Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν λειτουργεί καθόλου το μικρόφωνο και τα ακουστικά του λαπτοπ. Είχα αγοράσει ένα μικρόφωνο για να κάνω κάποιες εγγραφές, και μετά από μια πρώτη χρήση, καθώς το βάζω στην υποδοχή ο υπολογιστής σβήνει ξαφνικά με αυτό τον χαρακτηριστικό ήχο σαν να πέφτει το ρεύμα, και κάνει επανεκκίνηση. Έκτοτε δεν λειτουργεί τίποτα ουτε μικρόφωνο, ούτε ακουστικά.

Ανέφερα το πρόβλημα στην Asus, καμία απάντηση. Δεν ξέρω,  έχουν και στην Ταϊβάν Δεκαπενταύγουστο και το διέλυσαν; Το θέμα είναι, αν ξερετε, μπορώ να κάνω κάτι εγώ, ή θα πρέπει να το δώσω για service; (στους άσχετους του μαγαζιου που το πήρα, και να το χάσω για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα μέχρι να κάνουν μια τρύπα στο νερο.)

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Δημοσ.

Λογικά θα έχουν χαλάσει οι υποδοχές και θα γίνεται καποιο βραχηκύκλωμ για να λές οτι οταν βάζεις το mic επάνω σβήνει το pc , πρέπει να πας να το κοιτάξουν

Δημοσ.

Λογικά θα έχουν χαλάσει οι υποδοχές και θα γίνεται καποιο βραχηκύκλωμ για να λές οτι οταν βάζεις το mic επάνω σβήνει το pc , πρέπει να πας να το κοιτάξουν

την πρώτη μόνο φορά έσβησε, μετά απλώς δεν λειτουργεί καθόλου η υποδοχή. (είναι μια για μικροφωνο και ακουστικά)

Δημοσ.

έτσι όπως τα περιγράφεις πιθανότα έχει καεί η κάρτα ήχου στο κομμάτι που αφορά το μικρόφωνο.

επικοινωνείς με asus για αντικατάσταση δεν νομίζω οτι μπορείς να κάνεις κάτι εσύ.

Δημοσ.

Τι μικρόφωνο ήταν αυτό που έβαλες; Γιατί αν έβαλες μικρόφωνο που είναι για studio η Δυναμικό (αυτό που έχουν οι τραγουδιστές τέλος πάντων) χαιρέτα την κάρτα ήχου σου την έκαψες και θα χρειαστεί αλλαγή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...