kostas kiziridis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 καλησπερα,εχω τραβηξει καποια βιντεο με το iphone 6 και εκει που παω να τα εισαγω στο προγαμμα μου λεει οτι χρειαζομεαι το quick time, το κατεβασα και μου λεει οτι δεν εινια συμβατο με τα win, ta 10 εχω(ειδα στο youtube οτι το κατεφερε ενας στα 10, αλλα εγω παλι δεν μπορω)τι να κανω?αλλα βιντεο μπορω να εισαγω,, αλλα αυτα που ειναι τραβηγμενα με το ιφονε οχι, γιατι?
kougi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Σε τι φορματ τα τραβαει το i phone? Δοκιμασε να αλλαξεις το φορματ, δεν ξερω αν γινεται αυτο βεβαια γιατι δεν ειχα ποτε μου μηλοτηλεφωνο.
kostas kiziridis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 τραβαει σε (.MOV)δεν νομιζω να αλλαζει κατεβασα το quick time απο αλλου,εκνα επαναεκκινιση και δουλεψε!!ευχαριστω παντως που ασχχολιθηκες
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 τραβαει σε (.MOV) δεν νομιζω να αλλαζει κατεβασα το quick time απο αλλου,εκνα επαναεκκινιση και δουλεψε!! ευχαριστω παντως που ασχχολιθηκες Ακριβώς. Πέρασε το quicktime plugin στο Vegas και τα ανοίγει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα