sb89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Γίνεται να κάνω downgrade τα windows 10 σε windows 7 ultimate χωρίς να χάσω τα αρχεία μου; Τα εγκατεστημένα προγράμματα δεν με πολυνεδιαφέρει αν χαθούν, όμως τα αρχεία τα χρειάζομαι. Ευχαριστώ
voldemort Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερουν τα προγραμματα τι αρχεια εχεις στα windows που ΔΕΝ μπορεις να κανεις backup; Αντιγραφη-επικολληση θα τα κανεις σε εναν δισκο ή φλασακι αν χωρανε και τελος. Οταν περασες τα 10 εκανες αναβαθμιση ή καθαρο install;
sb89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καθαρό install έκανα. Αποφεύγω το backup γιατί δεν έχω κάποια συσκευή να τα αποθηκεύσω και σε στικάκι δεν χωράνε. Μπορώ μήπως να κάνω κάποιο partition να κρατήσω τ' αρχεία και μετά από την νέα εγκατάσταση των windows να κάνω merge; 1
panospc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μπορείς αν πας στην διαχείριση δίσκων να κάνεις συρρίκνωση το υπάρχων partition και μετά να δημιουργήσεις ένα νέο ώστε να περάσεις τα αρχεία σου.
voldemort Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καθαρό install έκανα. Αποφεύγω το backup γιατί δεν έχω κάποια συσκευή να τα αποθηκεύσω και σε στικάκι δεν χωράνε. Μπορώ μήπως να κάνω κάποιο partition να κρατήσω τ' αρχεία και μετά από την νέα εγκατάσταση των windows να κάνω merge; Απο την στιγμη που εκανες καθαρο install η παλια σου εγκατασταση 7 ΔΕΝ υπαρχει. Συνεπως κανεις οτι ειπες. Συρικνωση(απο την διαχειριση δισκων). Install 7 εκει ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Και μετα ξανα το κανεις merge-ενωση.
sb89 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Όλα ωραία μέχρι εδώ. Τώρα πως κάνω merge το δεύτερο partition που δημιούργησα κι έβαλα τα windows; (c: είναι το partition που έχει τα windows 10 και τα αρχεία που δε θέλω να σβηστούν -436gb- και g: είναι το partition που δημιούργησα κι έβαλα τα 7 -29.2gb-) Επίσης υπάρχει τρόπος να σβήσω τελείως την εγκατάσταση των 10 αφού θα έχω ενώσει τα partitions;
voldemort Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Όλα ωραία μέχρι εδώ. Τώρα πως κάνω merge το δεύτερο partition που δημιούργησα κι έβαλα τα windows; (c: είναι το partition που έχει τα windows 10 και τα αρχεία που δε θέλω να σβηστούν -436gb- και g: είναι το partition που δημιούργησα κι έβαλα τα 7 -29.2gb-) Επίσης υπάρχει τρόπος να σβήσω τελείως την εγκατάσταση των 10 αφού θα έχω ενώσει τα partitions; Λιγο στραβα το εκανες. Επρεπε πρωτα τα 10 να τα χωρισεις με ενα partition(αδειο).Στο αδειο να βαλεις τα δεδομενα απο τα 10. Μετα θα εκανες καθαρο Install τα 7 στο Partition των 10 και Merge. Τωρα εχεις 2 λειτουργικα ταυτοχρονα. Εν πασει... Δοκιμασες οτι τα 7 μπουταρουν; Τα δεδομενα σου ΠΟΣΟ μεγεθος εχουν δεν μας ειπες. Εαν μπουταρουν τα 7 το partition με τα 10 το κανεις διαμορφωση-delete και Merge με των 7 αφου ΜΕΣΑ απο τα 7 θα το βλεπεις ως ξεχωριστο partition..
sb89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Τελικά έμπλεξα τα αρχεία εγκατάστασης των δύο windows αφού έκανα boot κανονικά στο g:\ που είχα τα 7, έκανα merge με ένα partition manager το g πάλι στο c (εκεί ήταν τα 10) και μπλέχτηκαν τα αρχεία του C:\Windows με τ' άλλα και δεν έκανε κανονικό boot ούτε στα 7 ούτε στα 10. Επέλεγες να ξεκινήσει στα 10 κι έκανε τελικά login στα 7 με view που μου θύμισε εποχές windows 98 χωρίς να σε αφήνει να ανοίξεις ούτε φάκελο, ούτε πρόγραμμα ούτε τίποτα. (Το λέω ενημερωτικά) Τελικά αναγκάστηκα κι έβγαλα τον σκληρό από laptop φίλου μου κι έκανα εκεί το backup και ξανάκανα clean install τα 7 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα