kostas!!! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Γεια σας σκεφτομαι να παω το επομενο καλοκαιρι στο boom!!!!Θα ηθελα πληροφοριες απο καποιον για την ημερομηνια εκδοσης εισητηριων καθως και το κοστος και τροπος αγορας μεσο διαδικτου!!!Επισης το συνολικο κοστος μιας 5ημερης εκδρομης για το φεστιβαλ αν μεινω σε ξενοδοχιο και οχι στο dreamville.... Y.Γ Οποιος θελει ας γραψει για τις εμπειριες του ή για οτι εχει ακουσει για το φεστιβαλ
original911 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Θα πας σε φεστιβάλ και θα μείνεις σε ξενοδοχείο?όχι φίλε μην το κανεις,θα χαθεί η μισή μαγεία της φάσης.
noFEARgr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Ποιο μισο τα 3/4 θα χασει αν δεν παει στο χωριο . δεν αξιζει τα εξοδα αν δεν μεινεις εκει αυτη ειναι η αποψη μου 1
Backpacker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αν δεν μείνεις στο dreamvile μην πας καν...όποιος το χει ζήσει καταλαβαίνω τι λέω. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το σκέφτομαι να πάω και εγώ, τα λεφτά δεν είναι τόσο πρόβλημα, έχω οικονομίες, αλλά πόσο πάει περίπου;
kostas!!! Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω καπου στα 550E ειναι για να μείνεις στο dreamville!!!Αλλα περισσότερο με απασχολεί να μάθω πότε θα βγουν τα εισιτήρια γιατι ξερω οτι γινεται χαμος...
DOR1K1N Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Tα εισητηρια εχουνε βγει..Στην Dreamville μενεις με δικες σου σκηνες ή σου παραχωρουν οι διοργανωτες??Ειμαι ετοιμος!!
kostas!!! Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Εχουν ετοιμες αυτοι νομιζω?Πως έκλεισες εισιτήρια φίλε μου(με τα capital controls)Εμενα τελευταία στιγμη μου έριξαν άκυρο...ΤΑ 880(καπου εκει) που εγραφαν ηταν το ατομο ή και για τα 2 ατομα?Εύχομαι να περάσεις υπέροχα και περιμένουμε τον Ιούλιο να μας γράψεις τις εμπειρίες σου Tα εισητηρια εχουνε βγει..Στην Dreamville μενεις με δικες σου σκηνες ή σου παραχωρουν οι διοργανωτες??Ειμαι ετοιμος!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα