Προς το περιεχόμενο

Magic Duels: Origins

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

b72cb3b7-bbbc-43c3-8453-6f285164a9ed.jpg

4-Two-Headed-Giant.jpg

Είπανε επιτέλους να ακολουθήσουν το Hearthstone model και βγάλαν ενα f2p game όπου κάνεις quests, παίζεις με άλλους και μαζεύεις gold για να αγοράσεις boosters. 

Θετικά

-  Εν αντιθέση με το hearthstone, το παιχνίδι δεν σου δίνει διπλές κάρτες (η μάλλον καλύτερα, παραπάνω απ'όσες μπορείς να χρησιμοποιήσεις). Τι σημαίνει αυτό; Ότι ότι νέα πακέτα αγοράσεις θα σου δώσουν κάρτες που δεν έχεις ολοκληρώσει. Με λίγα λόγια το παιχνίδι είναι 80κατι "μόνο" boosters στο σύνολο (252 κάρτες είναι όλες και όλες, τις μισές τις έχουμε από την αρχή σαν starter cards). Πόλυ λιγότερο grinding από το HS δηλαδή. Επιπλέον, κάθε νίκη εναντίον άλλου παίχτη σου δίνει 20 gold και με 150 gold αγοράζεις booster άρα ναι πολύ πολύ πολύ λιγότερο grinding από το HS.

- Το game έχει 2v2 και είναι απίστευτα διασκεδαστικό (όταν δουλεύει, διαβάστε παρακάτω). Δεν ξέρω γιατί δεν έχουν ακόμα βγάλει στο Hearthstone ένα τέτοιο mode, μέγα λάθος.

-Το Duels θα είναι είναι το core game από'δω και πέρα. Όχι άλλα duels of planeswalkers λοιπόν. Ότι νέο set/expansion βγαίνει, θα μπαίνει και στο duels. Τώρα δεν ξέρω τι θα συμβεί με το MTGO μιας και είναι το ίδιο παιχνίδι ουσιαστικά, θα το δούμε στο μέλλον.

Αρνητικά

- Bugs, bugs παντού. Έχω χάσει κάρτες που είχα στη συλλογή μου χωρίς να ξέρω γιατί (τους έστειλα email, θα το κοιτάξουν μου είπαν), το 2v2 σου σπάει τα νεύρα για να σε βάλει σε game (από network error σε network error και όταν πια μπαίνει αν έχεις μπει με φίλο μπορεί να σας βάλει σε αντίπαλη ομάδα!), τα quests δεν δουλεύουν σωστά, κτλ. Γενικά το game δεν ήταν έτοιμο αλλά θέλαν να το βγάλουν παράλληλα με το νέο set (το οποίο λέγεται και αυτό Origins) γι'αυτό τα τόσα bugs. 

-Αν κάνει surrender ο αντίπαλος συνεχίζει το AI στην θέση του! Δηλαδή έλεος. Βεβαία, ομολογώ ότι έχω χάσει παιχνίδια που ενώ κέρδιζα και έκανε rage quit ο άλλος, το ΑΙ εν τέλει με κέρδισε! :P Αλλά ναι, δεν υπάρχει λόγος να το έχουν αυτό. 

-Εϊναι κάπως απλοικό. Θέλω να πω οκ, ένα strategy card game δεν το κάνουν τα animations και τα voice over των καρτών αλλά το ότι η Blizzard έχει κάνει τρομερή δουλείιά με το HS πρέπει να ειπωθεί. Οσό να'ναι το presentation μετράει. 

- Μιας και μπορείς να παίξεις μόνο με τις κάρτες του νέου σετ (και απ'αυτές έχουν αφαιρέσει κάποιες) το παιχνίδι φαίνεται μια watered-down έκδοση του Magic. Παρ'όλα αυτά όπως είπα πριν στα θετικά, θα βγουν expansion.

Edit: Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι το ότι είναι watered-down έκδοση του Magic δεν είναι αρνήτικο. Αντιθέτως, προσπαθεί να φέρει νέους παίχτες στον κόσμο του Magic και αυτό μόνο καλό είναι. Επίσης, είναι πιο πολύπλοκο από το Hearthstone αν και αυτό δεν είναι ούτε αρνητικό ούτε θετικό (γούστο είναι).

Όπως και να'χει, το game μου αρέσει πάρα πολύ (δεν έχω παίξει Ηearthstone 4 μέρες!) παρά τα bugs. Δοκιμάστε το!

Επεξ/σία από BaLsAmoMenos
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά,με το Mtgo τι θα γίνει?
:/
Καλά που ξεπούλησα τα παντα εκει δηλαδη,μυρίζει τρελη πτώση σε τιμές.
Λογικά πάντως,θα αργησει να μεταφερθεί εκει το σκληροπυρηνικο κοινο του mtg,γιατι καθε magickas που παιζει καιρό θα ξενερώνει να παιζει με μονο τοσο λιγες καρτες.

Δημοσ.

Είναι ψιλοπερίεργη η κατάσταση τώρα για το duels. Το σκληροπυρηνικό κοινό του mtg δεν έχει λόγο να παίξει από την στιγμή που υπάρχει το Mtgo και οι casuals και λοιποί fans του είδους έχουν το Hearthstone. 

Το καλό είναι ότι έχει το potential να προσφέρει πολλά και στα 2 target groups. Βέβαια με τα τόσα bugs δεν ξέρω κατα πόσο είναι ικανοί να κάνουν κάτι τέτοιο αλλα οκ. :P

Τι να πω, έμενα με έχει ενθουσιάσει πάντως. Σήμερα έπαιξα 3 2v2 games με τον αδερφό μου και καραγουστάραμε.  

• 10 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...