arian7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα tablet για επαγγελματικη χρηση επεξεργασια φωτογραφιας με προγραμματα photoshop & lightroom. Budget 300 με 400 ευρω. Ευχαειστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arian7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 <p>Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα tablet για επαγγελματικη χρηση επεξεργασια φωτογραφιας με προγραμματα <strong>photoshop & lightroom</strong>.</p> <p><strong>Budget 300 με 400 ευρω</strong>.</p> <p>Ευχαειστω.</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
technology_guy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 <p>Θα σου προτεινα να κοιταξεις σε ipad. Για επαγγελματιες ειναι οτι πρεπει.</p> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arian7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 εγω νομιζω οτι ειναι πιο προσιτο ενα windows tablet αλλα δεν ξερω που να κινηθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα