olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Γεια σας παιδια! Εχει ο ξαδερφος μου το samsung s4 (GT-I9506) και κατω αριστερα(στη homescreen) του εμφανιζει ασφαλης λειτουργια!Δεν ξερει πως εγινε καθως δεν πατησε τιποτα! Εγινε στο ξαφνικο! Πανω στη notification bar δειχνει πατηστε εδω για να βγειτε απο ασφαλη λει. μπλα μπλα παταει και δεν γινετε τιποτα!Το πηρα στα χερια μου εκανα επανεκκινηση τιποτα,το εκλεισα εβγαλα μπαταρια καθως και πατησα power volume up και το home button! και κλασσικα τιποταα! Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη καθως εχει γινει σπασιμο νευρων!Ευχαριστω! *Εχει γινει Factory reset(μεσω settings) και παλι τιποτα!
kataramenos32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Για αρχη δες εδω http://www.technipages.com/samsung-galaxy-s4-turn-safe-mode Αν δεν δουλεψει μπες recovery και κανε wipe data/factory reset και μετα wipe cache partition 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καταραμενε ευχαριστω που απαντησες!! το ειχα κλεισει (να κλεισει εντελως!) εβγαλα τη μπαταρια (απλα δεν το αφησα για 60 ακριβως δευτερα!) το αφησα πολυ λιγοτερο 5-6 δευτερα μονο(θα το ξαναδοκασω!)..και παλι δεν εκανε τιποτα..μμ τωρα για να μου λες recovery και τετοια εχουμε ενα θεματακι! δεν δουλευει το volume down! το up δουλευει κανονικα!!θα μπορουσα να μπω καπως αλλιως;αληθεια πως μπαινω recovery?ευχαριστω παλι! ΑΚΥΡΟ!! Καταραμενε ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια σου!!Τελικα φτιαχτηκε ανοιγοντας το κινητο(αφου το ειχε κλεισει) και οταν εμφανιστηκε το Logo του Android πατησε παρατεταμενα το volume down και βοϊλα!! το κουμπι vol down φτιαχτηκε με πατεντα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα