giannis97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπερα θελω να ανταλλαξω το alcatel c9 που εχω με ενα παιδι απο το insomnia που εχει το star n3+ ειναι κλονος του note 3, συμφερει λετε να το ανταλλαξω η οχι; εχει καποιος αυτο το συγκεκριμενο κινητο να μου πει αποψεις; Ευχαριστω
voldemort Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Θα σου απαντησω δια της ερωτησεως. Οταν θελεις να κανεις κατι τετοιο προσδοκας να κερδισεις κατι. Εσυ τι θα κερδισεις δινοντας ενα κανονικο κινητο με εναν κλωνο; Εαν ο κλωνος ηταν καλυτερος και το alcatel χειροτερο γιατι να το παρει ο αλλος και να δωσει το καλυτερο; Εκτος κι αν ειναι αδερφος σου ή αδερφη σου και νοιαζονται. Μια υποθεση κανω τωρα... 3
giannis97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ναι ρε συ ομως ο κλωνος αυτος παταει σε χαρακτηριστικα το alcatel μου, και σε αναλυση και στο cpu και σε ram και σε ολα! θα βρεθω σημερα με το παιδι για την ανταλλαγη, γιαυτο χρειαζομαι αμεσα απαντησεις και αποψεις !! :/
mary Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 πουλα το alcatel και παρε ένα άλλο απο Κινα. Κανε το κολπο με το request money απο paypal.
giannis97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 συγγνωμη εχεις δει τα χαρακτηριστικα του alcatel και του κλωνου star n3+ ?
mary Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 οχι, αλλά σε κλωνο δε θα πηγαινα, που να ειχα ακομα και το xperia neo v, που χα παρει πριν 3 χρονια. 1
giannis97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 οκ δωσε 3 λεπτα και κοιτα τα χαρακτηριστικα! και πες μου! http://www.gsmarena.com/alcatel_pop_c9-5938.php --->alcatel c9 http://www.vickmall.com/star-n3-smartphone-mtk6592-octa-core-5-7-inch-ips-hd-screen-android-4-2-2gb-ram-16gb-rom-3g-white.html ----> star n3+. Κλωνος note 3 τωρα τι λες; Οποιος μπορει ας μου πει τισ αποψεια του σας παρακαλω, ο χρονοσ πιεζει..
mary Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλα. Αφου επιμενεις. Κατ'εμε το alcatel μια χαρα χαρακτηριστικα για μεσο χρηστη εχει. Σε 3 μηνες ξανα ελα να μου πεις την εμπειρια σου με κλωνο, και τοτε ισως με θυμηθεις.
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ιδια Specs με αυτα του Huawei P8 lite εχει,σιγα τα τρομερα Specs.
kataramenos32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 οκ δωσε 3 λεπτα και κοιτα τα χαρακτηριστικα! και πες μου! http://www.gsmarena.com/alcatel_pop_c9-5938.php --->alcatel c9 http://www.vickmall.com/star-n3-smartphone-mtk6592-octa-core-5-7-inch-ips-hd-screen-android-4-2-2gb-ram-16gb-rom-3g-white.html ----> star n3+. Κλωνος note 3 τωρα τι λες; Οποιος μπορει ας μου πει τισ αποψεια του σας παρακαλω, ο χρονοσ πιεζει.. Και παλι τα ιδια θα σου πουνε ολοι.Μακρια απο τους προβληματικους κλωνους.Υπαρχουν απειρα κινεζικα που μπορεις να παρεις με τα ιδια και καλυτερα σπεκς που πανω απο ολα θα ειναι απο σοβαρες εταιριες
giannis97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ιδια Specs με αυτα του Huawei P8 lite εχει,σιγα τα τρομερα Specs. καμια σχεση.. δεν το λεω με κακια, συζητηση κανουμε, απλως θελω να ξερω εαν συμφερει η οχι φιλε μου! Και παλι τα ιδια θα σου πουνε ολοι.Μακρια απο τους προβληματικους κλωνους.Υπαρχουν απειρα κινεζικα που μπορεις να παρεις με τα ιδια και καλυτερα σπεκς που πανω απο ολα θα ειναι απο σοβαρες εταιριες ναι δεν εχω πιστωτικες κλπ αυτο ειναι το θεμα
Tragic! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Στις συσκευές πληρώνεις 3 πράγματα: -Brand, δηλαδή το όνομα με ότι αυτό φέρει. Όπως το service, τις αναβαθμίσεις, την μόστρα αν θες κλπ κλπ κλπ -Ποιοτητα κατασκευης και υλοποίηση -Hardware & Software. Η συσκευή που θέλεις να αποκτήσεις ανταλλάζοντας το τώρα κινητό σου υπερτερεί εκεί και πουθενά αλλου. Γιατί αυτό είναι οι κλώνοι. Φτηνά αντίγραφα δίχως όνομα ή υποστήριξη, με χείριστη ποιότητα κατασκευής και κάκιστη υλοποίηση, προβληματικό Software σκέτο BUG, κάποια δυνατά specs* και τίποτα παραπάνω. Στην τελική, καλύτερα πάρε κάτι που ναι μεν δεν είναι τούμπανο αλλά έχει όνομα παρά κάτι που φαίνεται σαν επώνυμο και μοιάζει αλλά δεν είναι. *Εκεί, θα μπορούσα κάλλιστα να αναφερθώ στους μούφα οχταπύρηνους, τα ψεύτικα mAh, τα ονομαστικά mpxl, τις τρελές αναλύσεις οθόνης σε κάκιστα όμως πάνελ κλπ κλπ αλλά δεν υπάρχει λόγος. Μακριά από κλώνους φίλοι μου , μακριά από κλώνους. 2
giannis97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 δηλαδη να μην ανταλλαξω το alcatel c9 με το star n3+ ?
Tragic! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 δηλαδη να μην ανταλλαξω το alcatel c9 με το star n3+ ? Από πάνω είδες καμιά προτροπή να κάνεις κάτι τέτοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα