navouxodonosoras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 καλησπερα, εχω το εξης κουφο προβλημα, εχω συνδεσει εδω και καιρο ενα desktop με εξοδο hdmi επανω σε εναν 5καναλο ενισχυτη και απο εκει με hdmi Out δινω εικονα στην tv και ηχο στα ηχεια...ολα καλα για πολυ καιρο, τελευταια ομως μου παρουσιαζει το εξης θεμα και μονο οταν τρεχω βιντεο μου αναβοσβηνει η τηλεοραση, κοβεται για κλασματα δευτερολεπτου εικονα και ηχος, οταν ομως βγαζω το hdmi και το βαζω απευθειας στην tv δεν κανει τιποτα, απλα δεν εχω τα formaτ ηχου dts dolby και λοιπα...τι μπορει να φταιει?
paparen Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Αν σταματουν για κλασματα εικονα και ηχος και μετα επανερχονται τοτε μηπως γινεται κατι με αναλυση και refresh rate; Οταν λες οτι αυτο συμβαινει οταν τρεχεις βιντεο, εννοεις οτι οταν χρησιμοποιεις την τηλεοραση σαν μονιτορ δεν υπαρχει προβλημα; 1
navouxodonosoras Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν σταματουν για κλασματα εικονα και ηχος και μετα επανερχονται τοτε μηπως γινεται κατι με αναλυση και refresh rate; Οταν λες οτι αυτο συμβαινει οταν τρεχεις βιντεο, εννοεις οτι οταν χρησιμοποιεις την τηλεοραση σαν μονιτορ δεν υπαρχει προβλημα; αυτο ακριβως γινεται...monitor εχω ενα παλιο με dvi το οποιο ειναι μια χαρα...απλα εχω κανει μονιτορ και κυρια οθονη την τηλεοραση μου με συνδεση μεσο ενισχυτη για ταινιες και πολυ καιρο ηταν αψογα ολα...τωρα τελευταια μου το κανει αυτο, ετσι οπως εχω συνδεσει δηλαδη το hdmi του pc επανω στον ενισχυτη και απο εκει με hdmi out στην tv... και απορω, να ειναι καποια αδυναμια του ενισχυτη να μεταφερει σωστα την εικονα στην tv? η αδυναμια καρτας γραφικων...αλλα αφου με το ιδιο hdmi επανω στην tv κατευθειαν δεν το κανει αυτο, τοτε ριχνω το φταιξιμο ποιο πολυ στον ενισχυτη...ειναι πολυ σπασιμο φιλε μου γιατι θελω να απολαυσω μεσο ενισχυτη ωραιο ηχο και δεν μπορω...και που να απευθυνθω για το προβλημα δεν ξερω...
paparen Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 ειπες οτι πριν δουλευε κανονικα ετσι; αν ναι δεν μπορω να πιστεψω οτι "ετσι ξαφνικα" επαθε κατι ο ενισχυτης. Πιο πολυ θεμα ρυθμισεων υπολογιστη μυριζει. Ερωτηση: οταν στελνεις εικονα στον ενισχυτη, πως το κανεις; extend, duplicate ή projector/tv only? Ελπιζω το τελευταιο. Επισης, δοκιμασε οταν ειναι ενεργοποιημενη η εικονα μεσω της τηλεορασης, να ριξεις μια ματια στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων σου και να δεις ποιες αναλυσεις και refresh rate υποστηριζει. Επισης υπαρχει περιπτωση να φταινε τα καλωδια hdmi. Οταν η συνδεση γινεται μεσω ενισχυτη, υπαρχουν προφανως 2 καλωδια hdmi στην συνδεσμολογια, ενω οταν η συνδεση γινεται η/υ - τηλεοραση (απευθειας) υπαρχει μονο ενα. Ας υποθεσουμε οτι αυτο της απευθειας συνδεσης ειναι το "σιγουρα καλο" και δοκιμασε να αλλαξεις το καλωδιο η/υ - ενισχυτης. 1
navouxodonosoras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 ειπες οτι πριν δουλευε κανονικα ετσι; αν ναι δεν μπορω να πιστεψω οτι "ετσι ξαφνικα" επαθε κατι ο ενισχυτης. Πιο πολυ θεμα ρυθμισεων υπολογιστη μυριζει. Ερωτηση: οταν στελνεις εικονα στον ενισχυτη, πως το κανεις; extend, duplicate ή projector/tv only? Ελπιζω το τελευταιο. Επισης, δοκιμασε οταν ειναι ενεργοποιημενη η εικονα μεσω της τηλεορασης, να ριξεις μια ματια στις ρυθμισεις της καρτας γραφικων σου και να δεις ποιες αναλυσεις και refresh rate υποστηριζει. Επισης υπαρχει περιπτωση να φταινε τα καλωδια hdmi. Οταν η συνδεση γινεται μεσω ενισχυτη, υπαρχουν προφανως 2 καλωδια hdmi στην συνδεσμολογια, ενω οταν η συνδεση γινεται η/υ - τηλεοραση (απευθειας) υπαρχει μονο ενα. Ας υποθεσουμε οτι αυτο της απευθειας συνδεσης ειναι το "σιγουρα καλο" και δοκιμασε να αλλαξεις το καλωδιο η/υ - ενισχυτης. ναι για πολυ καιρο δουλευε κανονικα, οταν στελνω εικονα στην tv το κανω με projector/tv only, ουσιαστικα ειναι το μονιτορ μου η tv,, τωρα που μου κανει κολπα εχω βαλει οπτικη ινα ενισχυτη με tv και το pc με το hdmi του στην tv επευθειας, καλα ειναι και ετσι απλα μονο το dolby digital υποστηριζει ετσι και οχι dts που υποστηριζει και η καρτα μου και ο ενισχυτης μου οπου για να εχω dts πρεπει να εχω το pc στον ενισχυτη με hdmi και ο ενισχυτης να τα δινει εικονα ηχο με αλλο hdmi στην tv και στα ηχεια...με αυτη την συνδεση δηλαδη εκει που ηταν ολα καλα τωρα κανει κολπα... θα το δοκιμασω παντως πρωτα με αλλα hdmi pc-ενισχυτη οπως λες, θα το δοκιμασω και με το hdmi που φευγει απο ενισχυτη και παει tv και αν δεν λυθει παλι τοτε θα το ψαξω απο την καρτα γραφικων...σε ενημερωνω οταν θα εχω καποιο αποτελεσμα, σε ευχαριστω παντως φιλαρακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα