Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω φτιαξει ενα bootable ISO του Acronis 2016 που κυκλοφορησε πριν λιγες μερες.

Επειδη βλεπω πολλα ποστς και γενικοτερα μεγαλο ενδιαφερον απο πολλους, και με δεδομενο το γεγονος πως οποιοσδηποτε μπορει να κατεβασει την trial εκδοση και να φτιαξει το ISO...

...Ηθελα να ρωτησω αν μπορω να ανεβασω καπου το ISO ωστε να μπορει οποιοσδηποτε να το κατεβασει.

Να σημειωσω πως για να φτιαξει καποιος ISO με περιβαλλον WinPE και οχι Linux, πρεπει να κατεβασει το Windows ADK που ειναι 3Gb και ενα add-on απο το site της Acronis το οποιο ειναι δωρεαν φυσικα. Και απλα ελεγα για οποιον βαριεται τη διαδικασια, να μπορει να το κατεβαζει απευθειας.

Αν μπορει καποιος απο τους mods να απαντησει και αν τελικα δεν ειναι νομιμο να διαμοιραζεις το ISO, να το κλειδωσει.

:-)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι μέρος ενός προγράμματος το οποίο πωλείται έναντι χρηματικού ποσού (νομίζω) . Το να παίρνεις ένα πράγμα το οποίο περιλαμβάνεται σε αυτό και πάλι είναι παράνομο. Παρόλα αυτά, κοίταξα αυτό που είπες και φαίνεται ότι τα μέσα για να κάνεις το iso είναι νόμιμα. Δεν ξέρω τι είναι πιο σωστό.

Δημοσ.

Σε ενθαρρύνω να το ανεβάσεις και αν υπάρξει πρόβλημα απλώς θα το κατεβάσεις :) Εδώ γίνονται άλλα κι άλλα. Ειδικά του συγκεκριμένου προγράμματος  οι διάφορες εκδοχές είναι free για όσους έχουν δίσκους seagate, wd κλπ και αυτά τα cd που δουλέυουν από dos δίνονται αβέρτα. Εγώ έχω ήδη 2-3 με παλιότερες versions.

Δημοσ.

και εγώ της λογικής του bootable Acronis είμαι, και συνήθως χρησιμοποιώ την δωρεάν έκδοση των western digital, έχω την αίσθηση οτι για την απλή imaging λειτουργία το Acronis δίνεται σχεδόν δωρεάν (χωρίς να το λέει) για να ανταγωνιστεί τα αντίστοιχα open source προγράμματα.

Όπως και να έχει όμως, το bootable disk που φτιάχνεις δεν χρησιμοποιεί στοιχεία boot του μηχανήματός σου (πχ drivers) σε συνδυασμό με το λειτουργικό σου ή θα μπορούσε να δουλέψει με generic; Γιατί εγώ φτιάχνω ξεχωριστό bootable cd για κάθε μηχάνημα μου...

Δημοσ.

Όπως και να έχει όμως, το bootable disk που φτιάχνεις δεν χρησιμοποιεί στοιχεία boot του μηχανήματός σου (πχ drivers) σε συνδυασμό με το λειτουργικό σου ή θα μπορούσε να δουλέψει με generic; Γιατί εγώ φτιάχνω ξεχωριστό bootable cd για κάθε μηχάνημα μου...

Οχι, δεν "τραβαει" κατι απο το λειτουργικο σου, ειναι εντελως ανεξαρτητο, οποτε και δεν χρειαζεται να δημιουργεις διαφορετικο δισκακι για καθε μηχανημα. Ασε που φαινεται και απο το μεγεθος του ISO, ειναι ακριβως το ιδιο εφοσον χρησιμοποιεις την ιδια εκδοση (το ιδιο build εννοω) του True Image.

Anyway, το εχω ανεβασει ηδη καπου αλλα δεν θα δωσω link αν δεν παρει θεση τουλαχιστον ενας mod...

Δημοσ.

Λοιπον, το εψαξα και δεν επιτρεπεται.

Θελει ενα add-on για την δημιουργια WinPE περιβαλλοντος...

T5wQhgI.png

...το οποιο παρολο που ειναι διαθεσιμο για κατεβασμα απο τους επισημους servers του Acronis, δεν επιτρεπεται αυτος που τρεχει την trial εκδοση να το χρησιμοποιησει.

Εγω βρηκα το link για κατεβασμα του add-on απο σελιδα 3ου, οποτε και νομιζα οτι ειναι ΟΚ.

Αλλα για να ειμαι σιγουρος, ξανα ετρεξα το setup και τελικα διαπιστωσα οτι πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο το Acronis για να σου επιτρεψει να κατεβασεις το add-on.

Ελεγξα αν δινουν trial keys για προσωρινη ενεργοποιηση 30 ημερων, και δεν δινουν.

@-@-@

Ολα αυτα, για το WinPE περιβαλλον.

Το Linux περιβαλλον ειναι διαθεσιμο στην trial εκδοση, δεν εχει περιορισμους...

Αυτα. :-)

OOBJ5qy.gif

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...