Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά, δύστυχος το Moto G μου μας άφησε.. μαρούλι δεν παίζει αυτόν το καιρό όποτε σκέφτομαι την αγορά από κίνα έχω δει κάποια μοντέλα απλά θέλω την γνώμη σας 

Redmi Note 2  M2 Note M2 mini specs

Δεν παίζω παιχνίδια και αν παίξω είναι ελάχιστα 

Βγάζω πολλές φωτογραφίες (fb instagram κτλπ) 

Ακούω πολλές ώρες την μέρα μουσική (2+)

Θέλω να βγάζει μία μέρα πχ με τα παραπάνω + το 3g/4g σχεδόν συνέχεια ανοιχτό (καλή μπαταρία)

αν γίνεται να έχει αντιχαρακτική οθόνη 

να έχει καλή ποιότητα σε υλικά κατασκευής κτλπ!

Δημοσ.

Προσωπικα το πρωτο.

ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί αυτό σε σχέση με τα άλλα?

μπορώ να το παραγγείλω κανονικά?

Δημοσ.

ευχαριστώ για την απάντηση! γιατί αυτό σε σχέση με τα άλλα?

μπορώ να το παραγγείλω κανονικά?

Για παραγγελια εχω μαυρα μεσανυχτα λογω cc και δεν εχω κανει ακομη τιποτε οποτε...

Για την ερωτηση σου γιατι αυτο και οχι τα αλλα ειναι απλη.

Καλυτερη εταιρεια σε συγκριση με τα υπολοιπα.

Καλυτερα specs στην καλυτερη τιμη.

Πολυ καλο στησιμο λειτουργικου.

Ιδιαιτερα για roms,root κλπ υπαρχει το forum της xiaomi και παιδια με μερακι νασε βοηθησουν και να σου δωσουν μια rom οσο το δυνατον καλυτερα λειτουργικη και αψογη.

https://xiaomi-miui.gr/community/

Μπες δες και κρινε.

Δημοσ.

ευχαριστώ ξανά για την απάντηση! θα δω για το redmi απλά αν ξέρει κάποιος για την παραγγελιά ας πει γιατί και εγώ δεν έχω ιδέα!  

Δημοσ.

για την αγορά αν δεν έχεις paypal balance http://www.insomnia.gr/topic/579289-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-paypal-ebay-%CE%BC%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82-request-money/ ο Χ10 που φοράει το redmi είναι ο καλύτερος επεξεργαστής της mediatek αυτή τη στιγμή είναι ο ίδιος που φοράει το  htc M9+ τον 700+ ευρώ 

• Like 1
Δημοσ.

αν ξέρει κάποιος για την παραγγελιά ας πει γιατί και εγώ δεν έχω ιδέα!  

Εγώ παράγγειλα κανονικα με προπληρωμένη της πειραιώς απο το banggood (αν έχεις κωδικούς ebanking την βγάζεις κατευθείαν δωρεάν κι έχεις 4 δωρεάν φορτίσεις) φαντάζομαι θα το έχει κι αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο. Μετά υπάρχει κι το κόλπο για να προσθέσεις χρήματα στο paypall balance σου όπως σου είπανε κι απο πάνω.

Δημοσ.

θα είναι εύκολο-ασφαλές να κάνω τέτοια αγορά?

Για αυτό τι λέτε? αξίζει σε σχέση με το redmi?

Το lenovo είναι επίσης αξιόπιστο κινητό, δοκιμασμένο. Απλώς διαβάζω πρέπει να βάλεις την ρομ κάποιου ιταλού που είναι πολύ καλή, χωρίς κινεζιές μέσα. Το redmi 2 ,βγήκε τώρα αλλά η Xiaomi βγάζει πολύ καλά κινητά, υπάρχει ολόκληρη κοινότητα από πίσω. Για το λενόβο υπάρχει θέμα/παρουσίαση εδώ στο φόρουμ να δεις τι λένε.
Δημοσ.

χάλασε το power button και ώρες ώρες δεν ανάβει!

Το έπαθε και της γυναίκας μου. 15Ε το φτιάξαμε. Δεν αξίζει να αλλάξεις συσκευή μόνο για αυτό.

Δημοσ.

Ναι, το power button ειναι λιγο της πλακας. Κριμα, εγγυηση δεν εχεις;

Όχι :/

Το έπαθε και της γυναίκας μου. 15Ε το φτιάξαμε. Δεν αξίζει να αλλάξεις συσκευή μόνο για αυτό.

Δεν είναι μόνο αυτό μου κάνει "νερά".. :/

Δημοσ.

αν είχες το πρώτο moto g ξέχνα την αυτονομία του... Δεν θα βρείς τιποτα αντιστοιχο δυστυχώς. επίσης δεν θα βρείς και τοσο κακή κάμερα  :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...