Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευω οτι αν οντως παιζεις ΜΜΟ κατα κυριο λογο τοτε δε θα χρειαστεις καλυτερη καρτα, η 750τι τα μαξαρει ολα αυτα, κατα κυριο λογο εκει ο cpu παιζει μπαλα.

• Like 2
Δημοσ.

ωραία τότε απλά έλεγα να δώσω κανα 30-40ρι παραπάνω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατι δεν βλέπω τεράστιες διαφορές με την παλιά 5770 μου(κάρτα 5ετίας) http://www.hwcompare.com/17382/geforce-gtx-750-ti-vs-radeon-hd-5770/

αλλα όπως κ εσύ λες τα mmo θέλουν cpu οπότε θα ρίξω εκεί το βάρος 

οπότε μετά σε μελλοντική αναβάθμιση βάζω ένα dimάκι 8gb ram ακόμα να πάει 16 και αλλάζω gpu,σωστός ?  B)

Δημοσ.

Όχι θα είσαι ok με 8gb, απλά αλλάζεις κάρτα αν θελήσεις απαιτητικότερα παιχνίδια και τα θες μαξαρισμένα :P. Η 750ti δεν θα σκαλώσει να παίξει και τους πιο τελευταίους τίτλους, αλλά σε low-medium 1080p. Τα 8gb ram δύσκολα θα τα φουλάρεις, ειδικά εσύ κιόλας που παίζεις mmo ;).

• Like 1
Δημοσ.

αυτό με σκαλώνει λίγο , γιατι μπορεί όντως όταν θα έχω ένα οκ pc να μου έρθει όρεξη να παίξω κάτι εκτός απο mmo, τότε δεν θα είναι κ ότι καλύτερο , γιαυτό έλεγα +50 τώρα παρά +200 σε λίγους μήνες :-D

τόση σκέψη

φαντάσου να έρθει η ώρα να παντρευτώ , θα το σκέφτομαι κανα 20ρι χρόνια 
 ποια θα είναι η τυχερή  :-)

Δημοσ.

βέβαια θα μπορούσα να βάλω r7 370 , τι λέτε? http://www.hwcompare.com/19379/geforce-gtx-750-ti-vs-radeon-r7-370-2g/

και δεν έχει τρελή διαφορά η τιμή της 

θα δω βέβαια γιατι αυτό το budget είναι απο την standard πληρωμή μου , αν λόγο καθυστέρησης πληρωθώ και για Αύγουστο τότε θα πάω σε μεγαλύτερο budget κατα 80-90 euro εύκολα , άρα μπορεί να πάω και για καλύτερη , όμως το σίγουρο είναι πως δεν θα βάλω πολύ χαμηλότερη gpu για 30-40 euro διαφορά.

thanks παιδιά , θα κάνω έρευνα αγοράς να δω και διαθεσιμότητες να είμαι έτοιμος για παραγγελία κ θα ενημερώσω 

H R7 370 είναι ισχυρότερη αλλά και αυτή παραμένει budget κάρτα για gaming.Αν θες να παίξεις δηλαδή κάτι σύγχρονο θα κάνεις παραχωρήσεις και δεν θα αξιοποιηθεί και ο i5 σε αυτές τις περιπτώσεις.Πέρα από τη ποιοτική , δεν έχεις και χρηματική ισορροπία μεταξύ των part με i5 και κάποια κουτιά που είδα όπως και με τη κάρτα.Εγώ θα έλεγα να ξεκίναγες από την οθόνη που ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό στο τι εμπειρία θα έχεις και να κοιτάξεις μήπως ανεβάσεις το budget αν είναι εφικτό.

• Like 1
Δημοσ.

για οθόνη ποια θα πρότεινες ?  κάτι σε 27-28" γύρω στα 200-250? πχ αυτή https://www.skroutz.gr/s/4561515/BenQ-GL2760H.html
Contrast Ratio 1200:1 / 80000000:1 (dynamic) Response Time 1 ms (grey-to-grey)

αρχίζω και νιώθω την 24" μικρή να πω την αλήθεια και ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσω σε κάτι μεγαλύτερο 

το budget ίσως να ανέβει κ άλλο αλλα αυτό θα το ξέρω όταν πληρωθώ , αν πάρω+1 μήνα θα ανέβει , απλά τώρα υπολογίζω στο worst case scenario για να είμαι σε θέση να ανεβάσω λιγο αλλα όχι να χρειαστεί να ρίξω την σύνθεση. Εχω κάποια σίγουρα έξοδα , για δίπλωμα και για γιατρούς και τα δύο απαραίτητα , αλλιώς θα τα μετακινούσα επ αόριστον κ θα χτύπαγα pc με κανα 1000ρικο χαχ :P

Δημοσ.

Δεν κάνει η 27'' 1080p για pc gaming και για βασική οθόνη.Αν θες 27'' θα κοιτάξεις σε 1440p με το ανάλογο αντίτιμο και απαιτήσεις.Μια άλλη επιλογή που έχεις είναι μια 21:9.

• Like 1
Δημοσ.

τελικά κάρτα γραφικών ίσως να πάρω 1 μήνα μετά , γιατι μπάνισα την gtx 950 που θα έρθει στα Ελληνικά καταστήματα σύντομα στα 160euro .
σχετικά με την 21:9 νομίζω θα μου αρέσει μιας και παίζω mmo κυρίως , θα έχει πολύ χώρο για UI , θα το ψάξω τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...