aledjo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Υπαρχει κανενα προγραματακι που να φτιαχνουμε δικα μας shortcuts? αυτο που θελω περισσοτερο ειναι να βαλω τα ctrl + c και ctrl + v σε αλλα κουμπια γιατι που εχει βγει το χερι απο τα πολλα copy paste που κανω....
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Ορίστε ο οδηγός τον έχω δοκιμάσει λειτουργεί. Τα λέει λίγο περίεργα, αλλά θα τα βρεις http://lifehacker.com/316589/turn-any-action-into-a-keyboard-shortcut
tarantules Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Υπαρχει κανενα προγραματακι που να φτιαχνουμε δικα μας shortcuts? αυτο που θελω περισσοτερο ειναι να βαλω τα ctrl + c και ctrl + v σε αλλα κουμπια γιατι που εχει βγει το χερι απο τα πολλα copy paste που κανω.... Δεν δoκιμάζεις να πάρεις κανένα mouse που να υποστηρίζει programmable buttons; Εγώ τα copy/paste/Enter τα έχω στο mouse αυτό και μου έχουν λυθεί τα χέρια.Σίγουρα υπάρχουν και πολλά άλλα mouse για τέτοια δουλειά. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2015 από tarantules
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα