Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ λογικο το αποτελεσμα, δεδομενων των αθλιων drivers της AMD. Συγκριτικα οι dirvers της nvidia εγκαθιστανται και λειτουργουν πληρως σε ολες τις περιπτωσεις ενω "σκανε" ελαχιστα (αν και περισσοτερο απο οτι στο παρελθον) σε σχεση με τους drivers της AMD, που ουτε update δε μπορεις να κανεις σωστα.

Αυτό ίσχυε πριν απο το 2009. οι τελευτές 3 κάρτες που είχα ήταν από την AMD και σε πληροφορώ δεν υπήρξε κανένα απολυτός πρόβλημα με τους drivers, όλες αυτές οι φήμες περί άθλιων drivers είναι βρόμικη προπαγάνδα τις nvidia.

• Like 4
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η μεγαλη διαφορα εγινε με τη κυκλοφορια και τη φοβερη τιμη της 970.Η ταφοπλακα επεσε με τη κυκλοφορια των rebranded/refreshed r9 3xx οι οποιες βγηκαν μετα απο 2ολοκληρα χρονια.....Καλα να παθει... και τωρα ωρα να τη παθουν οι καταναλωτες...ελπιζω να μας λυπηθει η nvidia(σε αντιθεση με την ιντελ)

Δημοσ.

Καλύτερο software & drivers από την Nvidia διαβάζω από κάποιους χρήστες.

Δεν έχετε βαρεθεί να λέτε τις ίδιες βλακείες συνέχεια;

Χαντάκωμα της σειράς 7 στο Witcher & τα Gameworks να έχουν κάνει τεράστια ζημιά σε ΑΑΑ τίτλους είναι τα 2 πιο πρόσφατα προβλήματα των "εξαιρετικών" software & drivers της Nvidia.

Πόσα προβλήματα αντίστοιχα είχαν οι AMD τα τελευταία χρόνια;

Προσωπικά, η τελευταία φορά που είχα πρόβλημα με drivers ήταν πριν από 4 χρόνια, με Nvidia κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.

Είσαστε οι περισσότεροι gamers και παραδέχομαι τις γνώσεις σας περί ικανοτήτων των καρτών.

Από την άλλη μεριά , εγώ ο καημένος που στο λογιστικό γραφείο έχω 2 laptop 3-4ετίας που κάνουν άψογα την δουλειά που χρειαζόμαστε, και δεν μπορώ να αναβαθμίσω σε win 10 επειδή η amd δεν δίνει drivers τι να πω???

Τι το χρειάζομαι? Δωρεάν αναβάθμιση και υποστήριξη του λειτουργικού μου συστήματος για τα επόμενα χρόνια.

Ζήτω το value/money αλλά θα ξαναγοράσω amd σύστημα... μάλλον όχι, αφού δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ το δώρο της ms

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι γίνεται πλέον με τους drivers της amd αλλα μπορώ να επιβεβαιώσω οτι το 2013 που είχα την τελευταία μου amd κάρτα το software της ήταν σκέτος εφιάλτης.Μου σηκώνεται η τρίχα και  με λούζει κρύος ιδρώτας και μόνο που το σκέφτομαι.Η amd έχει γίνει επαγγελματίας στο να πυροβολεί στο πόδι της και να σαμποτάρει τον εαυτό της με αυτά που κάνει.Ώρες ώρες σκέφτομαι οτι η εταιρία αυτή πάσχει απο μαζοχισμό.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαστε οι περισσότεροι gamers και παραδέχομαι τις γνώσεις σας περί ικανοτήτων των καρτών.

Από την άλλη μεριά , εγώ ο καημένος που στο λογιστικό γραφείο έχω 2 laptop 3-4ετίας που κάνουν άψογα την δουλειά που χρειαζόμαστε, και δεν μπορώ να αναβαθμίσω σε win 10 επειδή η amd δεν δίνει drivers τι να πω???

Τι το χρειάζομαι? Δωρεάν αναβάθμιση και υποστήριξη του λειτουργικού μου συστήματος για τα επόμενα χρόνια.

Ζήτω το value/money αλλά θα ξαναγοράσω amd σύστημα... μάλλον όχι, αφού δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ το δώρο της ms

Στην ουσια το προβλημα σου δεν είναι η amd ούτε τα win 10

Το τετραετιας λαπτοπ που εχεις τώρα win 7 ή win 8, δεν θα ζει μέχρι να λήξη η υποστήριξη των windows :P

Οι επαγγελματιες δεν κανουν αναβάθμιση λειτουργικου, μέχρι να βγει μια σταθερη εκδοση, ακομη και αν κανεις μπορει να μην δουλευουν παλια προγραμματα που έχεις ή ακομα και ο εκτυπωτης σου, που μπορει να μην έχουν υποστηριξη. Σκεψου να κάνεις αναβαθμιση να έχεις πελατη, και το λαπτοπ να κανεις επανεκινησεις, να κολαει κτλ..

Αρα περιμένεις μια σταθερη εκδοση των win 10, και αν υπαρχουν drivers κτλ, και είσαι 100 % σιγουρος οτι ολα δουλευουν ρολοι, τοτε πας σε win 10 (για σιγουρια πας μονο στο ενα λαπτοπ)

Δημοσ.

Αυτό ίσχυε πριν απο το 2009. οι τελευτές 3 κάρτες που είχα ήταν από την AMD και σε πληροφορώ δεν υπήρξε κανένα απολυτός πρόβλημα με τους drivers, όλες αυτές οι φήμες περί άθλιων drivers είναι βρόμικη προπαγάνδα τις nvidia.

εγω να σου πω την αληθεια ενα παιχνιδι στο battlefield πηγα να γραψω με το raptr με μια 280Χ και δε τα καταφερα και κατεληξα να ξαναβαζω μια 750ti και shadowplay. Ξερω οτι δεν εχει να κανει με drivers αλλα ειναι και αυτο κατι σημαντικο για μενα και πιστευω για πολλους.

Ειμαι φαν των καλων τιμων/αποδοσεων και πιστευω οτι η nvidia προσφερει το κατι παραπανω.

Τωρα με τη πτωση της AMD θα χασουμε τη μπαλα

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ, ποιο μοντέλο gpu έχουν τα laptops και έχεις πρόβλημα με drivers;

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ, ποιο μοντέλο gpu έχουν τα laptops και έχεις πρόβλημα με drivers;

έχουν τις radeon mobility hd4200 & radeon mobility hd5000 ,  μαζί και τα δύο συστήματα (τώρα το ανακάλυψα να πω την αλήθεια).

Όσο για την αναβάθμιση , δεν καίγομαι αλλά που φτάσαμε, να σου χαρίζει η ms λειτουργικό και να λέμε όχι δεν θα πάρω...

Δημοσ.

έχουν τις radeon mobility hd4200 & radeon mobility hd5000 ,  μαζί και τα δύο συστήματα (τώρα το ανακάλυψα να πω την αλήθεια).

Όσο για την αναβάθμιση , δεν καίγομαι αλλά που φτάσαμε, να σου χαρίζει η ms λειτουργικό και να λέμε όχι δεν θα πάρω...

Για την Mobility HD 5000 υπάρχει υποστήριξη, σύμφωνα με το site της AMD. Για την 4200 υπάρχουν κάτι ματζούνια, με μια αναζήτηση στο google θα τα βρεις.

Δημοσ.

Πως και δεν έβαλες τίποτα τέτοιο:

Windows 10 + Official 353.62 Drivers are Killing Samsung and LG Notebook LCD Display Panels

:P

...Την γνώμη μου για τα Win10 την έχω πει σε άλλο topic! (και δεν ήταν καθόλου καλή)

Σειρά είχε τώρα η Nvidia! 

:D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...