DStav Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια ψαχνω ενα smartphone με τιμη εως 200€ με αξιολογη καμερα (8+ mp) γιατι μια αρκετα καλη καμερα ειναι αυτο που με ενδιαφερει Φυσικα δεν θελω να μου χαλασει και απο τον πρωτο μηνα, να αξιζει δλδ. Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες!! Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2015 από DStav
dialer1453 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Lumia 640 XL (αν δεν σε πειράζουν οι παντόφλες) 1
CtrlFreak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Συμφωνώ με τον από πάνω μόνο που χαλάει η ανάλυση σε τέτοιο μέγεθος μιας και είναι ίδια με το απλό 640.
dialer1453 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Συμφωνώ με τον από πάνω μόνο που χαλάει η ανάλυση σε τέτοιο μέγεθος μιας και είναι ίδια με το απλό 640. Προσωπικά δεν μπορώ να διακρίνω διαφορά και με δεδομένο ότι το ΧL έχει καλύτερη κάμερα από το "απλό", το πρότεινα.
CtrlFreak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 A ok δεν τα έχω δει δίπλα δίπλα και μόνο με το απλό έχω ασχοληθεί.
Stogianz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δυνατότητα αγοράς απο εξωτερικό παίζει? Επίσης θέλεις κάποιο συγκεκριμένο λογισμικό?
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Moto g 3ης γενιας. Απο γαλλικο amazon ερχεται με μεταφορικα στα ~240€ στην εκδοση με 2gb ram και 16gb μνημη. (δεν ειναι ομως αμεσα διαθεσιμο, θα πρεπει να περιμενεις λιγο) Για αμεσα διαθεσιμο, πας στην εκδοση με 1GB ram και 8gb μνημη, ερχεται στα 200€ . Το moto g 3ης γενιας φοραει την ιδια καμερα με το nexus 6. Τα προηγουμενα κινητα που προταθηκαν εχουν χειροτερη καμερα κ χειροτερη ποιοτητα κατασκευης (δεν ειναι ουτε αδιαβροχα , ουτε ειναι με αλουμινενιο πλαισιο) κ χειροτερες επιδοσεις .
Masma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Moto g 3ης γενιας. Απο γαλλικο amazon ερχεται με μεταφορικα στα ~240€ στην εκδοση με 2gb ram και 16gb μνημη. (δεν ειναι ομως αμεσα διαθεσιμο, θα πρεπει να περιμενεις λιγο) Για αμεσα διαθεσιμο, πας στην εκδοση με 1GB ram και 8gb μνημη, ερχεται στα 200€ . Το moto g 3ης γενιας φοραει την ιδια καμερα με το nexus 6. Τα προηγουμενα κινητα που προταθηκαν εχουν χειροτερη καμερα κ χειροτερη ποιοτητα κατασκευης (δεν ειναι ουτε αδιαβροχα , ουτε ειναι με αλουμινενιο πλαισιο) κ χειροτερες επιδοσεις . Προφανως δεν θα παει στο 1gb ram . Παιδια ψαχνω ενα smartphone με τιμη εως 200€ με αξιολογη καμερα (8+ mp) γιατι μια αρκετα καλη καμερα Φυσικα δεν θελω να μου χαλασει και απο τον πρωτο μηνα, να αξιζει δλδ. Ολες οι προτασεις ευπροσδεκτες!! Οποτε η περιμενεις το moto g 3hς γενιας μετα 2gb ram η πας στην καλυτερη επιλογη απο εξωτερικο για εμενα μεχρι τωρα(δεν εχω αποψη για το moto g 3ης γενιας) στο xaiomi mi 4 το 4g http://www.minideal.net/xiaomi-mi4-4g-fdd-lte-special-version-ram-2gb-rom-16gb-miui-v5-2-5-ghz-qualcomm-snapdragon-801-5-inch-fhd-smartphone.html Υ.Γ. Παντως αν δεν βιαζεσαι αξιζει να περιμενεις να δεις και το moto g 3ης γενιας. Φαινεται πως θα ειναι μια πολυ αξιολογη συκσευη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα