Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για την απόσταση που είπες δε θα χεις πρόβλημα ούτε με 27'' 1440p κανονικά.Η γνώμη μου είναι να διαθέσεις κάποια χρήματα παραπάνω και να κοιτάξεις είτε για 29'' 21:9 (αν μπορείς προτίμησε στα 75hz + freesync) είτε για 24'' 144Hz αν κλίνεις πολύ προς τα fps.Για τη χρήση και οι δύο αξίζουν περισσότερο από τις 1080p 60Hz που για μένα δεν αξίζει να τις κοιτάξεις.Επίσης κουτιά των 30-40€ δεν έχουν θέση σε τέτοια συστήματα για μένα.

Edit: http://www.lg.com/us/monitors/lg-29UM67-P-ultrawide-led-monitor

http://www.lg.com/uk/monitors/lg-24GM77-B

Επεξ/σία από Millennium
Δημοσ.

Για την απόσταση που είπες δε θα χεις πρόβλημα ούτε με 27'' 1440p κανονικά.Η γνώμη μου είναι να διαθέσεις κάποια χρήματα παραπάνω και να κοιτάξεις είτε για 29'' 21:9 (αν μπορείς προτίμησε στα 75hz + freesync) είτε για 24'' 144Hz αν κλίνεις πολύ προς τα fps.Για τη χρήση και οι δύο αξίζουν περισσότερο από τις 1080p 60Hz που για μένα δεν αξίζει να τις κοιτάξεις.Επίσης κουτιά των 30-40€ δεν έχουν θέση σε τέτοια συστήματα για μένα.

Δεν ανοιγουν τα λινκς, αν μπορεις διορθωσε τα γιατι μου αρεσει να βλεπω αποψεις για διαφορα μονιτορς.

Δημοσ.

Δε συγκρίνεται φίλε μου η κατά τα άλλα τίμια σχετικά U2414H με αυτές για gaming και για θέαση ταινιών (στη περίπτωση της 21:9).Εκτός από τις διαφορές σε gaming χρήση η U2414H έχει και πιο "grainy" εικόνα λόγω coating σε σχέση με αυτές.

Δημοσ.

Δε συγκρίνεται φίλε μου η κατά τα άλλα τίμια σχετικά U2414H με αυτές για gaming και για θέαση ταινιών (στη περίπτωση της 21:9).Εκτός από τις διαφορές σε gaming χρήση η U2414H έχει και πιο "grainy" εικόνα λόγω coating σε σχέση με αυτές.

Δεν αντιλεγω οτι αυτες που προτεινεις δεν ειναι καλυτερες αλλα ξεφευγουν πολυ στο budget.

Και δεν μπορω να μειωσω απο το hardware γιατι σε 1 χρονο θα θελω αναβαθμιση.

Δημοσ.

Αν κάνεις αγορά από εξωτερικό η διαφορά είναι στα +50€-70€ για αυτές.Ένα ποσό το οποίο σε σχέση με το budget θεωρώ πως δεν είναι τόσο μεγάλο και για ένα part το οποίο είναι σημαντικότατο και θα κάνει τη διαφορά.Υπάρχει και φθηνότερη 29'' 21:9 από Ελλάδα που μπορείς να κοιτάξεις.

Τα χρήματα που θα δώσεις θα είναι πιο ανταποδοτικά σε σύγκριση με την άλλη.Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου σκέψου το και ψάξε το γιατί μιλάμε για το μέρος του συστήματος που θα έχεις μπροστά σου ώρες με μεγάλη επίδραση στα μάτια σου,στο τι εμπειρία θα χεις και στο κατά πόσο θα μπορεί η δύναμη του συστήματος να περάσει σε σένα μέσω της εικόνας.

Δημοσ.

πόσο θα μπορεί η δύναμη του συστήματος να περάσει σε σένα μέσω της εικόνας.

+1

σκεψου κατι σαν να αγορασεις μια ferrari και να τρεχεις με 100...   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ξανα και ευχαριστω για την βοηθεια σας.Δεν εχω παει ακομα για αγορα,αλλα μπορει να παω τις επομενες μερες.

Εκανα ενα συστημα μονος μου και με τις ιδεες που μου προτεινατε να μου πειτε αν το συνολο του κουτιου θα λειτουργει κομπλε και αν θα βρω πουθενα θεμα συμβατοτητας η ο,τιδηποτε αλλο.

Η

Η

Για οθονη δεν μπορω να δωσω παραπανω,αν υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη στα ιδια η με λιγοτερα χρηματα,ευχαριστως να την ακουσω.
Περιμενω τις παρατηρησεις σας και να μου πειτε εκει που εχω βαλει 2 επιλογες,ποιο να επιλεξω εν τελει και αν εχετε να μου προτεινετε καποια καλυτερη λυση κατα προτιμηση να ειναι απο Msystems ή e-shop και διαφορα χρηματων +10 ευρω το πολυ.

Ευχαριστω.
Επεξ/σία από Στεφανος123
Δημοσ.

κουτι οποιο σου αρεσει.. αν και προτεινω το ακριβο ..

περα απο την καρτα γραφικων, και σκληρο δισκο απο εδω 

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-150818_39821.html

μνημες crazy sundays e-shop 

http://www.e-shop.gr/ram-kingston-hx316c9srk2-8-8gb-2x4gb-1600mhz-ddr3-xmp-hyperx-savage-dual-channel-kit-p-PER.552874

Και τελος το πιο σημαντικο ...  αλλαξε μητρικη...

ειναι κριμα για ενα εικοσαρικο να παρεις τουτο το ραμολιμεντο...  800 ευρο μηχανημα θα βαλεις δηλαδη... στα 20 ευρο θα κολλησεις?

μια Β85 τουλαχιστον.. να εχει ενα crossfire, Hdmi, 4 slots....

θα αρχισοουν τα bios update και ενα σωρο ποσο μαλλον τωρα με τα 10αρια win...  θα κολλαει με το που τα την βαλεις μπρος

Δημοσ.

Καλησπερα ξανα και ευχαριστω για την βοηθεια σας.Δεν εχω παει ακομα για αγορα,αλλα μπορει να παω τις επομενες μερες.

Εκανα ενα συστημα μονος μου και με τις ιδεες που μου προτεινατε να μου πειτε αν το συνολο του κουτιου θα λειτουργει κομπλε και αν θα βρω πουθενα θεμα συμβατοτητας η ο,τιδηποτε αλλο.

Η

Η

Για οθονη δεν μπορω να δωσω παραπανω,αν υπαρχει καποια καλυτερη επιλογη στα ιδια η με λιγοτερα χρηματα,ευχαριστως να την ακουσω.
Περιμενω τις παρατηρησεις σας και να μου πειτε εκει που εχω βαλει 2 επιλογες,ποιο να επιλεξω εν τελει και αν εχετε να μου προτεινετε καποια καλυτερη λυση κατα προτιμηση να ειναι απο Msystems ή e-shop και διαφορα χρηματων +10 ευρω το πολυ.

Ευχαριστω.

Δεν βλεπω καπου να εχεις βαλει μητρικη.

Οι πρωτες μνημες που εχεις βαλει ειναι για λαπτοπ.

Το τροφοδοτικο το βρισκεις πολυ πιο φθηνα σε σκρουτζ.

Η καρτα αξιζει στα 215€ που την εχει προσφορα, αλλιως στα 260 κοιτας αλλου. 

Σκληρο κοιτα καλυτερα WD Caviar blue 1TB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...