Προς το περιεχόμενο

Το επόμενο κινητό Android που θα αγοράσεις δεν θα έχει τόσες πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

πριν διαβάσω το άρθρο απλώς έσκασα στα γέλια με τον τίτλο, ήταν μακράν το καλύτερο ανέκδοτο της ημέρας.

"

Το επόμενο κινητό Android που θα αγοράσεις δεν θα έχει τόσες πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές"

ναι σε αυτο το σημείο απλος κλαίνε οι χρήστες iphone...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι πάντα τι βολεύει τον καθένα...Πάντως το μεγαλύτερο στοίχημα της Ms για εμένα είναι windows 10 server , enterprise και τα windows phone profesional μιας και η αγορά είναι αρκετά μεγάλη και ουσιαστικά αυτό είναι που φέρνει τα κέρδη...Μαζί με αυτά θα ποτιστούν και οι γλάστρες windows 10 phone non professional....Τα blackberry είχαν τεράστια επιτυχία στην απαρχη των smartphone λόγω του επαγγελματικού χαρακτήρα τους και του encryption που προσφέρανε. Θα δείξει αν το android θα καταφέρει να διατηρήσει ή να πάρει ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της αγοράς τα επόμενα πέντε χρόνια!

• Like 1

Το θέμα είναι πάντα τι βολεύει τον καθένα...Πάντως το μεγαλύτερο στοίχημα της Ms για εμένα είναι windows 10 server , enterprise και τα windows phone profesional μιας και η αγορά είναι αρκετά μεγάλη και ουσιαστικά αυτό είναι που φέρνει τα κέρδη...Μαζί με αυτά θα ποτιστούν και οι γλάστρες windows 10 phone non professional....Τα blackberry είχαν τεράστια επιτυχία στην απαρχη των smartphone λόγω του επαγγελματικού χαρακτήρα τους και του encryption που προσφέρανε. Θα δείξει αν το android θα καταφέρει να διατηρήσει ή να πάρει ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της αγοράς τα επόμενα πέντε χρόνια!

Φιλαράκο! Μπηκες σε λαθος καφενειο!

• Like 2

4 εφαρμογές?Σωθήκαμε!

Εχω απενεργοποιήσει 44 άχρηστες εφαρμογές και αν το ψάξω ακόμα υπάρχουν και άλλες.Το σπαστικό είναι ότι πολλές εφαρμογές δεν αφήνει ούτε καν να τις απενεργοποιήσω.Εχε χάρη που χάνεται η εγγύηση με root.

Τουλάχιστον έχω λίγες εφαρμογές κατεβασμένες και δεν έχω πρόβλημα με lag.Αργότερα αν δω ότι κολλάει αναγκαστικά θα του κάνω root η και custom rom.

Γιατί το κάνει αυτό και δεν αναφέρει ότι θα επιτρέψει την αφαίρεσή τους από τα ήδη υπάρχοντα τουλάχιστον Lollipop μη πω και kit kat τόσο δύσκολο είναι;

Όταν τα έβαζε ήταν τόσο εύκολο! 

Οι πωλήσεις ε google πάνω από όλα.

Απαξιωτική αντιμετώπιση των κατόχων κινητών με περιορισμένα specs.

Να κάνω μια αφελή ερώτηση; στις προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν θες να τρέχουν, από ότι θυμαμαι, μπορεις να κάνεις disable, ή θυμαμαι λάθος;

Να κάνω μια αφελή ερώτηση; στις προεγκατεστημένες εφαρμογές που δεν θες να τρέχουν, από ότι θυμαμαι, μπορεις να κάνεις disable, ή θυμαμαι λάθος;

Κάποιες ναι, αλλά όχι όλες. Πολλές απλά τις κάνεις επαναφορά στην εργοστασιακή κατάσταση. Όχι πλήρη απενεργοποίηση!

Καθόλου αφελής :)

Μπορείς να κάνεις ορισμένες ναι, και να σβήσεις τα δεδομένα άλλων. Σαν το οριστικό πέταγμα όμως τίποτα.. 42 άχρηστες εφαρμογές έβγαλα από Κινέζο φίλου, οι 34 κινέζικες. Χέσε μέσα δηλαδής ναούμε

Καλά θυμομουν δλδ.. ρωταω μιας και root, εγώ τις σβηνω αμέσως και δεν ασχολουμαι περαιτερω. Καποιος χωρις root, θα μπορουσε να μου πει ποιες εφαρμογές μπορει να κάνει disable και ποιες οχι;

θελω να δω αν ποιες απο google apps και "system related apps" δεν μπορουν να γινουν disable.

Φιλαράκο! Μπηκες σε λαθος καφενειο!

Μήπως κάνεις λάθος εσύ ότι βρίσκεσαι στο σωστό καφενείο...Γιατί εγώ πιστεύω ότι είμαι στο σωστό...

Τέλος πάντων το τρένο το έχει χάσει το android από τη στιγμή που η Microsoft ξύπνησε...

Μήπως κάνεις λάθος εσύ ότι βρίσκεσαι στο σωστό καφενείο...Γιατί εγώ πιστεύω ότι είμαι στο σωστό...

Τέλος πάντων το τρένο το έχει χάσει το android από τη στιγμή που η Microsoft ξύπνησε...

Κλαίω.

Έλεος, και εγώ Lumia έχω και δουλεύω σε Windows αλλά αυτός ο φανμποϊσμός σου ξεπερνάει κάθε λογική. Τι ξύπνησε δηλαδή; Το ότι δίνει τσάμπα λειτουργικό εκεί που ήταν φαρμακείο; Το ότι στα σμαρτφόν έχει 8% και τάση πτωτική; Το ότι αυτό το 8% σε ποσοστό σχεδόν 90% είναι φτηνοσυσκευές κόστους κάτω των 100€;;;

Δε λέω, με τη Microsoft είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν ευλογώ τα γένια μου, μιλώ ειλικρινά. Τα κέρδη της δε με απασχολούν καθόλου είτε πλουτίζει είτε πάει προς φούντο χέστηκα..

Αλλά λίγη αντικειμενικότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

• Like 3

Βρε παιδί μου τι είναι ο φανμποισμός...δεν το καταλαβαίνω...Χρησιμοποιώ και linux pc και windows pc και android και windows phone...Το κάθε ένα από αυτά έχει αγοραστεί σε διαφορετική χρονική στιγμή και με βάση συγκεκριμένες ανάγκες και value for money χαρακτηριστικά...

Απλά προσωπική άποψη είναι ότι το android έχει χάσει το παιχνίδι και δεν θα φτάσει εκεί που ήθελε ή εκεί που πίστευαν κάποιοι ότι θα φτάσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...