ptridimas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλημέρα. Θέλω να εγκαταστήσω έναν 3ο σκληρό στον Η/Υ μου. Ο πρώτος που μπουτάρει είναι ένας SSD & ο δεύτερος ένας κοινός με σύνδεση SATA. Θέλω να εγκαταστήσω έναν 3ο, επίσης με σύνδεση SATA. Ενώ συνδέω κανονικά και τη μητρική με το σκληρό και το τροφοδοτικό, εντούτοις ο δίσκος δεν αναγνωρίζεται. Ούτε από το file explorer ουτε από το device manager. Δοκίμασα και άλλο σκληρό μήπως έφταιγε αυτός που ήθελα να εγκαταστήσω, αλλά πάλι δεν αναγνώριζε τίποτα. Δοκίμασα επίσης και άλλο καλώδιο SATA μήπως έφταιγε το πρώτο, πάλι τίποτα. Έχω windows 10. Έχει κανείς καμία ιδέα; Επίσης όταν ξαναάνοιξα το κουτί για να αφαιρέσω το σκληρό που δεν αναγνωρίζεται, ήταν λίγο ζεστός. Αυτό να υποθέσω ότι σημαίνει ότι παίρνει ρεύμα αλλά υπάρχει πρόβλημα στη θύρα SATA; Ευχαριστώ
ptridimas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ε ναι,άλλαξε θύρα και ξαναδοκίμασε. Δεν έχει άλλη διαθέσιμη στο bios εμφανίζεται ο δίσκος; Δεν το είδα, θα τον ξαναβάλω και θα κοιτάξω
ptridimas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 SOLVED! Τελικά ήταν πολύ απλό. Στον DELL που έχω πρέπει να ενεργοποιήσεις μέσω bios όποια θύρα θες να χρησιμοποιήσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση την SATA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα