Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα 235€ είναι πολλά για 960 και δεν έχεις βάλει και μια μικρή ψύκτρα.H οθόνη είναι για κανά γραφείο και είναι καθαρά κακή επιλογή για τέτοιο σύστημα.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε συμφωνώ απόλυτα με i5 και 960. Καλητερα πιο ακριβή GPU και φθηνότερη CPU.

Από την άλλη δε ξέρω αν είναι εφικτή η αλλαγή.

Δημοσ.

Απο cpu i5-4440 ή i5-4460 καθως επομενη επιλογη περιλαμβανει overclock με το οποιο δεν επιθυμω να ασχοληθω :) 

Αν δε βαλω ψυχτρα στον επεξεργαστη θα εχω προβλημα με τις θερμοκρασιες;; Επισης κουτι ειπα να βαλω αυτο http://www.skroutz.gr/s/324774/Zalman-Z9-Plus.htmlκαθως εχει 4 standard ανεμηστηρακια ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά η σύνθεση έχει κάποιες λάθος επιλογές και βγαίνει μέτρια συνολικά.Έχεις βάλει υπερκοστολογημένη κάρτα,μέτριο τροφοδοτικό,φτηνή basic οθόνη για το budget και δεν χώρεσες ψύκτρα.Ήθελα να ξέρα τι νόημα έχει που ρωτάτε μερικοί.

• Like 2
Δημοσ.

Δε θέλω να στο χαλάσω αλλά η σύνθεση έχει κάποιες λάθος επιλογές και βγαίνει μέτρια συνολικά.Έχεις βάλει υπερκοστολογημένη κάρτα,μέτριο τροφοδοτικό,φτηνή basic οθόνη για το budget και δεν χώρεσες ψύκτρα.Ήθελα να ξέρα τι νόημα έχει που ρωτάτε μερικοί.

Οσον αφορα την καρτα ειναι 4gb και της msi gaming edition κατι το οποιο πιστευω αξιζει τα 20 ευρω που ειναι παραπανω σε σχεση με τις αλλες gtx 960. Για οθονη περισσοτερο δεν θα εδινα και ψυχτρα δεν νομιζω να μου ειναι απαραιτητη τωρα καθως ερχεται χειμωνας και το κουτι ερχεται ηδη με 4 φουρφουρια! :) 

Δημοσ.

για ψυχτρα συμφωνω,δεν χρειαζεται...εβγαλα ολο το καλοκαιρι με τον ιδιο επεξεργαστη χωρις ψυκτρα με πιο ζεστο κουτι και δεν τον ειδα στους 60 μια φορα!Ισως μονο οταν επαιζα witcher...Για την καρτα ομως εχω αντιρρησεις οταν κυκλοφορει κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/6441065/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-WindForce-2X-OC-GV-N960WF2OC-4GD.html

Δημοσ.

για ψυχτρα συμφωνω,δεν χρειαζεται...εβγαλα ολο το καλοκαιρι με τον ιδιο επεξεργαστη χωρις ψυκτρα με πιο ζεστο κουτι και δεν τον ειδα στους 60 μια φορα!Ισως μονο οταν επαιζα witcher...Για την καρτα ομως εχω αντιρρησεις οταν κυκλοφορει κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/6441065/Gigabyte-GeForce-GTX960-4GB-WindForce-2X-OC-GV-N960WF2OC-4GD.html

Για την καρτα το σκεφτηκα πολυ και αποφασισα σε αυτη καθως ειναι η gaming edition και εχει καποια επιπλεον features τα οποια νομιζω αξιζουν το 20ρικο..

Δημοσ.

παρακαλω?τι feature?

Η 960 εχει συγκεκριμενα features και πρωτοκολλα απο την nvidia...απο κει και περα οι καθε εταιρια αλλαζει μονο ψυξη,ρολογια,backplate ουτε features ουτε τπτ αλλο...και ξαναλεω με 30 ευρο ΛΙΓΟΤΕΡΑ παιρνεις δυνατοτερη καρτα σε ρολογια καλυτερη ψυξη και 2gb πιο πολλα τα οποια ναι μεν η καρτα δεν μπορει να τα εκμεταλευτει αλλα ακομα καιτο 0,5 απο αυτα αν μπορει εσυ κερδος θα το χεις...και χωρις να δωσεις λεφτα πραπανω,ισα ισα θα δωσεις 30 ευρο λιγοτερα.

Δεν μπορω να βρω εναν λογω περα του οτι θες να ειναι κοκκινη αλλαδεν νμζ οτι σε ενδιαφερει η ομορφια και τα χρωματα οποτε δεν πιστευω οτι ειναι καλη αγορα αλλα τον τελευταιο λογο τον εχεις εσυ.

Δημοσ.

Και όμως η ψύκτρα χρειάζεται και αυτό θα φανεί στη πορεία.Η 960 4gb στα 255€ είναι πεταμένα λεφτά για λόγους που έχουν ειπωθεί στις "κάρτες γραφικών".

Δημοσ.

Εννοεις δεν ειναι vfm? Ή οτι ειναι σκαρτη;;

Και όμως η ψύκτρα χρειάζεται και αυτό θα φανεί στη πορεία.Η 960 4gb στα 255€ είναι πεταμένα λεφτά για λόγους που έχουν ειπωθεί στις "κάρτες γραφικών".

Δημοσ.

Η καρτα μεγαλη κοτσανα.. Αγοραζες 380 με αυτα τα χρηματα

Ουτε ssd εβαλες, μονο και μονο για να παρεις i5 και h97.. κριμα το χιλιαρικο

Δημοσ.

Εννοεις δεν ειναι vfm? Ή οτι ειναι σκαρτη;;

Εννοώ οτι είναι κακή αγορά στα χρήματα και η έκδοση με 4gb δεν έχει λόγο ύπαρξης.Με λίγα παραπάνω έπαιρνες 290 από Eu,με λιγότερα μια 380 από ελλάδα ή αν ήθελες 960 έπαιρνες την 2gb με 200-210ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...