Tobeornotobe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Η καρτα μεγαλη κοτσανα.. Αγοραζες 380 με αυτα τα χρηματα Ουτε ssd εβαλες, μονο και μονο για να παρεις i5 και h97.. κριμα το χιλιαρικο Αν εννοεις να επαιρνα fx 8320/50 θα εβγαινε παλι στα ιδια χρηματα..εκτος αυτου δεν επιθυμω να ασχοληθω με oc. Αλλος ενας λογος που διαλεξα αυτη ειναι οι drivers που ειναι πιο αξιοπιστοι καθως ειναι και πιο αθορυβη καρτα... Εννοώ οτι είναι κακή αγορά στα χρήματα και η έκδοση με 4gb δεν έχει λόγο ύπαρξης.Με λίγα παραπάνω έπαιρνες 290 από Eu,με λιγότερα μια 380 από ελλάδα ή αν ήθελες 960 έπαιρνες την 2gb με 200-210ε. Σε καποια παιχνιδια πχ gta v για να το μαξαρεις θελεις πανω απο 2 gb. Δεν εχω θεμα μεγαλο με τα γραφικα αλλα αφου γινεται why not?
IceFrog Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγω μιλησα για καρτα, εσυ μιλας για επεξεργαστες. Πηρες καρτα μια κατηγορια κατω απο τα χρηματα που διεθετες. Well played!
Tobeornotobe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγω μιλησα για καρτα, εσυ μιλας για επεξεργαστες. Πηρες καρτα μια κατηγορια κατω απο τα χρηματα που διεθετες. Well played! ''μονο και μονο για να παρεις i5 και h97'' αφου δε μιλησες για επεξεργαστες η αλλη επιλογη ηταν η 380 και δεν μπορω να πω πως δε θα ειχε ανωτερες επιδοσεις οι οποιες ειναι της ταξης του 5/100 . Επομενως διαλεξα καλυτερες θερμοκρασιες,λιγοτερο θορυβο,καλυτερους drivers 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 7000 χιλιαδες φορες το ιδιο θεμα...960 η 380?ασχετως των 4gb Που κανενας πυρηνας απο τους 2 δεν μπορει να εκμεταλευτει στο επακρο του καταλαβετε οτι και οι 2καρτες ειναι αρκετα καλο vfm λογω του οτι με 220 ευρο πανω κατω παιζει ολα τα παιχνιδια σε πολυ καλα γραφικα στα 1080p...Τωρα αν ο ενας θα εχει 47 fps με 70βαθμους και ο αλλος 43fps με 65 βαθμους ειναι περα για περα ψυχολογικο το θεμα!Εδω υπαρχει ακομα ο μυθος για drivers η για τον θορυβο και χρησιμοποιουν ακομα stock ψυκτρες... Ετσι και αλλιως σε budget 1000αρικου δυσκολα βαζεις καρτα 350 ευρο οταν χρειαζεσαι και οθονη... 1
IceFrog Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Οταν δινεις 250 ευρω για καρτα που την βρίσκεις και με 210, οταν πας σε h97 κλπ κλπ που ειναι το vfm?Καλοπαιχτο το νεο μηχανημα
Tobeornotobe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 7000 χιλιαδες φορες το ιδιο θεμα...960 η 380?ασχετως των 4gb Που κανενας πυρηνας απο τους 2 δεν μπορει να εκμεταλευτει στο επακρο του καταλαβετε οτι και οι 2καρτες ειναι αρκετα καλο vfm λογω του οτι με 220 ευρο πανω κατω παιζει ολα τα παιχνιδια σε πολυ καλα γραφικα στα 1080p...Τωρα αν ο ενας θα εχει 47 fps με 70βαθμους και ο αλλος 43fps με 65 βαθμους ειναι περα για περα ψυχολογικο το θεμα!Εδω υπαρχει ακομα ο μυθος για drivers η για τον θορυβο και χρησιμοποιουν ακομα stock ψυκτρες... Ετσι και αλλιως σε budget 1000αρικου δυσκολα βαζεις καρτα 350 ευρο οταν χρειαζεσαι και οθονη... Πιστευω καλυψες απολυτως το θεμα. Οταν δινεις 250 ευρω για καρτα που την βρίσκεις και με 210, οταν πας σε h97 κλπ κλπ που ειναι το vfm? Καλοπαιχτο το νεο μηχανημα Απο τη στιγμη που δεν μπορουσα να δωσω αλλα 150 και να παω απο μια gtx960 σε gtx970,κατι το οποιο θα ειχε μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις, και δεν ηθελα amd καθως εχω διαβασει και εδω και σε αλλα φορουμ πως ανεβαζουν θερμοκρασιες κτλ(τα εχω αναφερει σε αλλα ποστ) αποφασισα να δωσω 40 για να παω σε λιγο υψηλοτερα ρολογια της ιδιας καρτας. Τωρα για τη μητρικη δεν εχω καταλαβει γιατι τη σχολιαζεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα