Gyrteroth Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα!Όπως γράφω και στον τίτλο μόλις κάνω το update και περασει το Service Pack cpu/ram 50% σε idle..Κάνω Restore όλα καλά!Ξανά κανω update τα ίδια!Έχει συμβεί σε κανέναν?Τι σκάλωμα τρώει?Ευχαριστώ!!
Xristaras12 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 πιθανότατα τσεκάρει τι αλλες ενημερώσεις υπάρχουν και τελειοποιεί την εγκατάσταση όσων πέρασε/και το service pack. Δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα. 50% χρήση επεξεργαστή πιθανότατα dual core έχεις;
Gyrteroth Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 πιθανότατα τσεκάρει τι αλλες ενημερώσεις υπάρχουν και τελειοποιεί την εγκατάσταση όσων πέρασε/και το service pack. Δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα. 50% χρήση επεξεργαστή πιθανότατα dual core έχεις; Ναι dual core εχω..Το θέμα ειναι οτι δεν σταμάταγε να ειναι στο 50% και μετα απο restart και μετα απο ωρα.. Ηταν μονιμα 50% ..
Xristaras12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 πιθανότατα είναι απο τα windows updates. Δες αν υπάρχει στην διαχείριση εργασιών αν υπάρχει το svchost.exe να καταναλώνει τον επεξεργαστή. Τσέκαρε και την επιλογή να βλέπεις όλες τις διεργασίες απ όλους τους χρήστες.
Gyrteroth Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 πιθανότατα είναι απο τα windows updates. Δες αν υπάρχει στην διαχείριση εργασιών αν υπάρχει το svchost.exe να καταναλώνει τον επεξεργαστή. Τσέκαρε και την επιλογή να βλέπεις όλες τις διεργασίες απ όλους τους χρήστες. Στην διαχείρηση εργασιών δεν δείχνει να τίποτα να καταναλώνει τον cpu η την ram..Είναι φυσιολογικά.. Θα κλείσω τα updates να σωθώ μου φαίνεται!!
Xristaras12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εφόσον μιλάμε για σύστημα με το οποίο μπαίνεις στο ιντερνετ και βάζεις κωδικους κλπ,δεν ειναι το καλύτερο πράγμα να κλείσεις τις ενημερώσεις.
Gyrteroth Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εφόσον μιλάμε για σύστημα με το οποίο μπαίνεις στο ιντερνετ και βάζεις κωδικους κλπ,δεν ειναι το καλύτερο πράγμα να κλείσεις τις ενημερώσεις. Συμφωνώ αλλά δεν γίνεται διαφορετικά..Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει αυτό.. Δεν μου έχει ξανά συμβεί.. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!
Xristaras12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αφησε το λίγο ακόμα,σε μένα στο λαπτοπ με i5 εκανε περίπου 40+λεπτά για να βρει 270 ενημερώσεις σε πρόσφατο φορμάτ που έκανα. πιστεύω οτι καποια στιγμή θα "ξεκολλήσει" και το δικό σου.
Gyrteroth Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αφησε το λίγο ακόμα,σε μένα στο λαπτοπ με i5 εκανε περίπου 40+λεπτά για να βρει 270 ενημερώσεις σε πρόσφατο φορμάτ που έκανα. πιστεύω οτι καποια στιγμή θα "ξεκολλήσει" και το δικό σου. Αυτή την στιγμή είμαι χωρίς Service Pack και Windows Updates off.. Λες να ξανά δοκιμάσω ε?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Στην θέση σου πραγματικά εαν κάνεις σοβαρες δουλειές απ τον υπολογιστή (εργασία,τράπεζες κλπ) ακόμα και με σοβαρό αντιβιωτικό και όχι σπασμένο πάλι θα δυσκολευόμουν να μείνω χωρίς ενημερώσεις.
Gyrteroth Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Θα ξανα κάνω τα update και θα δείξει..Πάντως δύο φορές έκανε το ίδιο ακριβώς!Σε ευχαριστώ !
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Περίμενε να τελιώσει η εγκατάσταση των ενημερώσεων και θα επανελθει στην κανονική χρήση ram-cpu.
Gyrteroth Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Περίμενε να τελιώσει η εγκατάσταση των ενημερώσεων και θα επανελθει στην κανονική χρήση ram-cpu. Αυτό παρατήρησα σήμερα! Και όταν κάνει checking for updates ( αργεί απελπιστικά και αν τα καταφερει ) cpu και ram σε idle είναι 50 % + ....
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Αυτό παρατήρησα σήμερα! Και όταν κάνει checking for updates ( αργεί απελπιστικά και αν τα καταφερει ) cpu και ram σε idle είναι 50 % + .... Δεν είναι ότι αργεί,απλά είναι μονονηματική εφαρμογή και εξαρτάται απο την ταχύτητα του δίσκου και την δυναμη του πυρήνα που τρέχει.
Gyrteroth Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δεν είναι ότι αργεί,απλά είναι μονονηματική εφαρμογή και εξαρτάται απο την ταχύτητα του δίσκου και την δυναμη του πυρήνα που τρέχει. cpu δεν έχει καλό..Δίσκο έχω βάλει ssd!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα