Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον θα βάλω αυτοκόλλητο, αλλά πρέπει να δω ποιότητα πρώτα!

Όσο για το πόμολο, ε το ίδιο θα βάλω αλλά με άλλη φορά... δεν αλλάζει?

Δημοσ.

Ένα άλλο θέμα που με προβληματίζει είναι αυτό με τους μεντεσέδες που θέλω να φαίνονται όσο το δυνατόν λιγότερο από το πλάι αλλά και να μην εξέχει ο καθρέπτης!

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να έχει κλίση ο καθρέφτης... μπορείς κάποιος να μου το μεταφράσει απο τα γυναικεία στα αντρικά;

Απλά κάθεσαι μέσα στο μπάνιο κλείνεις την πόρτα και βλέπεις τον εαυτό σου.... τον θες έξω απο το μπάνιο... κλείνεις την πόρτα και λίγο πριν βγεις κοιτάς στον καθρέφτη μια χαρά κορμάρα λες και φεύγεις.

Δημοσ.

Θα σε βόλευε να πάρεις αυτούς τους καθρεύτες ρολού που τους κολλάς;

Το είδα από εδώ και πήγα και τ'αγόρασα προχθές.

Δεν αξίζει ρε παιδιά αυτό το πράμα :/ [να θυμηθώ να βγάλω καμιά φωτό να σας δείξω πώς δείχνει]

Για να δεις τον εαυτό σου ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πρέπει να πλησιάσεις σε απόσταση 5-10 εκατοστών!!!

Τα νεύρα μου.

Όταν κάνω πίσω για να με δω ολόκληρη τα βλέπω όλα θολά, δεν έχει αίσθηση καθρέπτη αυτό το πράμα. Μετανιώνω που το κόλλησα στη μέσα μεριά της ντουλάπας. Και δεν ξέρω τί θ'αφήσει πάνω όταν πάω να το ξεκολλήσω.

Το ξαναλέω. Αυτή η αγορά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να έχει κλίση ο καθρέφτης... μπορείς κάποιος να μου το μεταφράσει απο τα γυναικεία στα αντρικά;

Δεν κατάλαβα το "από τα γυναικεία στα αντρικά" εξήγησέ τι εννοείς και θα σου πω.

Το είδα από εδώ και πήγα και τ'αγόρασα προχθές.

Δεν αξίζει ρε παιδιά αυτό το πράμα :/ [να θυμηθώ να βγάλω καμιά φωτό να σας δείξω πώς δείχνει]

Για να δεις τον εαυτό σου ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πρέπει να πλησιάσεις σε απόσταση 5-10 εκατοστών!!!

Τα νεύρα μου.

Όταν κάνω πίσω για να με δω ολόκληρη τα βλέπω όλα θολά, δεν έχει αίσθηση καθρέπτη αυτό το πράμα. Μετανιώνω που το κόλλησα στη μέσα μεριά της ντουλάπας. Και δεν ξέρω τί θ'αφήσει πάνω όταν πάω να το ξεκολλήσω.

Βρε κοπέλα μου, δεν μπορούσες να δείς δείγμα πρίν την αγορά; Kι εγώ κάτι τέτοιο φανταζόμουν για να είμαι ειλικρινής! Κουράγιο!

Δημοσ.

Δεν είχε και κανένα δείγμα στο μαγαζί να δω ρε γαμώτο :/ και ρώτησα και φίλους και γνωστούς και δεν το είχε κανείς για να το δω πώς είναι. Ντάξει, τουλάχιστον έκανε 10ευρώ μόνο.

Δημοσ.

Αφου εισαι κορμαρα nenya μπλοκαρεις ακομα και το καθρεφτη.

Λογικο να κανει θαμπαδες λογω οτι κολλιεται, μπορει να μην ειναι ευθεια να χει αερα μεσα και να αλλοιωνει την εικονα

Δημοσ.

Ωωω ευχαριστώ για τα καλά λόγια Λιβε!!

Να λοιπόν πώς δείχνει ο ψευτοκαθρεπτης:

[ATTACH]1123781[/ATTACH]

[ATTACH]1123784[/ATTACH]

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...