Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 2 partition στον σκληρο. το 1 ειναι τα 7(οπου απο εδω ξεκινησα) και το αλλο τα 10. βαζωντας τα 10 ειπα να κρατησω και τα 7 για καθε ενδεχομενο..αλλα ολα ενταξει με τα 10αρια(2 εβδομαδες χρησης) τωρα θελω να διαγραψω το partition με τα 7.. μπορει καποιος να με βοηθησει?(το πσ μου κανει dual boot αρα ειναι ενεργα και τα 7)

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις εκκήνηση με το dvd/usb με το οποίο έκανες εγκατάσταση τα 10,με το που φτάσεις στο σημείο όπου ζητάει για δίσκο απλά διαγράφεις το διαμέρισμα με τα 7 χωρίς μετά να προχωρήσεις σε εγκατάσταση.

Όπως βλέπεις έχει κουμπάκι drive options(advanced) αν το πατήσεις βγάζει και άλλες επιλογές,επιλέγεις το διαμέρισμα και πατάς delete και διαγράφεται,οπότε προσοχή να πατήσεις το σωστό.

5789d1412186697-windows-10-dual-boot-win

Δημοσ.

Μπορείς να κάνεις εκκήνηση με το dvd/usb με το οποίο έκανες εγκατάσταση τα 10,με το που φτάσεις στο σημείο όπου ζητάει για δίσκο απλά διαγράφεις το διαμέρισμα με τα 7 χωρίς μετά να προχωρήσεις σε εγκατάσταση.

Όπως βλέπεις έχει κουμπάκι drive options(advanced) αν το πατήσεις βγάζει και άλλες επιλογές,επιλέγεις το διαμέρισμα και πατάς delete και διαγράφεται,οπότε προσοχή να πατήσεις το σωστό.

5789d1412186697-windows-10-dual-boot-win

το προβλημα ειναι οτι δεν εχω στην κατοχη μου το usb...υπαρχει καποια λυση μεσα απο το συστημα?

Δημοσ.

υπαρχει καποια λυση μεσα απο το συστημα?

Δύσκολα επειδή το σύστημα καταλαβαίνει ότι υπάρχουν μέσα τα windows οπότε δεν σε αφήνει να τα σβήσεις.

Μπορείς να δοκιμάσεις όμως με το diskpart των windows ή ποιο εύκολα με κάποιο ελεύθερο πρόγραμμα όπως π.χ. το easeus partition master φρόντισε να μην υπάρχει τίποτα στο διαμέρισμα που να θέλεις να το κρατήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Δύσκολα επειδή το σύστημα καταλαβαίνει ότι υπάρχουν μέσα τα windows οπότε δεν σε αφήνει να τα σβήσεις.

Μπορείς να δοκιμάσεις όμως με το diskpart των windows ή ποιο εύκολα με κάποιο ελεύθερο πρόγραμμα όπως π.χ. το easeus partition master φρόντισε να μην υπάρχει τίποτα στο διαμέρισμα που να θέλεις να το κρατήσεις.

ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...