειαζεσαι στο κινητο 3 η 4 gb ram?

Παιδιά, ευχαριστώ για το input, κλείνω τελικά προς το Samsung αλλα πηγα να το δω στο χέρι μου πως μου φαίνεται και είδα και το edge... Που έπαθα πλάκα με την οθόνη του. 

Το note 5 που μπορώ να το δω?? Στο σκρουτζ αν θυμαμαι καλα, δεν το εχει ακομα...

Καλα αν μπορεις παρε s6 edge και εγω οταν το ειδα επαθα σοκ ειναι πολυ ομορφο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...