Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Έχω από το καλοκαίρι του 2013 την smartv 3d μοντέλο SAMSUNG UE40ES6710 40'' 3D LED TV FULL HD.

Έχοντας πολλές θύρες για σύνδεση περιφερειακών συσκευών μεταξύ των οποίων USB φυσικά συνδέοντας εξωτερικούς σκληρούς με αρχεία αποθηκευμένα μέσα μου τα εμφανίζει όλα εκτός από τις ριπαρισμένες ταινίες από DVD που έχω μέσα και οι οποίες αν τις γράψω σε DVD δισκάκι παίζουν κανονικότατα στο DVD player μου αλλά αν τις αφήσω να τις παίξω στην τηλεόραση απευθείας από τον εξωτερικό σκληρό(USB 2.0) παίζουν αλλά χωρίς τους υπότιτλους!!

Εννοείται ότι οι ταινίες δεν έχουν κατέβει από ιντερνετ απλά όσα dvd νοικιάζω και δεν προλαβαίνω να τα δώ μέσα στο όριο των ημερών τα "ριπάρω" στον εξωτερικό σκληρό και αν θέλω να τις δω μετά τις βλέπω με την άνεση μου γράφοντας τες σε δισκάκι (για μένα αποκλειστικά εννοείται).

Τί μπορεί να χρειάζεται;;Στις προδιαγραφές υπάρχει ονομασία αυτής της λειτουργίας που ζητάω για να ψάξω γιατί δεν παίζουν οι υπότιτλοι;;

Στο τηλεχειριστήριο υπόψη κάτω κάτω έχει ένα σύνολο κουμπιών όπου υπάρχει και ένα που γράφει "sub" αλλά πατώντας το δεν συμβαίνει τίποτα.

Επίσης σε τυχόν κατεβασμένες ταινίες από ίντερνετ με εξωτερικούς υπότιτλους γίνεται να παίξουν στην TV??

Eυχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας!!

Δημοσ.

Ολα εξαρτωνται απο σε τι φορματ κανεις το ριπαρισμα και ΑΝ επιλεγεις οι υποτιτλοι ειναι hardcoded επανω στο βιντεο.

Εαν θελεις δωσε καποια πληροφορια ποια εφαρμογη χρησιμοποιεις και σε τι φορματ.

edit:Δεν ξερω αν επιτρεπεται η συζητηση περι rip κλπ δημοσιως...εαν τα dvd ηταν δικα σου αλλαζει το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...