Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το visionstudio πολυ δυσκολο για συνθεσεις :P 

WkULo.jpg

Εναλλακτικη: Πηγαινεις σε 6300 και μια μητρικη των ~90€ (και κλοκαρεις), και με τα χρηματα που γλιτωνεις παιρνεις λιγο καλυτερη καρτα.

Αν θες να χωρεσει και ενας ssd κοβεις λιγο απο τροφοδοτικο, λιγο απο κουτι, δεν βαζεις καθολου ψυχτρα και παιρνεις καποιον τουλαχιστον 120GB.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το visionstudio πολυ δυσκολο για συνθεσεις :P

WkULo.jpg

Εναλλακτικη: Πηγαινεις σε 6300 και μια μητρικη των ~90€ (και κλοκαρεις), και με τα χρηματα που γλιτωνεις παιρνεις λιγο καλυτερη καρτα.

Αν θες να χωρεσει και ενας ssd κοβεις λιγο απο τροφοδοτικο, λιγο απο κουτι, δεν βαζεις καθολου ψυχτρα και παιρνεις καποιον τουλαχιστον 120GB.

πολυ καλη η συνθεση σου αλλα και με τα 800 εκανα ηδη υπερβαση...μια πιο φθηνη συνθεση μπορει να γινει;;

Δημοσ.

Επειδη δε με βολευει μεσω visionstudio, βαζεις αυτον τον επεξεργαστη  http://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html και αυτην την μητρικη  http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P.html  , φανταζομαι θα τα εχει. Και κλοκαρεις μεχρι τα 4 ghz. Πρεπει να βγαινει γυρω στα 80€ πιο φθηνα.

Δημοσ.

Επειδη δε με βολευει μεσω visionstudio, βαζεις αυτον τον επεξεργαστη  http://www.skroutz.gr/s/2524846/AMD-FX-6300-Box.html και αυτην την μητρικη  http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P.html  , φανταζομαι θα τα εχει. Και κλοκαρεις μεχρι τα 4 ghz. Πρεπει να βγαινει γυρω στα 80€ πιο φθηνα.

Μετα το κλοκαρισμα θα εχω επιδοσεις αντιστοιχες με αυτες του i5-4460?

Δημοσ.

Σε single core performance οχι. Αν δε διαθετεις τα λεφτα να πας σε i5-4460, τοτε η αμεσως επομενη λυση ειναι να πας σε 6300 ο οποιος ειναι και αυτος vfm για αυτα που προσφερει. 

Δημοσ.

Δεν εχω τρελες απαιτησεις. Τη βγαζω με οθονη λαπτοπ 1366χ768 εδω και πεντε χρονια και δεν εχω παραπονο... οποτε θα ηθελα να μου προτεινετε αρχικα ενα κουτι μεχρι 800 και για οθονη βλεπουμε... :)

Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις τότε γιατί να πας σε κουτί των 800€; Ανάποδα το ξεκινάς κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις τότε γιατί να πας σε κουτί των 800€; Ανάποδα το ξεκινάς κατά τη γνώμη μου.

Προτιμαω να δωσω πιο πολλα για ενα κουτι παρα για οθονη καθως ενα κουτι θα αγορασω μια στα ποσα χρονια εξαιτιας του κοστους...ενω οθονη μπορω να αγορασω μια πιο καλη στο μελλον αν δω οτι δεν με καλυπτει

Δημοσ.

Για την ακρίβεια συμβαίνει το αντίθετο.Η οθόνη χάνει την αξία της πιο δύσκολα από τα περισσότερα parts του κουτιού και αν κάτι έχει σχετικά μεγάλη διάρκεια ζωής αυτή είναι η οθόνη.Δηλαδή αν είναι να πάρεις κάτι μια φορά στο τόσο αυτό είναι η οθόνη που τη χρησιμοποιείς σε κάθε χρήση στο pc,μπορεί να είναι εργαλείο και όσο καιρό μένει κανείς με κατώτερη οθόνη σε σχέση με τον πύργο έχει και χειρότερο σύστημα συνολικά.

Δημοσ.

Λοιπον κατεληξα να δωσω μεχρι 800 για κουτι και μεχρι 200 για οθονη αρα συνολικα 1000. Θα ηθελα να τονισω πως δεν ειναι οικονομικα δυνατον να υπερβω τα 1000 ευρω συνολικα... Στη συνθεση δεν θελω ssd προκειμενου να βαλω κατι πιο δυνατο σε cpu/gpu απο τα χρηματα που θα εξοικονομηθουν. 

Δημοσ.

Λοιπον για δες ακριβως την συνθεση που σου εχω κανει παραπανω, που ειναι 821€. Στην θεση της μητρικης ψαξε να βαλεις την gigabyte ud3p, ακριβες ονομα δε θυμαμαι, και στον επεξεργαστη AMD FX-6300. Και οσα σου περισσευουν τα βαζεις στην οθονη :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον για δες ακριβως την συνθεση που σου εχω κανει παραπανω, που ειναι 821€. Στην θεση της μητρικης ψαξε να βαλεις την gigabyte ud3p, ακριβες ονομα δε θυμαμαι, και στον επεξεργαστη AMD FX-6300. Και οσα σου περισσευουν τα βαζεις στην οθονη :)

Ευχαριστω πολυ για την ιδεα αλλα δεν θελω να ασχοληθω με overclock αρα μπορω να βαλω ενα πιο φθηνο κουτι και τον i5-4440;;; ετσι ωστε να πεσω στα 800

Λοιπον με βαση τη συνθεση σου εκανα αυτη : με αυτη την οθονη http://www.skroutz.gr/s/6314457/LG-22MP67VQ.html

post-355038-0-05600900-1441106600_thumb.jpg

Επεξ/σία από Tobeornotobe
Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος και η μητρικη που εβαλες ειναι h97, αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με OC πας σε z97 και K (δηλαδη ξεκλειδωτο) επεξεργαστη.

Ισα ισα που ο 6300 που σου εβαλα εγω, μαζι με την μητρικη που σου ειπα, ειναι ενα πολυ καλο σετακι για αρκετα ικανοποιητικο OC. Αν θες να κλοκαρεις σε ιντελ θα πρεπει να δωσεις πιο πολλα λεφτα.

Για την οθονη δεν εχω αποψη.

Edit: Γραψε ακυρο, πριν λιγο ξυπνησα και διαβασα "θελω να ασχοληθω με OC" :P  

Ναι μια χαρα τοτε, η συνθεση σου μου φαινεται κομπλε.

Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ειναι κλειδωμενος και η μητρικη που εβαλες ειναι h97, αν θες να ασχοληθεις σοβαρα με OC πας σε z97 και K (δηλαδη ξεκλειδωτο) επεξεργαστη.

Ισα ισα που ο 6300 που σου εβαλα εγω, μαζι με την μητρικη που σου ειπα, ειναι ενα πολυ καλο σετακι για αρκετα ικανοποιητικο OC. Αν θες να κλοκαρεις σε ιντελ θα πρεπει να δωσεις πιο πολλα λεφτα.

Για την οθονη δεν εχω αποψη.

Edit: Γραψε ακυρο, πριν λιγο ξυπνησα και διαβασα "θελω να ασχοληθω με OC" :P

Ναι μια χαρα τοτε, η συνθεση σου μου φαινεται κομπλε.

Στην αρχη νομιζα οτι ειχες αρχισε να τρολλαρεις αλλα ενταξει.. :)

το τροφοδοτικο θα με καλυψει πιστευω ε;;

και θα ηθελα μια αποψη για την οθονη...

Δημοσ.

Ναι, θα σε καλυψει και με το παραπανω. Οι Nvidia καρτες δεν απαιτουν πολλα watts under load και ο επεξεργαστης σου επισης, θα εισαι μια χαρα. Καλες αγορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...