ptridimas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Έχω ένα σχετικά ταλαιπωρημένο HP notebook που ο σκληρός αρχίζει λίγο και τα παίζει. Επειδή δεν θέλω να μπω στη διαδικαία του backup και της εγκατάστασης εξ ολοκλήρου από την αρχή OS, office κλπ, αν πάρω έναν SSD >= σε χωτηρικότητα από τον υφιστάμενο και αντιγράψω ό,τι ακριβώς υπάρχει από τον υφιστάμενο στο SSD, θα δουλέψει;
ParganMan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Με απλή αντιγραφή όχι. Θα χρειαστεί full disk image με κάποιο ειδικό πρόγραμμα πχ norton ghost. Από χρονική άποψη και μόνο σε βολεύει να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή. Πριν κάνεις οτιδήποτε, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το notebook θα υποστηρίζει τον SSD. 1
TheAccountant Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ναι θα δουλεψει. http://www.easeus.com/backup-software/tb-free.html
Occultist Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Θα δουλέψει μόνο μέσω imaging/partitioning software, για να κάνεις image migrate το system disk σου. Πολλοί SSD έχουν συνοδευτικό software κάτι σε στυλ Acronis κλπ. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο έχεις τη δυνατότητα να έχεις συνδεδεμένους 2 δίσκους ταυτόχρονα, στο συγκεκριμένο laptop... ΥΣ. (Κάποιος ανέφερε Norton ή μου φάνηκε;! Φτου φτου φτου - ούτε για calculator )
SPANK Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δεν συστήνεται πάντως να κάνεις το λεγόμενο cloning γιατι οτι προβλήματα μπορεί να εχει το λειτουργικού που θα μεταφέρεις αλλα και να μην γίνει σωστά η μεταφορά μπορεί να έχεις θέματα με drivers κτλπ , καλύτερα να φάς 1 ώρα παραπάνω και να κάνεις καθαρή εγκατάσταση + προγράμματα κτλπ
ParganMan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Θα δουλέψει μόνο μέσω imaging/partitioning software, για να κάνεις image migrate το system disk σου. Πολλοί SSD έχουν συνοδευτικό software κάτι σε στυλ Acronis κλπ. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο έχεις τη δυνατότητα να έχεις συνδεδεμένους 2 δίσκους ταυτόχρονα, στο συγκεκριμένο laptop... ΥΣ. (Κάποιος ανέφερε Norton ή μου φάνηκε;! Φτου φτου φτου - ούτε για calculator ) Πχ είπα βρε άνθρωπε! Εννοείται απαπα, απλά είναι σχετικά user friendly. Προσωπικά χρησιμοποιώ Boot it Bare Metal. Καταπληκτικό στα πάντα του.
ptridimas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα