zoranb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Eκτός από plexi glass τι άλλο μπορώ να βάλω, γιατί είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές του plexi!
idomeneas7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Site: Αυτός που σου έχω φωτοσοπιάσει 35 ευρά έχει μαζί με τους μεντεσέδες. Που θα βρεις κάθετο πόμολο βέβαια δεν ξέρω...
zoranb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μάλλον θα βάλω αυτοκόλλητο, αλλά πρέπει να δω ποιότητα πρώτα! Όσο για το πόμολο, ε το ίδιο θα βάλω αλλά με άλλη φορά... δεν αλλάζει?
zoranb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ένα άλλο θέμα που με προβληματίζει είναι αυτό με τους μεντεσέδες που θέλω να φαίνονται όσο το δυνατόν λιγότερο από το πλάι αλλά και να μην εξέχει ο καθρέπτης!
Mr_Proper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να έχει κλίση ο καθρέφτης... μπορείς κάποιος να μου το μεταφράσει απο τα γυναικεία στα αντρικά;Απλά κάθεσαι μέσα στο μπάνιο κλείνεις την πόρτα και βλέπεις τον εαυτό σου.... τον θες έξω απο το μπάνιο... κλείνεις την πόρτα και λίγο πριν βγεις κοιτάς στον καθρέφτη μια χαρά κορμάρα λες και φεύγεις.
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα σε βόλευε να πάρεις αυτούς τους καθρεύτες ρολού που τους κολλάς; Το είδα από εδώ και πήγα και τ'αγόρασα προχθές. Δεν αξίζει ρε παιδιά αυτό το πράμα :/ [να θυμηθώ να βγάλω καμιά φωτό να σας δείξω πώς δείχνει] Για να δεις τον εαυτό σου ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πρέπει να πλησιάσεις σε απόσταση 5-10 εκατοστών!!! Τα νεύρα μου. Όταν κάνω πίσω για να με δω ολόκληρη τα βλέπω όλα θολά, δεν έχει αίσθηση καθρέπτη αυτό το πράμα. Μετανιώνω που το κόλλησα στη μέσα μεριά της ντουλάπας. Και δεν ξέρω τί θ'αφήσει πάνω όταν πάω να το ξεκολλήσω. Το ξαναλέω. Αυτή η αγορά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ. 2
zoranb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να έχει κλίση ο καθρέφτης... μπορείς κάποιος να μου το μεταφράσει απο τα γυναικεία στα αντρικά; Δεν κατάλαβα το "από τα γυναικεία στα αντρικά" εξήγησέ τι εννοείς και θα σου πω. Το είδα από εδώ και πήγα και τ'αγόρασα προχθές. Δεν αξίζει ρε παιδιά αυτό το πράμα :/ [να θυμηθώ να βγάλω καμιά φωτό να σας δείξω πώς δείχνει] Για να δεις τον εαυτό σου ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ πρέπει να πλησιάσεις σε απόσταση 5-10 εκατοστών!!! Τα νεύρα μου. Όταν κάνω πίσω για να με δω ολόκληρη τα βλέπω όλα θολά, δεν έχει αίσθηση καθρέπτη αυτό το πράμα. Μετανιώνω που το κόλλησα στη μέσα μεριά της ντουλάπας. Και δεν ξέρω τί θ'αφήσει πάνω όταν πάω να το ξεκολλήσω. Βρε κοπέλα μου, δεν μπορούσες να δείς δείγμα πρίν την αγορά; Kι εγώ κάτι τέτοιο φανταζόμουν για να είμαι ειλικρινής! Κουράγιο!
*nenya* Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δεν είχε και κανένα δείγμα στο μαγαζί να δω ρε γαμώτο :/ και ρώτησα και φίλους και γνωστούς και δεν το είχε κανείς για να το δω πώς είναι. Ντάξει, τουλάχιστον έκανε 10ευρώ μόνο.
zoranb Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Mε λίγο ψάξιμο θα έβρισκες κάποιον με δείγμα, εγώ βρήκα... τέλος πάντων
Liverpool89 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αφου εισαι κορμαρα nenya μπλοκαρεις ακομα και το καθρεφτη. Λογικο να κανει θαμπαδες λογω οτι κολλιεται, μπορει να μην ειναι ευθεια να χει αερα μεσα και να αλλοιωνει την εικονα
*nenya* Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ωωω ευχαριστώ για τα καλά λόγια Λιβε!! Να λοιπόν πώς δείχνει ο ψευτοκαθρεπτης: [ATTACH]1123781[/ATTACH] [ATTACH]1123784[/ATTACH]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα