kyriakh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σας παιδιά καλό καλοκαίρι. Τελευταία μιά βδομάδα ο υπολογιστής βγάζει μνμ. Τι συμβαίνει; Τι κάνω; Ευχαριστώ αυτή είναι η εικόνα: όταν κάνω κλικ εκεί που μου συστήνει, παρουσιάζεται αυτή η σελίδα http://www.intel.eu/content/www/eu/en/processors/vpro/core-processors-with-vpro-technology.html
Mikri Nefeli Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλημέρα Κυριακή. Άνοιξε μια καρτέλα στον browser σου. Το πιο πιθανό να σε πάει στο google.gr,αλλά καλού κακού πληκτρολόγησε το. Πάτα enter. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει,πληκτρολογείς intel amt ή όλο το active management technology. Θα σου δείξει κάποιες γραμμές κειμένου,που τις αποκαλούμε αποτελέσματα. Εάν κάνεις κλικ σε κάποια από τις γραμμές,θα σε πάει σε μια νέα σελίδα,που μπορείς να διαβάσεις τι είναι αυτό που πληκτρολόγησες. Εάν δε,μόλις μάθεις τι είναι και δε το χρειάζεσαι,με την ίδια διαδικασία πατάς how to disable intel amt. Βρήκα αυτό για να μην ψάξεις εσύ αυτή τη φορά,https://software.intel.com/en-us/forums/topic/563988 Αν τώρα απλά δε θες να το ξαναδεις και δε σε νοιάζει,απλά πάτα μην εμφανιστεί ξανά αυτό το παράθυρο. 1
kyriakh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 ευτυχώς που υπάρχεις κι εσύ και βοηθάς εδώ πέρα αλλιώς τι θα γινόμασταν..
kyriakh Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εκτος ειρωνείες και συν αθηνα και αυτά τα κοριτσάκι μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Εγώ κλικάρετε τις απαντήσεις μου πάντα βοηθάω και δεν ειρωνεύομαι,. και εννοείται ότι τόψαξα. Επειδή θέλω απάντηση, γράφτηκα και σε άλλο φόρουμ, ελπίζω να βρεθεί κάποιος που γραφτηκε για βοήθεια και όχι για μαγκιές
Mikri Nefeli Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλημέρα Κυριακή. Άνοιξε μια καρτέλα στον browser σου. Το πιο πιθανό να σε πάει στο google.gr,αλλά καλού κακού πληκτρολόγησε το. Πάτα enter. Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει,πληκτρολογείς intel amt ή όλο το active management technology. Θα σου δείξει κάποιες γραμμές κειμένου,που τις αποκαλούμε αποτελέσματα. Εάν κάνεις κλικ σε κάποια από τις γραμμές,θα σε πάει σε μια νέα σελίδα,που μπορείς να διαβάσεις τι είναι αυτό που πληκτρολόγησες. Εάν δε,μόλις μάθεις τι είναι και δε το χρειάζεσαι,με την ίδια διαδικασία πατάς how to disable intel amt. Βρήκα αυτό για να μην ψάξεις εσύ αυτή τη φορά,https://software.intel.com/en-us/forums/topic/563988 Αν τώρα απλά δε θες να το ξαναδεις και δε σε νοιάζει,απλά πάτα μην εμφανιστεί ξανά αυτό το παράθυρο. Mα..τι φάση...πόσο πιο απλά να το γράψω. Αν τώρα εννοείς πως βαριέσαι να διαβάσεις δύο σελίδες,θα σου ξαναπώ το "Συν Αθηνά".
kyriakh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Mα..τι φάση...πόσο πιο απλά να το γράψω. Αν τώρα εννοείς πως βαριέσαι να διαβάσεις δύο σελίδες,θα σου ξαναπώ το "Συν Αθηνά". Νεφέλη δεν είχα δει το σύνδεσμο που έστειλες.. συγνώμη. Το είδα από το κινητό που δεμ αλλάζει το χρώμα του συνδέσμου, και διάβαζα πως μπαίνω στο google πολλή ώρα, λέω: πλάκα μου κάνει.Ευχαριστώ και συγνώμη, θα το κοιτάξω τώρα κιόλας
kyriakh Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δε βοήθησε αυτό το site, αλλά πήρα βοήθεια απο αλλού και η απάντηση είναι ότι δε χρειάζεται σεμάνα που έχω έναν υπολογιστή, και να το απενεργοποιήσω από "run" δίνοντας την εντολή : msconfig.exe στο αποτέλεσμα ξετικάρω το intel Active Management Teck System και το : atchk
kyriakh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Αυτα τα κοριτσακια..... rfc, τώρα ότι και να πεις έχεις δίκιο... σου την είπα κ εσένα.. συγνώμη, σαγαπώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα