zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Θέλω να προσαρμόσω πάνω σε μια πόρτα έναν καθρέπτη αλλά δεν θέλω μόνο να στέκεται πάνω στην πόρτα αλλά και να μπορεί να αλλάζει γωνία. Να έχει μεντεσέδες ας πούμε στην μεγάλη του πλευρά ώστε να ανοίγει κιαυτός σαν πόρτα (για να πετυχαίνω μεγαλύτερη κλίση). Υπάρχουν μεντεσεδάκια τέτοια για το καθρέπτη;
*nenya* Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Βρίσκεις είτε σε κατάστημα που πουλάει εργαλεία, βίδες κλπ. (από κει παίρνει ο πατέρας μου) είτε σε τζαμάδικο. 1
bluesattack Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μεντεσεδες υπαρχουν,δεν εχεις δει επιπλα που εχουν για πορτακια τζαμια ? Το θεμα ειναι το παχος και το βαρος του καθρεπτη .Εμενα δεν μου αρεσει η σκεψη να παιζει μονος του, θα τον εβαζα σε ξυλινο πλαισιο και θα εβαζα σε αυτο τους μεντεσεδες .Αλλα θα μπορει να βιδωθει σωστα στην πορτα ? Υπαρχουν και κατι αυτοκολλητα που ουσιαστικα ειναι καθρεφτες 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Θέλω να προσαρμόσω πάνω σε μια πόρτα έναν καθρέπτη αλλά δεν θέλω μόνο να στέκεται πάνω στην πόρτα αλλά και να μπορεί να αλλάζει γωνία. Να έχει μεντεσέδες ας πούμε στην μεγάλη του πλευρά ώστε να ανοίγει κιαυτός σαν πόρτα (για να πετυχαίνω μεγαλύτερη κλίση). Αν ανοιγοκλείνεις την πόρτα δεν θα έχει αρκετή κλίση? Τι πόρτα είναι αυτή?
bluesattack Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Ελπιζω να ειναι πορτα ντουλαπας.Οχι κανονικη πορτα και να τρεμει να την ανοιγοκλεισει.
idomeneas7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αν ειναι ντουλάπας, καλύτερα να βάλει τον καθρέφτη στην έξω μεριά ή να αλλάξει τους μεντεσέδες της ντουλάπας να ανοίγουν περισσότερο. Η πατέντα με μεντεσέδες στον καθρέφτη δε μου ακούγεται λειτουργική. 1
Liverpool89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Θα φαει καμια η πορτα και θα ψαχνονται μετα.
zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Είναι πόρτα wc και ναι δεν έχει αρκετή κλίση ώστε όταν ανοίγει να μπορεί να καθρεπτίζεται κάποιος!
haris_216 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αν googlάρεις μεντεσέδες γυαλιού βρίσκεις αρκετά που ίσως να σου κάνουν. Βέβαια θέλει ιδιαίτερη προσοχή (ειδικά αν ο καθρέφτης είναι σε μεγέθος πόρτας) αφού στα συνήθη πάχη που κυκλοφορεί ενδεχομένως να είχε θέμα να στηρίξει το βάρος του. 1
zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Οταν κλεινει και εισαι μεσα? Όχι θέλω να τον βάλω από την απέξω πλευρά ώστε όταν κλείνει να τον ανοίγω απέξω. Ένα θέμα βέβαια είναι αυτό του χερουλιού που μάλλον αναγκαστικά θα πρέπει να τον κάνω μικρότερο από την πόρτα ώστε να μην βρίσκει πάνω του, εκτός και εάν έχει κανείς καμιά καλή ιδέα!
bluesattack Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Kιτς και φασαρια , για να μην πω αντιλειτουργικο τελειως.Δηλαδη ειναι προτιμοτερο να καθρεφτιζεσαι αλλου, να τον βαλεις σταθερο σε καμμια πορτα ντουλαπας ,παρα αυτο. Για να μην πω και θεμα ασφαλειας, νερα στο πατωμα, ιστοριες και ο καθρεπτης να ανοιγοκλεινει. 2
zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Λες ε? Αλλά θα κρύβεται πίσω από την πόρτα και δεν θα φαίνεται, να δες πως είναι περίπου ο χώρος! Mε κόκκινο περίγραμμα είναι πως θέλω να ξεδιπλώνει!
bluesattack Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Tελικα γιατι δεν τον βαζεις σταθερο απο πισω οπως ηδη ειπωθηκε ? Μονο το χερουλι αρκει για να πανε στραφι οι ''διαφορες'' στην κλιση.Θα ανοιξει και καποιος (η γκομενα )την καφε την πορτα (εξωπορτα ειναι ? ) και θα τον παρεις στον χερι τον καθρεπτη.Αν εισαι τυχερος.Και δεν σου ερθει στο κεφαλι
zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Σταθερό και να κοιτάει μέσα στο wc εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα