Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πετσετοτουρμπανι για φυσικο στέγνωμα μαλλιών βέβαια. Θα βγαίνω και εκτός σπιτιού μ'αυτό, θα λανσαρω μόδα.

Αλλά το θέμα μας είναι οι καθρέπτες :Ρ

Δημοσ.

Το πρόβλημα στην ταινία που έβαλες είναι ότι δεν την κόλλησες καλά και η επιφάνεια που την κόλλησες δεν είναι εντελώς επίπεδη (να που χρησιμεύει η φυσική γενικής  :P )  και είναι τόσο κρίμα που δεν τα κατάφερες τώρα η σιλουέτα σου θα παραμείνει για πάντα ενα μυστήριο για εμένα

Δημοσ.

Μια χαρά προσεκτικά κόλλησα τον καθρέπτη και η επιφάνεια ήταν λεία (με γυαλιστερό βερνίκι συγκεκριμενα). Και ένας γνωστός μου μού έστειλε φωτο του ίδιου αυτοκόλλητου καθρέπτη κ είχε κι αυτός το ίδιο μετριοτατο αποτέλεσμα. Στο εξής παραδοσιακό καθρέπτη μόνο, το πάθημα μάθημα.

Δημοσ.

Κοίτα τέλειος καθρέφτης δεν είναι αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερα απο αυτό που έβγαλες (εκτός και αν δεν έχεις καλό αισθητήρα στον κινητό σου και το κάνει ακόμη πιο χάλια)

Παίζει να πήρες ότι πιο άχρηστο υπήρχε... το αποτέλεσμα σε αυτά συνήθως είναι κάπως έτσι http://www.aliexpress.com/item/High-quality-mirror-effect-wallpaper-and-decorative-mirror-film-3D-flash-wallpaper/1642385709.html

http://www.aliexpress.com/item/Mirror-effect-wallpaper-wall-paper-silver-reflective-wallpaper-stickers-pvc-stickers-furniture-film-wallpaper-gold-silver/32264796576.html

Δημοσ.

Είμαι σχεδόν σίγουρος πως η κοπέλα μια χαρά τον κόλλησε και πως δεν είχε να κάνει με την εφαρμογή. Νομίζω εάν πάρεις κανονικό καθρέπτη, πάνω από 50 ευρώ δεν θα σου κοστίσει. Βεβαίως παίζει ρόλο το μέγεθος που θα θέλεις φτιάξεις, αλλά δε νομίζω πως χρειάζεται και να γεμίσεις όλο το φύλλο της ντουλάπας, έτσι θα σου έρθει και οικονομικότερος αλλά και θα κάνεις και μια χαρά τη δουλειά σου!

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Πως μπορώ να κολλήσω φύλλο καθρέπτη πάνω στο φύλλο της ντουλάπας εσωτερικά; Υπάρχει ειδική κόλλα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, popopo είπε

Πως μπορώ να κολλήσω φύλλο καθρέπτη πάνω στο φύλλο της ντουλάπας εσωτερικά; Υπάρχει ειδική κόλλα;

Και με κόλλα

Και με ταινία διπλής όψεως.

Και με ειδικά μεταλλικά εξαρτήματα.

Το υπέρ των μεταλλικών εξαρτημάτων είναι ότι ο καθρέφτης βγαίνει εύκολα αν ποτέ χρειαστεί (στα άλλα σενάρια μπορεί να βγει, μπορεί όχι ή μπορεί και να σπάσει). Το κατά είναι ότι ανάλογα με το εξάρτημα, το πάχος του καθρέφτη και το πόσο ίσια είναι η επιφάνεια (πχ ίσως να έχει πετσικάρει λίγο) μπορεί στο άνοιξε-κλείσε να αισθάνεσαι μία ταλάντωση ή ένα ψιλοθόρυβο, πράγμα που δεν κάνει όταν κολληθεί κανονικά (ειδικά με τα "συρταρωτά" σαν αυτά του link γίνεται αυτό)

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, popopo είπε

Τι είδους κόλλα; 

Η ταινία διπλής δε μου γέμιζε το μάτι σαν αντοχή. Τελικά μάλλον έκανα λάθος.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές. Σε χρωματοπωλεία ή αλυσίδες εργαλείων θα βρεις αρκετές λύσεις.

Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι το πάνω σε τι θα κολλήσεις και πόσο σταθερό είναι. Αν πχ είναι καινούργια ντουλάπα λογικά δεν έχεις θέμα. Αν όμως είναι παλιά που ίσως και να έχει βαφτεί 2-3 φορές μπορεί (ακραίο) να κολλήσεις και να φύγει ο καθρέφτης μαζί με το τελευταίο βάψιμο!!!

Και ταινίες διπλής υπάρχουν ποιοτικές και ανθεκτικές. Βέβαια πριν καταλήξεις δες και το μέγεθος, αλλά κυρίως το βάρος, του καθρέφτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...