toyo73 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 όλοι ξεχνάνε από που ξεκίνησε η nvidia με τους θερμοσίφωνες που έφτιαχνε - ξανακοίτα την φώτο GTX 280 γράφει , άνοιξε κανένα βίβλίο να δεις και τα ξαναλέμε ! Γι αυτο υπαρχουν και οι After Market ψυκτρες.Σε GTX 280 ειχα accelero και ηταν παγωμενη και αθορυβη. Γενικα σε καμια καρτα, ανεξαρτητως κατασκευαστη και κοστους δεν αφηνω την μαμα ψυκτρα
290 <3 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 σαν υλικο η amd ειναι πολυ ανωτερη πλεον.Σε λογισμικο ειναι για τον ....Αμα συνεργαζονταν το ιδιο η nvidia kai h amd σε ολα τα games ΤΟ ΙΔΙΟ τοτε η amd θα ηταν ποιο μπροστα
zio10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Όπως έγραψε και κάποιος φίλος νωρίτερα intel και NVidia κάνουν όλο το παιχνίδι εδώ και χρόνια...οι άλλοι απλά παίρνουν ό,τι περισσεύει...καλώς ή κακώς! 2
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Κατι που ξεραμε ειδη πιστευω στο περιπου. Εγω συνεχιζω να προτιμω AMD καρτες εαν ειναι εφικτο φυσικα.
arxangelos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 το cuda της nvdidia ειναι απλα σε αλλο επιπεδο με τις νεες καρτες οποτε δεν μου κανει κ τρομερη εντυπωση
noobowarrior Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ειναι ωραιο να υπαρχει ανταγωνισμος σε ολα τα επιπεδα γιατι οι καταναλωτες βγαινουν κερδισμενοι.Τωρα φυσικα η ψαλιδα κλεινει προς τους πρασσινους αφου η αλλη πλευρα για τους χ,ψ λογους (κυριως ελλειψη προσωπικου)εχασε την εμπιστοσυνη του κοινου.Προσωπικα δεν υπηρξα φανατικος καποιας εταιρειας αντιθετα και με τις 2 ειχα καλες και κακες εντυπωσεις.
8elwADSL Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Προσωπικα προτιμούσα πάντα κάρτες της AMD αλλά η επόμενη μου θα είναι σίγουρα Nvidia,ήρθε η σειρά της πράσινης.
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Έχει μείνει πολύ πίσω η AMD και πρέπει άμεσα να κάνει αλλαγές στην αρχιτεκτονική της αν θέλει να ξαναγίνει ανταγωνιστική.Δύσκολο το βλέπω με την οικονομική της κατάσταση αλλά ποτέ δε ξέρεις.
aetos1988 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ποιά ΑΤΙ AMD πλέον , η ΑΤΙ μια χαρά κάρτες έβγαζε και άκρως ανταγωνιστικές επιδόσεις σε σχέση με την Nvidia ( αυτό το λέω σε όσους αναφέρουν ακόμα ΑΤΙ αντί για AMD) 2
sta2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αντε και ωραια η AMD εχει καλυτερο HW τι να το κανω? το τελικο αποτελεσμα ποιο ειναι? αυτο με νοιαζει. 1
Rumpelstiltskin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 μια χαρα vfm είναι οι amd. Δουλειά στους drivers χρειάζονται. Δυστυχώς η nvidia έχει πάρει τεράστιο ποσοστό και η amd έχει θέματα, στο τέλος, ο χαμένος της υπόθεσης θα είμαστε εμείς αν δε πάει καλά η amd και πάψει να είναι ανταγωνιστική. Αφορμή ψάχνει η NVidia να ανεβάσει και άλλο τις τιμές. 7
Retromaniac Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 μια χαρα vfm είναι οι amd. Δουλειά στους drivers χρειάζονται. Δυστυχώς η nvidia έχει πάρει τεράστιο ποσοστό και η amd έχει θέματα, στο τέλος, ο χαμένος της υπόθεσης θα είμαστε εμείς αν δε πάει καλά η amd και πάψει να είναι ανταγωνιστική. Αφορμή ψάχνει η NVidia να ανεβάσει και άλλο τις τιμές. like για το nickname και την άποψη
Pansp32 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Η Nvidia παραδοσιακά έχει καλύτερο software-support από την Ati/Amd. Παρόλαυτα άποψη μου είναι πως τον τελευταίο καιρό κάνει μία προσπάθεια και σε αυτόν τον τομέα η Ati/Amd. Από άποψη επιδόσεων και οι 2 εταιρείες βγάζουν εξαιρετικές κάρτες γραφικών. Δεν θα τολμήσω να κάνω σύγκριση γιατί είναι πολύπλοκο θέμα. Υπάρχει το vfm, υπάρχει αυτός που θα σκάσει 1000ε για κάρτα κλπ. Θεωρώ πως ούτε η Nvidia υπερτερεί της Ati/Amd αλλά ούτε και το αντίστροφο. Άλλωστε τα δεδομένα αυτό δείχνουν. Όσο αναφορά τα παιχνίδια αυτά που είναι optimized για Nvidia τρέχουν λίγο καλύτερα για τις αντίστοιχες κάρτες και αυτά που είναι για την Ati/Amd το αντίστοιχο. Συνήθως μιλάμε για διαφορές 2-3 άντε 5 fps είτε υπέρ της μίας είτε υπέρ της άλλης. Ομολογώ πως συνήθως αγοράζω Ati/Amd* επειδή είναι φθηνότερες. Δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα. Αλλά ούτε και με τις Nvidia είχε κάποιο πρόβλημα όποιος γνωστός μου έχει πάρει. Τα μόνα μικρά παράπονα που έχω είναι στο θέμα του software. Από εκεί και μετά κομπλέ. Ή για να το πω αλλιώς. Οι κάρτες γραφικών στους υπολογιστές είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Οι περισσότεροι δεν χρησιμοποιούν ούτε το 40% των δυνατοτήτων τους. Το πρόβλημα που υπάρχει κυρίως στα παιχνίδια είναι ότι πολλά από αυτά είναι κακογραμμένα. Οπότε και τα καλύτερα μοντέλα και των 2 εταιρειών γονατίζουν (χωρίς λόγο). Πάντως με κάποιες υποχωρήσεις σε μερικά παιχνίδια οι δικές μου κάρτες έβγαλαν άνετα 5-6 χρόνια και θα μπορούσαν να βγάλουν αρκετά ακόμα, αν δεν τις έπαιρνα στο χέρι. *ειδικά 5850 και κυρίως 5970 με είχαν βγάλει ασπροπρόσωπο ακόμα και για επαγγελματικούς σκοπούς ώσπου την τελευταία την έκαψα λόγω μεγάλου-συνεχόμενου φορτίου(90-100% load επί δεκάδες ώρες) . Τα τίναξε το τροφοδοτικό και πήρε μαζί του κάμποσα. 3
Losser Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Διακριτά γραφικά ? Απο google translate βγήκε ?
sakekosan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για την ATI/AMD η HD 4850 μεγάλο παλικάρι, την άλλαξα μετά απο 6 χρόνια και ακόμα δουλεύει μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα