Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω να βρώ μεταχειρισμενο λαπτοπ απο το Insomnia, εχω βρει κάποιες προσφορές αλλα το θέμα είναι υπάρχει εμπιστοσύνη? Μην το πάρω και έχω προβλήματα όλοι είναι εκτός της πόλης μου και δεν μπορώ να τα ελέγξω άμεσα?

Δημοσ.

Πολλες αξιολογησεις μονο για κατι τετοιο τουλαχιστον πανω απο 10.

τα δικα μου κριτηρια για τοσο big stuff, απο κει και περα face to face καλυτερα

Δημοσ.

μάλιστα και εγώ αυτό κοιτούσα στα γρήγορα απλα σε περίπτωση που γίνει κάποια στραβή δύσκολα βρίσκεις το δίκιο σου να υποθέσω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύσκολα βρίσκεις το δίκιο σου ειδικά αν το κάνεις με κατάθεση. Βρες άτομο με πολλές αξιολογήσεις πάντα μια αγγελία αναλυτική είναι κι καλύτερη κι αν αναφέρει κι μερικά μικροπροβλήματα είναι κι έντιμη κατα την γνώμη μου. Ο καλυτερος τρόπος είναι με συνάντηση απο κοντά,μετά η αντικαταβολή καθώς μπορείς να ανοίξεις κι να ελενξεις το πακέτο κι τέλος η κατάθεση η οποία πρέπει να γίνεται αν ο πωλητής είναι αξιόπιστος. Υπάρχουν πολύ καλοί πωλητές εδω μέσα αλλά πάντα υπάρχουν κι οι άσχημοι που ευτυχώς εδω μέσα δεν είναι η πλειοψηφία! 

Επεξ/σία από Stogianz
  • Like 2
Δημοσ.

Κάποια κουριερ σου δίνουν την δυνατότητα ελέγχου πριν την παραλαβή.

Αλλά και πάλι πόση ώρα να καθίσεις και να το ελέγχεις μπροστά στον υπάλληλο;

Αν είναι να σου τύχει η στραβή, θα τύχει.

Ακόμα και από μέλος με πολλές θετικές την έχω πατήσει που το ένα usb ήταν σπασμένο και δεν δεχόταν επιστροφή λέει..

Ονόματα δεν λέω, οικογένειες δεν Θιγω.

Δημοσ.

Για τοσο μεγαλη αγορα θα σου ελεγα, εκτος των αλλων που σου προτειναν τα παιδια, να ζητησεις ενα βιντεο απο τον πωλητη στο οποιο κανει μια συντομη χρηση του λαπτοπ (θυρες, πληκτρα, touchpad, κοντινο στην οθονη για τυχον γρατζουνιες, εξωτερικα αν εχει καποιο γερο χτυπημα αλλα για αυτο υπαρχουν και οι φωτογραφιες). Μετα να τρεξει ενα προγραμμα τυπου HWMonitor να δεις λιγο τι παιζει με το εσωτερικο (θερμοκρασιες κλπ), να βαλει κανα τραγουδι να ακουσεις και τα ηχεια.

Μπορει να ακουγονται υπερβολικα ολα αυτα αλλα εγω στην θεση σου αν επροκειτο να αγορασω κατι τοσο μεγαλης αξιας χωρις να εχω την δυνατοτητα να το ελεγξω απο κοντα θα το εκανα, καθως οπως λες κι εσυ απο την στιγμη που δωσεις τα λεφτα και διαπιστωσεις προβλημα αντε τρεχα να βρεις το δικιο σου.

• Like 1
Δημοσ.

εντάξει βρήκα άτομο που πουλούσε υπολογιστή απο την θεσσαλονίκη και το έκανα εξονυχιστικό έλεγχο το λαπτοπ δεν έιχε μπει ποτέ σε λειτουργία και ήταν με απόδειξη και με εγγύηση οπότε πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα. Ευχαριστώ για τις συμβουλές που μου δώσατε

Δημοσ.

Κάποια κουριερ σου δίνουν την δυνατότητα ελέγχου πριν την παραλαβή.

Αλλά και πάλι πόση ώρα να καθίσεις και να το ελέγχεις μπροστά στον υπάλληλο;

Αν είναι να σου τύχει η στραβή, θα τύχει.

Ακόμα και από μέλος με πολλές θετικές την έχω πατήσει που το ένα usb ήταν σπασμένο και δεν δεχόταν επιστροφή λέει..

Ονόματα δεν λέω, οικογένειες δεν Θιγω.

Τουλαχιστο αφησες αρνητικη να φυλαγομαστε;

Δημοσ.

το μεταχειρισμενο ειναι μεταχειρισμενο. μπορει οντως να λειτουργει αψογα και οταν το παρει στα χερια του ο αγοραστης να δημιουργηθει προβλημα.

λαχειο ειναι τα μεταχειρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...