Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες ,ειχα αφησει ενα καφε στο λαπτοπ διπλα και επεσε πανω στο πληκτρολογιο ,δεν το αναψα για να μην το διαλυσω ,απο οσο γνωριζω να το λυσω και να το καθαρισω ,κατι αλλο που πρεπει να προσεξω για να το σωσω !!

Δημοσ.

Βγάλε και την μπαταρια. Καλό καθαρισμό με ισοπροπυλική αλκοόλη και το αφήνεις να στεγνώσει.

Σταύρωσέ το και ο θεός βοηθός :-D

Αν είσαι τυχερός και δεν μπήκε στην μητρική, βαριά βαριά να χρειαστείς ενα πληκτρολόγιο

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου ειλικρινα ελπιζω να το σωσεις,αλλα διαβαζω διαφορα εδω μεσα..."Eπεσε το laptop"....""Χτυπησα την οθονη σε μια γωνια του σπιτιου"......."Εριξα νερο στο laptop"..."επεσαν ψιχουλα απο ενα ταψι τυροπιτα μεσα στο laptop"..."Εριξα μοχιτο στο laptop".....

Ο προβληματισμος μου ειναι ο εξης :

Πως τα καταφερνετε αυτα τα απιστευτα;..Μου ειναι αδιανοητο (και συγγνωμη για την επιθετικοτητα),καποιος να χει δωσει ενα σκασμο λεφτα για να παρει ενα τεχνολογικο προιον και εκπληκτος μενω οταν διαπιστωνω οτι οι πιο πολλοι τα φερεστε σαν ειναι σκουπιδοτενεκεδες,δισκοι σερβιρισματος,σουβερ για ποτο-καφε κλπ κλπ..

Προσωπικα ,και το χω αναφερει ξανα σε παλιοτερο θεμα,απαγορευω σε ολους ,και μαλιστα σε πολυ εντονο υφος, να πλησιαζουν τα μηχανηματα μου τρωγοντας,πινοντας κλπ κλπ...Κι οταν λεω απαγορευω ,ειμαι να κανω φονο οποιος πλησιαζει με τα παραπανω "φονικα οπλα" τα ηλεκτρονικα μου..Τοσο πολυ θολωνω.Εδωσα της τρελης το χρημα,δεν θα αφησω κανεναν ,ουτε κι εμενα βεβαια να κανει τετοια απιστευτα στα πραγματα που διαλυθηκα για να τα αγορασω.

Εχω αδικο;

Εντελως φιλικα ,οκ;

Δημοσ.

<p>Εχεις απολυτο δικιο φιλε μ ,γιατι να παρεξηγηθω οπως αναφερες ετσι ειμαι κυριως με το κινητο ,αλλα αν ειναι να γινει η μαλακια αστα να πανε ...</p>

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου ειλικρινα ελπιζω να το σωσεις,αλλα διαβαζω διαφορα εδω μεσα..."Eπεσε το laptop"....""Χτυπησα την οθονη σε μια γωνια του σπιτιου"......."Εριξα νερο στο laptop"..."επεσαν ψιχουλα απο ενα ταψι τυροπιτα μεσα στο laptop"..."Εριξα μοχιτο στο laptop".....

Πως τα καταφερνετε αυτα τα απιστευτα;..Μου ειναι αδιανοητο (και συγγνωμη για την επιθετικοτητα),καποιος να χει δωσει ενα σκασμο λεφτα για να παρει ενα τεχνολογικο προιον και εκπληκτος μενω οταν διαπιστωνω οτι οι πιο πολλοι τα φερεστε σαν ειναι σκουπιδοτενεκεδες,δισκοι σερβιρισματος,σουβερ για ποτο-καφε κλπ κλπ..

Προσωπικα ,και το χω αναφερει ξανα σε παλιοτερο θεμα,απαγορευω σε ολους ,και μαλιστα σε πολυ εντονο υφος, να πλησιαζουν τα μηχανηματα μου τρωγοντας,πινοντας κλπ κλπ...Κι οταν λεω απαγορευω ,ειμαι να κανω φονο οποιος πλησιαζει με τα παραπανω "φονικα οπλα" τα ηλεκτρονικα μου..Τοσο πολυ θολωνω.Εδωσα της τρελης το χρημα,δεν θα αφησω κανεναν ,ουτε κι εμενα βεβαια να κανει τετοια απιστευτα στα πραγματα που διαλυθηκα για να τα αγορασω.

Εχω αδικο;

Εντελως φιλικα ,οκ;

Εγώ είμαι πιο χαλαρός. Δικό του είναι το μηχάνημα, αυτός στερήθηκε για να το πληρώσει. Μπορεί αν θέλει να το βάλει και φωτιά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση: Ας πρόσεχε! Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, ούτε με κακία. Δεν μπορείς, σε κανέναν να του επιβάλεις πως θα του φερθεί. Μπορείς μόνο να τον συμβουλέψεις.

Εννοείται ότι σε δικό μου μηχάνημα δεν πλησιάζει κανείς με τα παραπάνω "φονικά όπλα"

• Like 1
Δημοσ.

Εχω αδικο;

Εντελως φιλικα ,οκ;

Αμα είναι να αγχώνεσαι τοσο πολύ, τι τα παίρνεις τα ρημάδια? Και τα νεύρα σου χαλάς και γεροπαράξενος γίνεσαι. Σαν να αγοράζω αμάξι και να μην το κυκλοφορώ επειδή μπορεί να μου το τρακάρουν... 

Shit happens, deal with it... Δεν σημαίνει οτι εμείς που τρώμε η πινουμε μπροστά στα μηχανήματα μας, τα κερνάμε και αυτά. Και στο κάτω κάτω, μπορεί να μην πιει καφέ, μπορεί ομως να φύγει απο το γραφείο κάτω....

Τα μηχανήματα υπηρετούν εμας, οχι εμείς αυτά... και αμα χαλάσουν θα πάρουμε αλλα... κλαιν...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι πιο χαλαρός. Δικό του είναι το μηχάνημα, αυτός στερήθηκε για να το πληρώσει. Μπορεί αν θέλει να το βάλει και φωτιά. Στην συγκεκριμένη περίπτωση: Ας πρόσεχε! Και δεν το λέω καθόλου ειρωνικά, ούτε με κακία. Δεν μπορείς, σε κανέναν να του επιβάλεις πως θα του φερθεί. Μπορείς μόνο να τον συμβουλέψεις.

Εννοείται ότι σε δικό μου μηχάνημα δεν πλησιάζει κανείς με τα παραπάνω "φονικά όπλα"

Σαφως και δεν μπορω να το επιβαλω,αλλα με εχουν καλεσει ενα σωρο φιλοι,ξαδερφια ,γνωστοι,να δω το laptop τους και εκτος απ την αηδια που αντικριζα λογω εμφανισης,το φερονταν με τον χειροτερο τροπο...Δηλαδη ενω δεν ειναι gaming ουτε για πλακα,αυτοι παιζαν games και μαλιστα τα πιο σκληροπυρηνικα...Τα ειχαν πανω σε μαξιλαρια ,κουβερτες,παπλωματα και αναρωτιοντουσαν γιατι κολλαει....Τα ειχαν ως δισκους σερβιρισματος και τα πληκτρα ηταν κολλωδη ,κι ενα σωρο αλλα..Anyway,οπως ειπες δικα τους τα μηχανηματα και ας κανουν οτι τους φωτισει.

Αμα είναι να αγχώνεσαι τοσο πολύ, τι τα παίρνεις τα ρημάδια? Και τα νεύρα σου χαλάς και γεροπαράξενος γίνεσαι. Σαν να αγοράζω αμάξι και να μην το κυκλοφορώ επειδή μπορεί να μου το τρακάρουν... 

Shit happens, deal with it... Δεν σημαίνει οτι εμείς που τρώμε η πινουμε μπροστά στα μηχανήματα μας, τα κερνάμε και αυτά. Και στο κάτω κάτω, μπορεί να μην πιει καφέ, μπορεί ομως να φύγει απο το γραφείο κάτω....

Τα μηχανήματα υπηρετούν εμας, οχι εμείς αυτά... και αμα χαλάσουν θα πάρουμε αλλα... κλαιν...

Δεν αγχωνομαι οσο φαινεται,αλλα εχω την δικη μου "γραμμη πλευσης", την οποια την εχω τοσο πολυ συνηθισει και μου ειναι απιστευτα ευκολο να την ακολουθω !!

Απλα δεν με αρεσει να δινω λεφτα και να πεταω κατι ,ενω θα μπορουσα να το χω χρονια και να λειτουργει απροβληματιστα...

Οκ ο καθενας κανει οπως τον βολευει ο χαρακτηρας και η τσεπη του.

• Like 1
Δημοσ.

H μοναδική λύση άν είστε απρόσεκτοι (οπως εγώ) και σας αρέσει να τρώτε και να πίνετε στον υπολογιστή, είναι να μην χρησιμοποιείτε λάπτοπς, γιατί είμαι σίγουρος οτι τα 9 στα 10 κάθονται σε ενα γραφείο και σπάνια υπάρχει πραγματική ανάγκη μεταφοράς. Αν το πρόβλημά σας είναι ο χώρος, πάρτε ενα small factor κουτί με μινι atx μητρική. Θα βρείτε την ηρεμία σας. Με 15 ευρώ πληκρολόγιο, χύσε και 10 λίτρα κοκακόλα πάνω, παίρνεις καινούργιο. Δεν μπλέκεις με service εταιριών, χρονοβόρες ταλαιπωρίες και εξοδα.

• Like 3
Δημοσ.

<p>Τελικα το σωσα το λαπτοπ το μονο που χαλασε ειναι το πληκτρολογιο και ειμαι στην αναζητηση τωρα ...</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...